farbodkain
کاربر سایت
خیلی ممنون فقط آخه نکته اینجاست که من اگه با winrar اکسترکت کنم وقتی حتی یه ارور میده اصلا فایل iso رو که 8.5 گیگ حجمشه رو نمایش نمیده ولی با 7zip اینطور نیست و 7zip کاری به اون یه بیت دو بیت فایل ناقص که خیلی خیلی جزیی هست نداره و فایل رو بطور کامل اکسترکت میکنه . میخواستم بدونم که این یه بیت دو بیت ناقص رو رایت و اجرا و پچ ABGX وبن شدن در آنلاین ربطی داره و ممکنه مشکلی پیش بیاد (آخه یه بیت که خیلی کمه) ؟
بازم خیلی ممنون
---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------
خیلی ممنون فقط آخه نکته اینجاست که من اگه با winrar اکسترکت کنم وقتی حتی یه ارور میده اصلا فایل iso رو که 8.5 گیگ حجمشه رو نمایش نمیده ولی با 7zip اینطور نیست و 7zip کاری به اون یه بیت دو بیت فایل ناقص که خیلی خیلی جزیی هست نداره و فایل رو بطور کامل اکسترکت میکنه . میخواستم بدونم که این یه بیت دو بیت ناقص رو رایت و اجرا و پچ ABGX وبن شدن در آنلاین ربطی داره و ممکنه مشکلی پیش بیاد (آخه یه بیت که خیلی کمه) ؟
بازم خیلی ممنون
شاید دون دو بایت از نظر شما چیزی نباشه اما ممکن است حاوی Data مهمی باشه اگر مشکلی داشته باشه مطمئن باش توی ABGX بهت نشان می ده و اگر قابل fix کردن باشه و برات fix کنه خیالت راحت باشه مشکلی نخواهد بود.باید ببین اون دو بایت کجا بوده.اگر فایل هات بشکل پارت و پارت Rar بوده و لینک فایل ها بطور مستقیم بوده می توانید با برنامه seg managment می توانید کامل کنید تیکه های که نیست