همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟

دوستان این لینکی که توی یکی از تاپیک ها دادن و گفتن کارت گلد و مایکروسافت پوینت مجانی میده و همه هم گفتن کار میکنه خب در این شکی نیست که مایکروسافت جلوی این نرم افزار رو دیر یا زود میگیره ولی سوال اینه که بعد از اینکه جلوی این نرم افزار رو گرفت کسایی که از این نرم افزار استفاده کردن رو بن میکنه یا نه ؟؟

بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه

اگه منظورت mhf كه قانونيه و خطري نداره

سلام من یه سوال داشتم می شه از لایو یه DLC دانلود کرد بعد ریخت روی فلش به یه ایکس باکس دیگه منتقل کرد؟
دوست عزیز متاسفانه نه یا دانلود میکنیش یا روی یه دسسک مثلا اپدیتشو میگیری متاسفانه نمیشه بازی یا هر فایل سیستمی گیم توی کنسول رو برای کنسول دیگه ریخت .:-o

بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .

والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .

اره اگه 1 درصد هم خطر داشته باشه بن میکنه ولی حالا این mhf چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or