همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان.من هاردم فرمت شد.کل پروفایل و .. پاک شده.این به کنار
من خواستم region اکانت xbox live رو بفهمم رفتم xbox.com بعد وارد شدم و گفت یه اکانت جدید بساز!
یه اکانت جدید ساختم!
الان اون اکانت جدید جایگزین اکانت قبلی شده!
ادرس اکانت اصلیم انیه
https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=RezaEASPORT
آدرس اکانت جایگزین اینه
https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=GalacticLeek57
هر کاری میکنم وارد اولی نمیشه!
همش وارد دومی میشه!

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:18 PM ارسال شده بود ----------

اصلا راهی برای ریکاوری هارد هست؟

فک کنم بتونید از طریقه xbox Live دوباره پروفایله قبلیتونو دانلود کنید.

سلام من پوینت ها را که میبینم یا مال آمریکا هستش و یا مال اروپا .

حال اگه کسی پروفایلش برای این مناطق نباشه و مثلا از اسیا یا آفریقا باشه باید چیکار کنه و چجوری پوینت بخره ؟

سلام من پوینت ها را که میبینم یا مال آمریکا هستش و یا مال اروپا .

حال اگه کسی پروفایلش برای این مناطق نباشه و مثلا از اسیا یا آفریقا باشه باید چیکار کنه و چجوری پوینت بخره ؟

سلام.

باید فری ( Free ) تهیه کنید.

دوستان من یه مدتی هست که هر وقت میخوام به لایو وصل شم یه ارور میده . (تو قسمت MarketPlace).ارور هاش هم متفاوته کلا تو صحفه marketplace نمیره کسی این مشکل رو نداشته تا حالا.

سلام دوستان هیچراهی نیس که بدون کارت اعتباری یه ماه گلد رایگان رو فعال کرد؟

لوکیشن رو باید هند بزاری و یه اکانت بسازی با اون وقتی به لایو خواستی ببری اکانت رو میتونی یه ماهه رو فعال کنی و کارت هم نمیخواد
قبلا این جواب میداد الانو نمیدونم

لوکیشن رو باید هند بزاری و یه اکانت بسازی با اون وقتی به لایو خواستی ببری اکانت رو میتونی یه ماهه رو فعال کنی و کارت هم نمیخواد
قبلا این جواب میداد الانو نمیدونم
این رو هم مایکروسافت برداشت دیگه این روش جواب نمیده

سلام دوستان خوبم آیا راهی هست که آواتار های پولی لایو رو مثل لباس و اینا رو بتونیم بریزیم تو دستگاهمون؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
1.gif

سلام
آخرین ورژن داشبورد 2.0.16203.0 هست؟
من از آخرین آپدیتی که کردم یادمه دو تا آپدیت دیگه اومده بود.ولی واسه من فقط یه بار آپدیت کرد.میخوام ببینم واقعا این آخریش هست یا نه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or