باید billing information کامل کنی.سلام من یه اکانت گولد خریدم خوب وقتی تو قسمت redemo code میزنم وارد میکنم اون کد خریداری شده رو میگه پسورد ایمیلت رو بگو میزنم میگه اشتباه هست
کمکم کن اکانت گولد خریدم وصل نمیشه.
تو رو خدا کمکم کن.
باید billing information کامل کنی.
سلام دستگاه من بن شد و عوضش کردم حالا که مى خوام به لاىو وصل شم مى گه پروفاىلم بن شده مخوام بدونم راهى هست که از باقىمونده اکانتم استفاده کنم يا اينكه گلدم پرىد ممنون ميشم راهنماييم كنيد اساتيد
اول بگو با PC بره سايت Xbox بعد اونجا بخواد sign in كنه ميگه بايد يك كد داشته باشي بعد كدو ميفرسته به ايميله پروفايل بعد اون كدرو بايد استفاده كنه بعد پروفايل باز ميشه و ميتونه دانلود كنهسلام به همگی
آقایون مشکلی پیش اومده به شرح زیر :
الان یک می خواد یه پروفایل رو دانلود کنه اما در هنگام دانلود در وسطای دانلود گیر می کنه و ارور میده ... راه حل مشکل چیه ؟
پیشاپیش عید همتون هم مبارک![]()
برای منم اینجوری شده بود.خودش درست میشه
سلام دوستان.
من یه اکانت گلد 12 ماهه خریدم.همیشه همین کارو میکردم و میرفتم قسمت redem و کد رو میزدم و اکانتم شارژ میشد.ولی امشب کد رو که میزنم،پیغام عجیبی میده.پیغامش یه چیز تو این مایه ها هست.
your billing account has been locked from purchases
بعدشم میگه با ما تماس بگیرید تا مشکل رو براتون حل کنیم.موضوع چیه؟میگه اکانتت برای خرید بسته شده؟خب باید چیکار کنم الان؟ربطی به این هک شدن اکانتهای کاربران داره؟اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.
سلام دوستان.
من یه اکانت گلد 12 ماهه خریدم.همیشه همین کارو میکردم و میرفتم قسمت redem و کد رو میزدم و اکانتم شارژ میشد.ولی امشب کد رو که میزنم،پیغام عجیبی میده.پیغامش یه چیز تو این مایه ها هست.
your billing account has been locked from purchases
بعدشم میگه با ما تماس بگیرید تا مشکل رو براتون حل کنیم.موضوع چیه؟میگه اکانتت برای خرید بسته شده؟خب باید چیکار کنم الان؟ربطی به این هک شدن اکانتهای کاربران داره؟اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.