XboxLiveVirus
کاربر سایت
تنها فایده ای که اچیومنت ها دارن اینکه تا 1 یا 2 % می تونین از xbox marketplace تخفیف بگیرینیک سوال خنده دار: ما با achievementهایی که از بازی بدست میاریم میتونیم چیزمیز بخریم یانه باید مایکروسافت پویت بخریم
تنها فایده ای که اچیومنت ها دارن اینکه تا 1 یا 2 % می تونین از xbox marketplace تخفیف بگیرینیک سوال خنده دار: ما با achievementهایی که از بازی بدست میاریم میتونیم چیزمیز بخریم یانه باید مایکروسافت پویت بخریم
دونه ای یا مثلا هر 10تا1%؟؟ چطوری میشه مایکروسافت پوینت گرفت(خرید یا...)؟تنها فایده ای که اچیومنت ها دارن اینکه تا 1 یا 2 % می تونین از xbox marketplace تخفیف بگیرین
یعنی نمیشه دیگه دوماه رایگانو بگیرم؟خب شما اکانتت گلد نیست! بعد از اینکه شما پروفایل رو ساختی یه جایی میاد که درباره ی گلد هست که قیمتاش رو زده . یه قسمت به نام ۱ ماه trial هست که باید اون گزینه رو انتخاب می کردی. البته روشی که در xbox live 14 day gold trial گفته شده هم کار شما رو راه میندازه .
برا اون باید باشین هر ماه 1 % تخفیف میده پوینت مجانی هم که در حد همون 1 % تخفیف هست(کمه) بخرین بصرفه ترهدونه ای یا مثلا هر 10تا1%؟؟ چطوری میشه مایکروسافت پوینت گرفت(خرید یا...)؟
دوستان من اولین بارمه وصل شدم به لایو.میخوام یه dlc 400 پوینتی دانلود کنم.ولی هیچی ندارم.چگونه میتونم 400 پوینتو بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گلد نباشین می تونین از خود xbox.com بگیرید اول ایجا ساین اپ کنین Xbox LIVE Rewards بعد توسط یکی ریفر شین و بعد 400 پوینت می گیریندوستان من اولین بارمه وصل شدم به لایو.میخوام یه dlc 400 پوینتی دانلود کنم.ولی هیچی ندارم.چگونه میتونم 400 پوینتو بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گلد نباشین می تونین از خود xbox.com بگیرید اول ایجا ساین اپ کنین Xbox LIVE Rewards بعد توسط یکی ریفر شین و بعد 400 پوینت می گیرین
این پونتو رو خوده ماکروسافت میده باید اول اینجا sign up کنین Xbox LIVE Rewards بعد گیمر تگتونو میدین بعد من شما رو refer می کنم بعد شما می ری e-mail تونو چک میکنید از اونجا اقدام به gold کنیدمیشه یکم بیشتر توضیح بدید. الان میشه رفت گرفت؟ قبلا گلد بودم ولی الان فری. بعدش یک اکانت دیگه درست کنم چی میشه؟
این پونتو رو خوده ماکروسافت میده باید اول اینجا sign up کنین Xbox LIVE Rewards بعد گیمر تگتونو میدین بعد من شما رو refer می کنم بعد شما می ری e-mail تونو چک میکنید از اونجا اقدام به gold کنید
این رو خود microsoft میده به جز اون هم بزم پوینت میدهواقعا پوینت میده؟