من یکی 2روزه یهو قطع میشه این پیام میاد ماله پینگ و سرعته ؟
same xbox live content is temporarily unavailable...
status code 80072ee2
بچه ها من قبلا مبین نت داشتم خیلی لگ داشت الان آسیاتک دارم فعلا نرفتم لایو ولی این تستش ببینید خوبه؟
Ping: 51ms
Download: 2.61Mbps
Upload: 0.43 Mbps
سلام کاشکی اینجا نمی پرسیدی الان اعتراض همه در میاد سوالتو راهنمايی در خريد و مشكلات سخت افزار اینجا بپرس اینجا نپرس ولی کابلت خوب باید ببینی چه کیفیتیه مارکیه پچ شده یعنی اماده میخوای بگیری یا برات همون موقع یه کابل کراس با متراژ دلخواه برات دوسر سو کت بزنن .جاییرو که گفتم بپرسی قیمت مارک نوع و....روز بهت میگن.اقا کسی به من نگفت کابل شبکه متری چنده ؟؟
نوع خاصی داره یا نه ؟؟
قیمتش دقیقا 29 یا 28500 هست ولی 3 ماه 59500 یا 60000 هست با صرفه 3 مهه اگه خواستی پ.خ بزن من بگم بهت 7 یا 8 فروشگاه وجای مختلف رو میگم بهت خودم هم دارم ارزونتر بهت میدم سرعتر هم میشه.پوینت لایو هر کدوم خواستی .دوستان کارت گلد یک ماهه چند تومنه ؟؟؟؟
اقا کسی به من نگفت کابل شبکه متری چنده ؟؟
نوع خاصی داره یا نه ؟؟
کابل پچ شبکه مارک مشخصی نداره، اما برند AMPش رو میشه پیدا کرد، مدلای کارخونه ای به متراژ مختلف موجود هست.من برات پورسیدم اگه برای هر کاری خونگی بخوای معمولیش از پارسال تا امسال 1500 گرونتر شده .5800و خوبترش که اصلا فرقی نداره 6700.AMPش رو میشه پیدا کرد، مدلای کارخونه ای به متراژ مختلف موجود هست بخر نبود فرقی نداره فقط تستش کنن اگه تست سوکت زدن برات .دوستان من فردا میخوام برم کابل شبکه بگیرم قیمتش متری چنده ؟؟؟
نوع کابل شبکه فرقی میکنه یا نه ؟؟
اقا این ماجرای بن شدن چیه ؟؟؟
باز دوباره دارن بن میشن یا مشکلی پیش نمیاد اگه من بیام ؟؟؟
کابل پچ شبکه مارک مشخصی نداره، اما برند AMPش رو میشه پیدا کرد، مدلای کارخونه ای به متراژ مختلف موجود هست.من برات پورسیدم اگه برای هر کاری خونگی بخوای معمولیش از پارسال تا امسال 1500 گرونتر شده .5800و خوبترش که اصلا فرقی نداره 6700.AMPش رو میشه پیدا کرد، مدلای کارخونه ای به متراژ مختلف موجود هست بخر نبود فرقی نداره فقط تستش کنن اگه تست سوکت زدن برات .
---------- نوشته در 03:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------
من فقط برای همین لایو استفاده میکنم یک دونه معمولش رو بگیرم کارم رو راه میندازه ؟؟
دوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟
اگه منظورت mhf كه قانونيه و خطري ندارهدوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟
دوست عزیز متاسفانه نه یا دانلود میکنیش یا روی یه دسسک مثلا اپدیتشو میگیری متاسفانه نمیشه بازی یا هر فایل سیستمی گیم توی کنسول رو برای کنسول دیگه ریخت .:-oسلام من یه سوال داشتم می شه از لایو یه DLC دانلود کرد بعد ریخت روی فلش به یه ایکس باکس دیگه منتقل کرد؟
این رو میگم http://forum.bazicenter.com/thread72909/ توی این لینک برای دانلود گذاشتناگه منظورت mhf كه قانونيه و خطري نداره