قيمت مناسب كه ديگه وجود نداره ولي اين سايت قيمتاش نسبت به سايت هاي ديگه خوبهسلام یک سایت خوب برای خرید اینترنتی Gold و پوینت معرفی کنید.(البته قیمت هایش مناسب باشد.)
فكر كنم اون اكانتي كه من براي شما ساختم ماله امريكا باشه.از كجا ميتونم بفمم كه اكانتم ماله كدوم كشوره؟
Sent from my iphone5 using Tapatalk
سلام.کسی بلده پروفایل بن شده در جاجمنت رو درست کنه؟
خیر به چه دلیل باید بپره ؟دوستان من اگر افلاین اچیومنت بگیرم انلاین شم اچیومنتام میپره ؟
خب وقتی شما که میخواین افلاین بازی کنید چرا به Live وصل میشد خب در حالی که دارید افلاین بازی میکنید اینترنت هم قطع کن به دلیل اینکه در همون لحظه اطلاعات شما چک میشه و شاید مشکلی براتون پیش بیاد در غیر اینصورت بهتره از دیسک های Burnermax استفاده کنیدبا سلام ببخشید من پروفایلم به لایو وصله میخواستم ببینم اگه بازی معمولی بزارم تو دستگاه و بازی کنم {لایو نه ها همون سینگلش رو } یعنی پروفایلم به لایو وصل باشه ولی بازی های معمولی رو multi بازی نکنم مشکلی پیش میاد ؟
باید برای بازی های معمولی حتی سینگلشون یه پروفایل جداگونه داشته باشم که به لایو وصل نباشه تا بدونم راحت سینگلشون رو بازی کنم یا نیازی نیست و تو همون پروفایلم میشه ؟؟؟؟
ممنون از همگی
خب شما هم مثل بقیه باید یک چیز پی ان یا ساکس رو با استفاده از یک Laptop یا PC شیر کنید که Xbox بتونه ازش استفاده کنهمن مبین نت دارم
میخوام ببینم چطوری باید چیز پی ان یا ساکس و .. رو شیر کنم با وایرلس که بتونم با ایکس باکس ازش استفاده کنم.
خب این Error کی میاد ؟برا من ارور
800705b4
ميده.
ميشه كمكم كنيد؟
دوستان منم اد كنيد.
II Sahar II
Sent from my iphone5 using Tapatalk
بايد بري قسمت ساپورت از اونجا ميتوني چت يا حرف بزنيسلام .
چجوری میشه با بخش پشتیبانی مایکروسافت ارتباط برقرار کرد ؟ یعنی ایمیل خاصی ندارن ؟
آخه من یه مشکل تو لایو برام پیش اومده.
اگه بن شده باشه كه نه نميتوني وصل شي ولي دو سال پيش بعضي هارو از بن درآوردن شايد جزو همونا باشي[FONT="]یک سوال: من میتونم به[/FONT] XBOX live [FONT="]وصل بشم و آنلاین بازی کنم؟ ( در صورتی که دستگاه من[/FONT] LT 3 [FONT="]باشه و سی دی بازی هم برنر مکس باشه این هم بگم دستگاه من یک بار بن شدهموقعی که[/FONT] LT2 [FONT="]بود[/FONT])
بايد بري قسمت ساپورت از اونجا ميتوني چت يا حرف بزني
---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------
اگه بن شده باشه كه نه نميتوني وصل شي ولي دو سال پيش بعضي هارو از بن درآوردن شايد جزو همونا باشي
من بن شدم خب
ولی درستش کردم الان هم باهاش بازی میکنم
میشه وصل شم؟
احتمالا اصلا بن نشديمن بن شدم خب
ولی درستش کردم الان هم باهاش بازی میکنم
میشه وصل شم؟
چیو درست کردی ؟! بن شدنو که نمیشه درست کرد !
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
من توی اون یکی تاپیک هم راجب اون بازی ها سوال کردم لطفا جواب بدید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چیو درست کردی ؟! بن شدنو که نمیشه درست کرد !
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2