همه چیز درباره ی Xbox Live

اگه گلد نباشین می تونین از خود xbox.com بگیرید اول ایجا ساین اپ کنین Xbox LIVE Rewards بعد توسط یکی ریفر شین و بعد 400 پوینت می گیرین

میشه یکم بیشتر توضیح بدید. الان میشه رفت گرفت؟ قبلا گلد بودم ولی الان فری. بعدش یک اکانت دیگه درست کنم چی میشه؟

میشه یکم بیشتر توضیح بدید. الان میشه رفت گرفت؟ قبلا گلد بودم ولی الان فری. بعدش یک اکانت دیگه درست کنم چی میشه؟
این پونتو رو خوده ماکروسافت میده باید اول اینجا sign up کنین Xbox LIVE Rewards بعد گیمر تگتونو میدین بعد من شما رو refer می کنم بعد شما می ری e-mail تونو چک میکنید از اونجا اقدام به gold کنید

دوستان چجوری میشه لایسنس ترنسفر کرد؟

میشه یکی توضیح بده Securety Code رو باید چیکار کنیم تا به ایمیلمون بفرسته؟

دوستان یک سوال. من چند بار میتونم پروفایل یک فردی رو لایسنس ترنسفر کنم؟

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست؟

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

؟؟؟کمک:|

Last edited by a moderator:
دوستان من در بازي bo2 هر كاري ميكنم مچ هارو پيدا نميكنه هم تا ١٠٠ درصد سرچ ميكنه هم پيدا ميكنه ولي آناليز نميكنه ؟؟؟
در ضمن nat هم moderate هست

آخرین ویرایش:
دوستان من در بازي bo2 هر كاري ميكنم مچ هارو پيدا نميكنه هم تا ١٠٠ درصد سرچ ميكنه هم پيدا ميكنه ولي آناليز نميكنه ؟؟؟
در ضمن nat هم moderate هست

کلا برای همه ایرانی ها مسکل داره تتنها راهش این از طریق دوستات که دارن بازی میکنن جوین شی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or