milad_maxpayne
کاربر سایت
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .
نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيرياین رو میگم http://forum.bazicenter.com/thread72909/ توی این لینک برای دانلود گذاشتن
این مشکلی پیش میاره یا نه ؟؟؟
تازه شما هم که همشهری هستی
نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيري
از اينترنتته ديگه كلا اين چند روزه خيلي اينترنت داغونهکسی موشکل مارو نداره ؟
یاهو مسنجرم برام بازی نمیشه![]()
بهرام جان اینطوری که گفتی ما هم وسوسه شدیم البته درست میگید اگه کارهای درخواستیشو انجام بتونیم بدیم.ممنون.نه مشكلي نداره در ازي كار هايي كه انجام ميدي ميتوني باهاش گلد يا پوينت و كارت iTunes و....بگيري
مثلا ميگه برين چند تا اپ دانلود كنيد يا صفحات تبليغاتي رو باز كنيد و از اين قبيل كار ها.البته خيلي هم راحت نيست و طول ميكشهیعنی چه کارهایی ؟؟؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread69441/اره اگه 1 درصد هم خطر داشته باشه بن میکنه ولی حالا این mhf چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا ميگه برين چند تا اپ دانلود كنيد يا صفحات تبليغاتي رو باز كنيد و از اين قبيل كار ها.البته خيلي هم راحت نيست و طول ميكشه
اين برنامه قانونيه كاملا و بعد يك مدت كه كار هايي كه خواسته رو انجام بدي بهت اعتبار ميده و با اون اعتبار ميتوني خريد كني اگر غير قانوني بود از روي app store برداشته ميشد.در مورد سؤالت هم به خاطر استفاده از اين برنامه بن نميشيپس من مطمئن باشم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟
پس من مطمئن باشم اگه از این برنامه استفاده کنم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟
کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرمدوست عزیز اساتید و دوستان شما رو راهنمایی میکنن که کار راه بیافته ولی اگه خدای نکرده بن بشی نیای مثلا بگی میلاد شادمان گفت نه مطمئن هست.دوستان رو تجربه میگن.هحتمال محال هم احتمال داره .مثل احتمال نه شیر نه خط اومدن پرتاپ سکه .گارانتی نمیشی که تازه ببین از پسه کاراش بر میای ؟برای کابل هم کابل اماده معمولی که استاد بنده گفتن بگیر کارتو راه میندازه.چه قدر مگه لایو یا پوینت میخوای؟
عزیز خوب ببین فکر کنم چیزی حدود 1200 پوینت بخوای .اگه با اون نرم افزار بخوای پوینت و لایو بگیری کلی وقت و عمرت میره .برق مصرف میشه از حجم دانلودت استفاده میشه و....از همه مهتر وقت گرانبهست که ما داریم با بازی از بین میبریمش چرا سرعت نابودیشو زیاد کنیم.ریجنت مال کدوم کشوره....امریکا یا اروپا؟کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرم