علاوه بر اکانت گلد، تو فیفا 13 باید 800 پوینت هم بدید تا کد بخرید و بتونید آنلاین بازی کنید.سلام
اگه خدا بخواد می خوام برگزدم به لایو.چون چند وقتی نبودم کلا از همه چی بی خبرم.مثلا الان برای بازی کردن فیفا13 اکانت گلد کافیه یا اکانت دیگه ای هم می خواد؟ممنون میشم کمک کنید.
امکان انجام چنین کاری وجود نداره!سلام
من میتونم dlc و arcade game ها رو از طریق pc دانلود کنم و بزنم رو ایکس باکس
خطر بن شدن نداره ؟؟؟
علاوه بر اکانت گلد، تو فیفا 13 باید 800 پوینت هم بدید تا کد بخرید و بتونید آنلاین بازی کنید.
امکان انجام چنین کاری وجود نداره!
فقط در صورتی که دستگاهتون J Tag باشه میتونید این کار رو انجام بدید که در صورت J Tag بودن دستگاه، اصلا نمیشه لایو رفت!
دوستانی که نمیتونن گلد 1 ماه بگیرند برن لوکیشن رو به هند تغییر بدن خودش فعال میشه بدون ادرس و ...
من هر روز رایگان 2 روزه مصرف میکنم الان 2 ماهه!salam
کسی جاییو میشناسه اکانت گلد با قیمت خوب بفروشه؟
لامصب همه جا بالای 60 تومنه(3 ماهه)
پارسال همینو 30 تومن میخریدم
تف..........
قبل از ساختن اکانت اگه لوکیشن رو تغییر بدی بعدش که تغییر دادی اونوقت اکانت بسازی میشه . یه جا میاد که درباره گلد میگه . اونجا گزینه ها رو با دقت بخون .من این کارو کردم نداد میشه راهنمایی منی؟
من یکجا 49 تومن گرفتم ، که 15 تومن ارزونتر از جاهای دیگه بود ...salam
کسی جاییو میشناسه اکانت گلد با قیمت خوب بفروشه؟
لامصب همه جا بالای 60 تومنه(3 ماهه)
پارسال همینو 30 تومن میخریدم
تف..........
اگه آپديت كني ديگه بازي هاي lt2 اجرا نميشن و بايد بري lt3 بريزيدوستان من برای اولین بار بعد از یکسالی که ایکس باکس خریدم خواستم به لایو وصل کنم که گفتش باید آپدیت کنی منم No زدم و اومد بیرون دستگاهم lt2 هستش اگه آپدیت کنم بازی ها اجرا میشن؟؟ همه بازی هام lt2 هستش...
راستی یه چیز دیگه !!! من از توی Text xbox live connection که میرفتم برای تست ارور MTU میداد که تغییرش دادم ولی بازم موقع تست ارور میداد اومدم بیرون از تست همینجوری Join Live رو زدم که ارور آپدیت داد ... جریانش چیه؟
قبل از ساختن اکانت اگه لوکیشن رو تغییر بدی بعدش که تغییر دادی اونوقت اکانت بسازی میشه . یه جا میاد که درباره گلد میگه . اونجا گزینه ها رو با دقت بخون .