wormbook
کاربر سایت
ميشه به من بگين چطور رجين اكانتمو عوض كنم؟
Sent from my iphone5 using Tapatalk
فک نکنم بشه عوض کرد

دوستان راهی هست که ایمیلی که روز اول برای پروفایل دادم رو تغییر بدیم. اگه میشه یه راهمنایی کنید
اگر منظورتون Location که در پروفایل انتخاب کردین است تنها راهش این است که به ساپورت ماکروسافت email بزنید یا با لایو ساپورت تماس بگیرید.
اگر منظورت Region PAL/NTSC است به هیچ عنوان نمیشه.
اگر منظورتون Location که در پروفایل انتخاب کردین است تنها راهش این است که به ساپورت ماکروسافت email بزنید یا با لایو ساپورت تماس بگیرید.
اگر منظورت Region PAL/NTSC است به هیچ عنوان نمیشه.
رفتم تو سایت xbox.com وقتی میخوام تغییر بدم این پیغام رو میده
The email address associated with your Microsoft account can't be changed
كنسولت كه فلگ نشده به احتمال زياد.الانم روشي نداره كه بفهمي.من خودم تعدادي آز بازي هام 97% و تو لايو هم بازي كردم و بن هم نشدمسلام .... من يه سوال دارم شايد تکراری باشه .... شرمنده نمی تونستم 179 صفحه رو بخونم ...... من يه کنسول حدود تابستان سال قبل خريدم و تا اومدم بفهمم برنر مکس چيه ..! چند تا بازی معمولی خريدم و بازی کردم از جمله Forza 4 که چند بار عوضش کردم تا فهميدم بايد برنر مکس بخرم تا کار کنه..... و بعد از اون بغير از بازی های کينکت بقيه بازی ها رو رو برنر مکس خريدم و بازی می کنم............ حالا برای اولين بار می خوام به اينترنت متصل بشم و ببينم لایو که ميگن چيه ..... آيا ممکنه کنسولم فلاگ شده باشه و با اتصال شدن به لایو بن بشم ؟ ............ چطور قبل از اتصال از این موضوع مطمئن بشم ؟ ........ و آیا اگر کنسول بن بشه دیگه قابل استفاده نیست یا فقط از لایو نمیشه استفاده کرد....... متشکرم
سلام.
من یه چند وقتیه میرم لایو فقط میخوام بدونم برای گرفتن پوینت حتما باید خریداری کنیم پس این پوینتایی که این همه مدت بازی کردم و بالای آواتارم هست چی میشه اونارو چه طور میشه اضافه کرد به اکانت؟
نه،هیچ فرقی نداره...بچه ها اكانت يو اس مزيتي داره تسب به اي يو؟
امريكا با اينگلند