همه چیز درباره ی Xbox Live

بهتره استفاده نکنی-شاید بن کنه شایدم نکنه
والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .

والله منم میگم استفاده نکنیم بهتره نمی ارزه به خدا حالا اومدیم 1 در 1000 گیرمون اورد البته دوست دیگمون میکه قانونیه من که انصراف میدم تو این سن از بن شدن میترسیم .

اره اگه 1 درصد هم خطر داشته باشه بن میکنه ولی حالا این mhf چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس من مطمئن باشم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟
اين برنامه قانونيه كاملا و بعد يك مدت كه كار هايي كه خواسته رو انجام بدي بهت اعتبار ميده و با اون اعتبار ميتوني خريد كني اگر غير قانوني بود از روي app store برداشته ميشد.در مورد سؤالت هم به خاطر استفاده از اين برنامه بن نميشي

پس من مطمئن باشم اگه از این برنامه استفاده کنم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اساتید و دوستان شما رو راهنمایی میکنن که کار راه بیافته ولی اگه خدای نکرده بن بشی نیای مثلا بگی میلاد شادمان گفت نه مطمئن هست.دوستان رو تجربه میگن.هحتمال محال هم احتمال داره .مثل احتمال نه شیر نه خط اومدن پرتاپ سکه .گارانتی نمیشی که تازه ببین از پسه کاراش بر میای ؟برای کابل هم کابل اماده معمولی که استاد بنده گفتن بگیر کارتو راه میندازه.چه قدر مگه لایو یا پوینت میخوای؟

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

بهرام جان من الان تو لایو میبینم هی دی سی میشی؟اره؟منم میرم تو گیم میام بیرون از لایو میاد بیرون نت داغونه به خدا .به کجا داریم میریم ما؟یا یه مارکتو 10 دقیقه طول میده ولی یه چیزه جال من تا صبح معمولا بیداذم به کارهام میرسم.از ساعت 2.30 تا 8 سرعت حرف نداره دیسی هم کمترین حد .امتحان کنین.

دوست عزیز اساتید و دوستان شما رو راهنمایی میکنن که کار راه بیافته ولی اگه خدای نکرده بن بشی نیای مثلا بگی میلاد شادمان گفت نه مطمئن هست.دوستان رو تجربه میگن.هحتمال محال هم احتمال داره .مثل احتمال نه شیر نه خط اومدن پرتاپ سکه .گارانتی نمیشی که تازه ببین از پسه کاراش بر میای ؟برای کابل هم کابل اماده معمولی که استاد بنده گفتن بگیر کارتو راه میندازه.چه قدر مگه لایو یا پوینت میخوای؟
کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرم

کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرم
عزیز خوب ببین فکر کنم چیزی حدود 1200 پوینت بخوای .اگه با اون نرم افزار بخوای پوینت و لایو بگیری کلی وقت و عمرت میره .برق مصرف میشه از حجم دانلودت استفاده میشه و....از همه مهتر وقت گرانبهست که ما داریم با بازی از بین میبریمش چرا سرعت نابودیشو زیاد کنیم.ریجنت مال کدوم کشوره....امریکا یا اروپا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or