همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من در بازي bo2 هر كاري ميكنم مچ هارو پيدا نميكنه هم تا ١٠٠ درصد سرچ ميكنه هم پيدا ميكنه ولي آناليز نميكنه ؟؟؟
در ضمن nat هم moderate هست

آخرین ویرایش:
دوستان من در بازي bo2 هر كاري ميكنم مچ هارو پيدا نميكنه هم تا ١٠٠ درصد سرچ ميكنه هم پيدا ميكنه ولي آناليز نميكنه ؟؟؟
در ضمن nat هم moderate هست

کلا برای همه ایرانی ها مسکل داره تتنها راهش این از طریق دوستات که دارن بازی میکنن جوین شی

سلام
اگه خدا بخواد می خوام برگردم به لایو.چون چند وقتی نبودم کلا از همه چی بی خبرم.مثلا الان برای بازی کردن فیفا13 اکانت گلد کافیه یا اکانت دیگه ای هم می خواد؟ممنون میشم کمک کنید.

آخرین ویرایش:
سلام
اگه خدا بخواد می خوام برگزدم به لایو.چون چند وقتی نبودم کلا از همه چی بی خبرم.مثلا الان برای بازی کردن فیفا13 اکانت گلد کافیه یا اکانت دیگه ای هم می خواد؟ممنون میشم کمک کنید.
علاوه بر اکانت گلد، تو فیفا 13 باید 800 پوینت هم بدید تا کد بخرید و بتونید آنلاین بازی کنید.
سلام
من میتونم dlc و arcade game ها رو از طریق pc دانلود کنم و بزنم رو ایکس باکس
خطر بن شدن نداره ؟؟؟
امکان انجام چنین کاری وجود نداره!
فقط در صورتی که دستگاهتون J Tag باشه می‌تونید این کار رو انجام بدید که در صورت J Tag بودن دستگاه، اصلا نمی‌شه لایو رفت!

علاوه بر اکانت گلد، تو فیفا 13 باید 800 پوینت هم بدید تا کد بخرید و بتونید آنلاین بازی کنید.

امکان انجام چنین کاری وجود نداره!
فقط در صورتی که دستگاهتون J Tag باشه می‌تونید این کار رو انجام بدید که در صورت J Tag بودن دستگاه، اصلا نمی‌شه لایو رفت!

الان پوینت آمریکا تو ایران زیاده یا اروپا؟هنوزم باید پوینتی که میگیریم با اکانتمون هم ریجن باشه؟ 800 پوینت چند دلار میشه(یاچند تومن)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or