همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوال دیگه اگه چنتا پروفایل مثلا 12 تا پروفایل رو یه ایکس باکس باشه امکان بن شدن اون پروفایل ها هست؟

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 PM ارسال شده بود ----------

دوسماکروسافت اعلام کرده هر ایرانی وصل شه لایو بن میشه؟
نه.اصلان مایکروسافت همچین چیزی نگفته.

دوستان لایو نرید ماکروسافت بن می کنه نرید تو تاپیکای دیگخه هم گفتن نرید
ببخشید شما که با این اطمینان صحبت می کنید میشه بگید Microsoft دقیقا کجا همچین حرفی را زده؟لطفا منبع معرفی کنید.
در مورد اون TOU که بچه ها گذاشتن اگر می خواهید بگید یکبار من در تاپیک بن توضیح دادم خدمت تمام دوستان بعد از صحبت با Support ماکروسافت.اون کشور ها زمانی شما را بن می کنند که یک Transaction داشته باشید یعنی با IP ایران شما چیزی خریداری بکنید.یا خلاصه معامله ای صورت بگیره.
منتظر منبع که گفته باشه بخاطر ایرانی بودن بن میشید هستم از طرف شما.

ببخشید شما که با این اطمینان صحبت می کنید میشه بگید Microsoft دقیقا کجا همچین حرفی را زده؟لطفا منبع معرفی کنید.
در مورد اون TOU که بچه ها گذاشتن اگر می خواهید بگید یکبار من در تاپیک بن توضیح دادم خدمت تمام دوستان بعد از صحبت با Support ماکروسافت.اون کشور ها زمانی شما را بن می کنند که یک Transaction داشته باشید یعنی با IP ایران شما چیزی خریداری بکنید.یا خلاصه معامله ای صورت بگیره.

داشتم ناامید میشدم اما انگار بعضیا هستن فکر میکنند و نظر میدن منم باهات موافقم

من از شرکت های اینترنت خبری ندارم ، رایتل فقط برای موبایل هست ؟؟؟ اگر فقط برای موبایل نیست ، سرعتش خیلی خوبه از اون بگیر

اين چن روز كه تونستم برم لايو با رايتل رفتم
از موبايل و ايپد با سيمكارت هاي ديتا و اعتباري اينترنت رو شِير كردم.

Sent from my iphone5 using Tapatalk

والا من نمیدونم دیدن تو پردیس و این جا بحث شده گفتم این جا بگم حالا برید بن نشدید بیاید بگید

سلام دوستان یه سوال من دارم از ساپورت مایکروسافت پوینت مجانی میگیرم(تا الان 7900 تا گرفتم)ولی جدیدا هر موقع میرم میتونن چت های قبلی منو ببینن(من با یه چنتا اکانت دیگه میرم ولی بازم میفهمن)کسی میدونه سیستمشون چطوری کار میکنه و چطوری میشه سیستم رو گول زد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or