همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام .

چجوری میشه با بخش پشتیبانی مایکروسافت ارتباط برقرار کرد ؟ یعنی ایمیل خاصی ندارن ؟
آخه من یه مشکل تو لایو برام پیش اومده.
بايد بري قسمت ساپورت از اونجا ميتوني چت يا حرف بزني

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------

[FONT=&quot]یک سوال: من میتونم به[/FONT] XBOX live [FONT=&quot]وصل بشم و آنلاین بازی کنم؟ ( در صورتی که دستگاه من[/FONT] LT 3 [FONT=&quot]باشه و سی دی بازی هم برنر مکس باشه این هم بگم دستگاه من یک بار بن شدهموقعی که[/FONT] LT2 [FONT=&quot]بود[/FONT])​
اگه بن شده باشه كه نه نميتوني وصل شي ولي دو سال پيش بعضي هارو از بن درآوردن شايد جزو همونا باشي

بايد بري قسمت ساپورت از اونجا ميتوني چت يا حرف بزني

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------

اگه بن شده باشه كه نه نميتوني وصل شي ولي دو سال پيش بعضي هارو از بن درآوردن شايد جزو همونا باشي

من بن شدم خب
ولی درستش کردم الان هم باهاش بازی میکنم
میشه وصل شم؟

چیو درست کردی ؟! بن شدنو که نمیشه درست کرد !

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

منظورم اینه که موقعی که بن شد lt2 بود دادم بیرون برام تبدیل کرد به lt3 درست شد ( وقتی وصل شدم لایو بن شد و از فروشنده پرسیدم: حالا که lt3 کردی میتونم وصل شم لایو گفت اگه وصل شی دوباره بن میشه وباید بندازیش دور) چی کار کنم وصل شم شما که lt3 هستی وصل میشی مشگلی نداره؟

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

چیو درست کردی ؟! بن شدنو که نمیشه درست کرد !

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
من توی اون یکی تاپیک هم راجب اون بازی ها سوال کردم لطفا جواب بدید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوستان راهی هست که ایمیلی که روز اول برای پروفایل دادم رو تغییر بدیم. اگه میشه یه راهمنایی کنید

درود . بله میشه ولی فکر نکنم بر روی ریجن اکانت فرقی داشته باشه. در سایت XBOX.com وارد شوید سپس در قسمت Setting تنظیمات مربوطه مشاهده می شوند.

ميشه به من بگين چطور رجين اكانتمو عوض كنم؟

Sent from my iphone5 using Tapatalk

اگر منظورتون Location که در پروفایل انتخاب کردین است تنها راهش این است که به ساپورت ماکروسافت email بزنید یا با لایو ساپورت تماس بگیرید.
اگر منظورت Region PAL/NTSC است به هیچ عنوان نمیشه.

اگر منظورتون Location که در پروفایل انتخاب کردین است تنها راهش این است که به ساپورت ماکروسافت email بزنید یا با لایو ساپورت تماس بگیرید.

منظورم لوكيشنه.

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

منظورم لوكيشنه.

رفتم تو سایت xbox.com وقتی میخوام تغییر بدم این پیغام رو میده

The email address associated with your Microsoft account can't be changed

خب میگه ایمیلی که زدید در ارتباط با اکانتتون قابل تعویض نیست. نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه. بنده خودم تعویض کرده بودم.با یک ایمیل دیگر امتحان کنید و باز نتیجه را بگید.

سلام .... من يه سوال دارم شايد تکراری باشه .... شرمنده نمی تونستم 179 صفحه رو بخونم ...... من يه کنسول حدود تابستان سال قبل خريدم و تا اومدم بفهمم برنر مکس چيه ..! چند تا بازی معمولی خريدم و بازی کردم از جمله Forza 4 که چند بار عوضش کردم تا فهميدم بايد برنر مکس بخرم تا کار کنه..... و بعد از اون بغير از بازی های کينکت بقيه بازی ها رو رو برنر مکس خريدم و بازی می کنم............ حالا برای اولين بار می خوام به اينترنت متصل بشم و ببينم لایو که ميگن چيه ..... آيا ممکنه کنسولم فلاگ شده باشه و با اتصال شدن به لایو بن بشم ؟ ............ چطور قبل از اتصال از این موضوع مطمئن بشم ؟ ........ و آیا اگر کنسول بن بشه دیگه قابل استفاده نیست یا فقط از لایو نمیشه استفاده کرد....... متشکرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or