مثلا ميگه برين چند تا اپ دانلود كنيد يا صفحات تبليغاتي رو باز كنيد و از اين قبيل كار ها.البته خيلي هم راحت نيست و طول ميكشهیعنی چه کارهایی ؟؟؟؟
مثلا ميگه برين چند تا اپ دانلود كنيد يا صفحات تبليغاتي رو باز كنيد و از اين قبيل كار ها.البته خيلي هم راحت نيست و طول ميكشهیعنی چه کارهایی ؟؟؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread69441/اره اگه 1 درصد هم خطر داشته باشه بن میکنه ولی حالا این mhf چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا ميگه برين چند تا اپ دانلود كنيد يا صفحات تبليغاتي رو باز كنيد و از اين قبيل كار ها.البته خيلي هم راحت نيست و طول ميكشه
اين برنامه قانونيه كاملا و بعد يك مدت كه كار هايي كه خواسته رو انجام بدي بهت اعتبار ميده و با اون اعتبار ميتوني خريد كني اگر غير قانوني بود از روي app store برداشته ميشد.در مورد سؤالت هم به خاطر استفاده از اين برنامه بن نميشيپس من مطمئن باشم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟
پس من مطمئن باشم اگه از این برنامه استفاده کنم بن نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟
کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرمدوست عزیز اساتید و دوستان شما رو راهنمایی میکنن که کار راه بیافته ولی اگه خدای نکرده بن بشی نیای مثلا بگی میلاد شادمان گفت نه مطمئن هست.دوستان رو تجربه میگن.هحتمال محال هم احتمال داره .مثل احتمال نه شیر نه خط اومدن پرتاپ سکه .گارانتی نمیشی که تازه ببین از پسه کاراش بر میای ؟برای کابل هم کابل اماده معمولی که استاد بنده گفتن بگیر کارتو راه میندازه.چه قدر مگه لایو یا پوینت میخوای؟
عزیز خوب ببین فکر کنم چیزی حدود 1200 پوینت بخوای .اگه با اون نرم افزار بخوای پوینت و لایو بگیری کلی وقت و عمرت میره .برق مصرف میشه از حجم دانلودت استفاده میشه و....از همه مهتر وقت گرانبهست که ما داریم با بازی از بین میبریمش چرا سرعت نابودیشو زیاد کنیم.ریجنت مال کدوم کشوره....امریکا یا اروپا؟کارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرم
Minecraft كه يك ماه ديگه رو ديسك ميادکارت گلد که واجبه اما برای بازی های ارکید یک عده که ماکروسافت پوینت نمیخوان و من فقط پونت در حدی میخوام که بتونم trials evolution و minecraft رو بگیرم
عزیز خوب ببین فکر کنم چیزی حدود 1200 پوینت بخوای .اگه با اون نرم افزار بخوای پوینت و لایو بگیری کلی وقت و عمرت میره .برق مصرف میشه از حجم دانلودت استفاده میشه و....از همه مهتر وقت گرانبهست که ما داریم با بازی از بین میبریمش چرا سرعت نابودیشو زیاد کنیم.ریجنت مال کدوم کشوره....امریکا یا اروپا؟
دوست عزیز من 3تا گیمو امتحان کردم کمترین اندازه ترسفرشون 20 دانلود و 22 اپلود البته گیمه کوچیکیه ولی مثلا با پروفایل دادشم رفتم کلا برای 1.10 بلک اوپس 185 دانلودش بود تازه من زیاد نچرخیدم گذاشتم ببینم که موقع رندر تصویر چه حجمیه که اینبود ولی اپلودش 70 بود.این بازی کوچیک out land هم بازی دوبعدی حتی اینهم 21.34 مگا بایت زمان ارکید بازی برای 30 دقیقه.حالا اگه اینترنت محدود حجمی داری ببین صرف میکنه .من که میگم نه 3 شب و 2روز هرکدوم 5 ساعت 1.15333گیگ میشه اینم از تست برای شما بازم با اجازه اساتید من در خدمت هستم.:-bالان aha2012 میگه که red dead و max payne ساعتی 120 مگ میگیره که خیلی زیاده من که قیدش رو زدم ولی مشکل دیگه اینه که الان نمیتونم j-tag کنم و بدم برام بازی های arcade رو بریزن
نریم لایو یا سراغ گیم های ماکرو نریم بهتره فعلا.:-oمیشه گیمرتگ 4 تا دوستت رو بدی با هاشون صحبت کنم ببینم چرا بن شدن!سلام دوستان دیشب چندتا دقیقا 4 نفر از دوسنام جاجمنت بازی میکردند .امروز 2 ساعت پیش اس ام اس دادن هر 4 تا با هم بن شدن .خودشون که میگفتن فقط به همدیگه فحش میدادیم اونم نه خیلی بد.برنر بود نسخشون هم.دستگاشون هم اسلیم 250.چی شده به نظرتون.دوستان.#نریم لایو یا سراغ گیم های ماکرو نریم بهتره فعلا.:-o
گیمر تگشون که دیگه به درد نمی خوره پرو فایل و دستگاه با هم بن شدن با این حال چشم الان تماس میگیرم بیان تو سایت یا هرجوری تا صحبت کنیم در ضمن اس ام اس کرده یکیشون که سرور شده بود میگه یه زاویه یا گوشه کانتینر وای میسادن نمیتونست دیده شن یل دمیج بگیرن.از باگ بازی استفاده کردن.بعد جاج هم فورزا بازی کرده بودند.من براشون می خوام کامن ساپورت بزارم امبرسون ببینیم چی بلغور میکنه این دفعه.یه کاری کردن الکی که نمیشه من خودم تو لایوم الان راحت.:dمیشه گیمرتگ 4 تا دوستت رو بدی با هاشون صحبت کنم ببینم چرا بن شدن!
اگه این کار رو بکنی خیلی خوب میشه!

دوستان من مشکل MTUدارم. کل اینترنت رو گشتم، کلی کلیپ تو یوتوب دیدم. اما نمیتونم این مشکل رو حل کنم. تو تنظیمات مودم هرچی MTU رو تغییر میدم، فایده نداره. میشه من رو راهنمایی کنید؟
دوست عزیز ام... رو چند میزاری .اینترنتت پارس انلاینه یا غیره مخا براته ؟[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: tabdata"]TCP MTU Option[/TD]
[TD="class: tabdata"]:[/TD]
[TD="class: tabdata"]TCP MTU(default:1492)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
باید باشه عزیز.باز حالا بگو اینترنتت چیه سرعت و پینگت و مکل اساسی که داری؟