همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام و درود مخصوصا استاد kain وبهرام عزیز .دوستان شما در مورد بن شدن تاپیکو اشتباه اومدید ادم وحشت میکنه جو میدید نکنید اقا قلبم من یکی ضعیفه پیر شدم دیگه جدا اگر حرفی هم میگید به عنوان کمک من یکی که میگم ممنون ولی سند مدرک منبع من از دیروز که از مسافرت اومدم همه این بازی سنترو تاپیکاشو سایتهای مربوط به کنسول و گیمو زیر ورو کردم جای ندیدم بگم ما ایرانی هستیم بن شدیم با توجه به گفته استاد فربد وقتی خرید از ای پی ایران باشه ما که مستقیم نمیتونیم با شیر و... خرید میکنیم .اگر کسی هم با خرید و شیر و چیز پی ان مشکل داشت به من پ.خ بزنه سه راه و چند مجموعه رو و چند منبع رو میگم امید وارم که مشکلی نداشته باشن .اینقدر جو دادید من وحشت کردم میخوام نماز وحشت بخونم تو تاپیک خودش بحسو ادامه بدیم بهتره تا هی از این صفحه تو اون صفحه جامپ بزنیم.ممنون جو ندین آآآآآآآآآآقااااااااااااااا)x

با سلام خدمت دوستان.
مشکل بسیار بزدگ و حادی برای من پیش اومده که مسأله اصلی اون جدا ازاین تاپیکه...
من با hotmail اکانت(پروفایل) xbl ام رو ساختم و از اونجایی که هردو اکانت ماکروسافت هستن با هم مرتبط و تا حدودی یکی اند(مثل اکانت Google+ که بر پایه ی همونgmail هست)
حدود یک سال پیش hotmail بنده برای وارد شدنش پیغامی به من داد مبنی بر این که احتمالا کسی به اکانت شما وارد شده و از من خواست که پسوورد رو تغییر بدم.برای این کار هم با روال معمول فرستان میل یا کد به ایمیلی که در هنگام ساخت hotmail وارد کرده بودم پیش رفتم ولی هر چقدر گزینه ی ارسال کد رو زدم هیچ ایمیلی حاوی کد از ماکروسافت در ایمیل ابتدایی(پشتیبانی)دریافت نکردم.
از یهروش دیگه برای بازیابی hotmail ام استفاده کردم.-->این که با پر کردن یک فرم از اطلاعات و مشخصاتِ hotmail به ماکروسافت اثباتکنمکه من مالک اصلی ایمیل هستم و اجازه دسترسی پیداکنم...ولی جواب نداد..
من hotmail رو با اطلاعات(مثلا تاریخ تولد) دقیق و صحیح نساخته بودم وبه همین دلیل اونفرمرو قبول نکردن!!

حالا مشکل اینجاست که من برای ورود به اکانت xbl باید پسووردhotmail رو وارد کنم که به مشکل برمیخوره و یعنی من اکانتم رو از دست دادم!؟! و اگه اتفاقی پیش بیاد وبرای sign in شدن ازم پسوورد بخواد دیگه نمیتونم واردش بشم.

اگه راه حلی دارید لطفا پیشنهاد بدید.

سلام دوستان یه سوال من دارم از ساپورت مایکروسافت پوینت مجانی میگیرم(تا الان 7900 تا گرفتم)ولی جدیدا هر موقع میرم میتونن چت های قبلی منو ببینن(من با یه چنتا اکانت دیگه میرم ولی بازم میفهمن)کسی میدونه سیستمشون چطوری کار میکنه و چطوری میشه سیستم رو گول زد؟
داداش این روش خیلی وقته دیگه کار نمیکنه

تو این موقعیت که ماکروسافت منتظر جرقه یا وشگن از طرف ماهاست میخواین بازم گولشون بزنیم احمق نیستن که بلاخره یه پیامدی داره یه جا گیر میکنیم بعد میریم تو تاپیک بن زار زار میکنیم و تئوری میدیم که تحریمیم نمیدونم ایرانی هستیم فحش دادیم دزدی بازی کردیم نگاه کنید هرچی سرمون میاد از خودمونه خدم هم میگم منم یکی از همه:((

مایکروسافت خودش تایید کرده است که حساب های XBL از چندین ارشد کارکنان فعلی و سابق شده است توسط هکرها مورد هدف قرار گرفته و همین اکانت های کاربران و کنسول ها را ban کرده اند

"ما متوجه شدیم که گروهی از هکر ها با استفاده از چندین زهی تکنیک های مهندسی به حساب از تعداد انگشت شماری از کارکنان ایکس باکس لایو دست رسی پیدا کردن
"ما به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم ، امنیت از اهمیت از جمله مسائل حیاتی ایکس باکس لایو میباشد. "
ظاهرا هکرها موفق شدن بعد از دسترسی به حساب کارمنده های ایکس باکس حساب های کاربران را به فروش برسانند

مایکروسافت خودش تایید کرده است که حساب های XBL از چندین ارشد کارکنان فعلی و سابق شده است توسط هکرها مورد هدف قرار گرفته و همین اکانت های کاربران و کنسول ها را ban کرده اند

"ما متوجه شدیم که گروهی از هکر ها با استفاده از چندین زهی تکنیک های مهندسی به حساب از تعداد انگشت شماری از کارکنان ایکس باکس لایو دست رسی پیدا کردن
"ما به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم ، امنیت از اهمیت از جمله مسائل حیاتی ایکس باکس لایو میباشد. "
ظاهرا هکرها موفق شدن بعد از دسترسی به حساب کارمنده های ایکس باکس حساب های کاربران را به فروش برسانند
چه جالب اگه کار هکرا بوده یعنی فقط قصدشون ایرانی ها بوده؟واسه چی؟

چه جالب اگه کار هکرا بوده یعنی فقط قصدشون ایرانی ها بوده؟واسه چی؟

دقیقا دوست گرامی هدف ایرانی ها بودن اون موضوعی هم که دوستان میگن برن با دقت بخونن و ترجمش کنن خلاصش اینه عدهای از کارمندان سابق ماکرو قسمت لایو با استفاده از کدهای امنیتی که در اختیار داشتند مبادرت به هک و از بین بردن اکانتهای بسیار معتبر این شرکت کردند.اکانتهای کله گنده هاشون اخه مارو چه به اونها .تازه هر موقع این شرکت کم میاره میندازه تقصیر کارمندان تعدیل شدشون .از کجا میدونید اونا اصلا راست میگن منبع دارین چه جالبه که هدفشون ایران بوده؟:-b
:-/:-&
واقعا جای تاسف داره به خدا منطق هم چیزه عالیه ما ایرانی ها بالاترین ضریب هوشیو داریم ولی همراش اشانتیون بالاترین ساده لوحی و گول خوردن هم داریم./:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or