XboxLiveVirus
کاربر سایت
لطفن دوستان عزیز این گیمر تگ رو کامپلینت و اوید کنند
ead BurnedBody
(تو رو خدا همکاری کنین تا من از بن درام)
با تشکر
(تو رو خدا همکاری کنین تا من از بن درام)
با تشکر
£5.99اکانت گلد یه ماه یک دلاره دیگه؟
اگه بن شی 150 تومان باید بدی و این یه انبن موقتی هست.و افلاین هم میتونی بازی کنی اگه بن شی.برا گرفتن اپدیت هم مشکلی نیست اگه التی 3 داری.سلام من و چندتا از دوستام میخوایم برا اولین بار بریم لایو میخواستم بدونم اگه بن شم میتونم دستگام رو درست کنم ؟
هزینش چقدره ؟
اگر بن شم میتونم با همون پروفایل آفلاین بازی کنم ؟
موقع وصل شدن به لایو دستگامو آپدیت کنم مشکلی پیش میاد ؟
نکات ایمنی لایو چه برا عضو شدن و چه برا بعدشم میخواستم بدونم.
ممنون.
9.99 دلاره متاسفانه£5.99
اون که میبینی 1 دلاره ، بعضی وقتا مایکروسافت یه همچین اّفِر ـایی میده به اکانتای سیلور .
بعضی وقتاـم میشه 3.5 دلار .
کلا تخفیف زیاد میخوره .
پ.ن : اگه اشتبا نکنم واسه امریکا 8 دلاره
اگه بن شی 150 تومان باید بدی و این یه انبن موقتی هست.و افلاین هم میتونی بازی کنی اگه بن شی.برا گرفتن اپدیت هم مشکلی نیست اگه التی 3 داری.
سعی کن بازی ها رو زیاد مود نکنی(افلاین مود کن لاقل)/برا هک کردن اچیومنت مقدار کمی در روز هک کن/بازی ها رو قبل از ریلیز جهانی انجام نده/بازی برنر مکس بزار/
انبن و هكو ول كن كلا.چون هك خطريه و آنبن هم براي موقعي كه بن شديممنون فقط منظورتون از انبن موقتی چیه ؟
هک اچیومنت چیه ؟
من که میخوام برا اولین بار وصل شم لایو نکته خواصی هست رایت کنم مثلا بهتره آدرس کدوم کشورو برا اکانتم بدم ؟
و میتونم از لایو dlc demo و.... بخرم ؟
واقعا از راهنماییتون ممنون.
نه.اصلان مایکروسافت همچین چیزی نگفته.دوسماکروسافت اعلام کرده هر ایرانی وصل شه لایو بن میشه؟
ببخشید شما که با این اطمینان صحبت می کنید میشه بگید Microsoft دقیقا کجا همچین حرفی را زده؟لطفا منبع معرفی کنید.دوستان لایو نرید ماکروسافت بن می کنه نرید تو تاپیکای دیگخه هم گفتن نرید
ببخشید شما که با این اطمینان صحبت می کنید میشه بگید Microsoft دقیقا کجا همچین حرفی را زده؟لطفا منبع معرفی کنید.
در مورد اون TOU که بچه ها گذاشتن اگر می خواهید بگید یکبار من در تاپیک بن توضیح دادم خدمت تمام دوستان بعد از صحبت با Support ماکروسافت.اون کشور ها زمانی شما را بن می کنند که یک Transaction داشته باشید یعنی با IP ایران شما چیزی خریداری بکنید.یا خلاصه معامله ای صورت بگیره.
منتظر منبع که گفته باشه بخاطر ایرانی بودن بن میشید هستم از طرف شما.