lordviroos
کاربر سایت
سلام من یه سوال داشتم می شه از لایو یه DLC دانلود کرد بعد ریخت روی فلش به یه ایکس باکس دیگه منتقل کرد؟
---------- نوشته در 03:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------
من فقط برای همین لایو استفاده میکنم یک دونه معمولش رو بگیرم کارم رو راه میندازه ؟؟
دوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟
اگه منظورت mhf كه قانونيه و خطري ندارهدوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟
دوست عزیز متاسفانه نه یا دانلود میکنیش یا روی یه دسسک مثلا اپدیتشو میگیری متاسفانه نمیشه بازی یا هر فایل سیستمی گیم توی کنسول رو برای کنسول دیگه ریخت .:-oسلام من یه سوال داشتم می شه از لایو یه DLC دانلود کرد بعد ریخت روی فلش به یه ایکس باکس دیگه منتقل کرد؟
این رو میگم http://forum.bazicenter.com/thread72909/ توی این لینک برای دانلود گذاشتناگه منظورت mhf كه قانونيه و خطري نداره
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .
نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيرياین رو میگم http://forum.bazicenter.com/thread72909/ توی این لینک برای دانلود گذاشتن
این مشکلی پیش میاره یا نه ؟؟؟
تازه شما هم که همشهری هستی
نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيري
از اينترنتته ديگه كلا اين چند روزه خيلي اينترنت داغونهکسی موشکل مارو نداره ؟
یاهو مسنجرم برام بازی نمیشه![]()
بهرام جان اینطوری که گفتی ما هم وسوسه شدیم البته درست میگید اگه کارهای درخواستیشو انجام بتونیم بدیم.ممنون.نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيري