همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همگی من یه چیزیو میخواستم بدونم.
1-با lt3 آپدیت آنلاین کپی خور میپرونه؟
2-برای ساخت اکانت فرقی نداره از کدوم کشور استفاده کنیم؟
1-نه خیر مشکلی نیست
2-معمولا از آمریکا استفاده میکنن

---------- نوشته در 10:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 AM ارسال شده بود ----------

از دوستان خواهش میکنم سایتی رو معرفی کنید که بتونم Point بگیرم برای fifa هر چقدر که لازمه میخوام
منتظر جواب

من دفعه اولی که xbox گرفتم اول از همه امدم تو خود سایت xbox اکانت ایجاد کردم با ایمل live ولی اون اکانت رو رو xbox اجرا نکردم! و با یه ایمیل دیگه رو خود دستگاه اکانت ساختم
حالا اون ایمیلی که اول استفاده کردم رو واسه ویندوز 8 هم استفاده کردم
میشه اکانت اولیه که از تو سایت ساختم رو پاک کنم و این اکانتی رو که دارم استفاده میکنم رو ایمیلش رو تغییر بدم به اون ایمیل ؟؟؟
اوه اوه اوه ه ه ه ه ه . .....
چی گفتم :-o:-o

اصلا امکان اینکه ایمیل اکانتم رو عوض کنم و در اصل اکانتم رو به ایمیل دیگه انتقال بدم و تمام پوینت ها و ... امکان هست ؟

آخرین ویرایش:
منم میخوامش... ولی فک کنم نمیشه کاریش کرد باید بخریم 800 پوینت...
دوستان PES هم نیاز به این کصافط بازیا داره؟ یا میشه فری بازیش کرد اگه میشه فقط با لایو گلد بازیش کرد من برم همون PES بخرم هرچند اصلا دوس ندارمش ولی کرمم گرفته باید آنلاین بازی کنم دیگه آفلاین اصلا نمیچسبه

منم میخوامش... ولی فک کنم نمیشه کاریش کرد باید بخریم 800 پوینت...
دوستان PES هم نیاز به این کصافط بازیا داره؟ یا میشه فری بازیش کرد اگه میشه فقط با لایو گلد بازیش کرد من برم همون PES بخرم هرچند اصلا دوس ندارمش ولی کرمم گرفته باید آنلاین بازی کنم دیگه آفلاین اصلا نمیچسبه
شما بجای پول گلد از این free ها بگیر بجاش پول پوینت بده

داش امیر توضیح بده چجوری گلد رایگان بگیرم؟چند جا توضیح داده سختهo:-)

http://forum.bazicenter.com/thread69441/

اول میری توی Setting بعد language and local بعد میری locale رو میکنی japan.حالا creat new profile میزنی بعد یه ایمیل الکی میزنی مثلا abcnds@jp ول حتما باید بعد @ کلمه jp بزار .بعد پسورد میزنی .بعد اکانت ساختی تو قسمت بازی ها mhf رو سرچ میکنی .بعد که دانلود شد طبق اون تاپیک که بالا گزاشتم کد امنیتی رو وارد میکنی/

اون موقع یه چند سوال دیگه
1-برای آنلاین بازی کردن بازی ها باید کدشو داشته باشیم یا این که فقط بازی برنر مکس باشه کافیه.؟
2-اینکه میگن برای بن نشدن باید دستگاه فریمور ixtereme lt باشه منظور همون lt3 هستش؟
3-کلا برای بن نشدن میشه بگید چه چیز هاییرو باید رعایت کنیم؟

پیشاپیش از جواب شما متشکرم

آخرین ویرایش:
با سلام آقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم ممنون میشم توضیح بدید
من الان 555 تا پوینت دارم ولی وقتی تو بازی pes 2013 وارد میشم تعداد پوینت هامو 0 مینویسه !!!
من چیکار کنم ؟؟؟
لطغا کمکم کنید

آقا یه سوال من یه بار halo 4 رو گذاشتم توی دستگاه و فقط رفتم توی بازی و اومدم بیرون حالا اگه وصل شم به لایو و یه بازی دیگه بازی کنم بن میشم؟

مونده به شانست چون بازو که میزاری اگه برنرمکس نباشه بهد چند ثانیه سکتوراشو میخونه . ایشالله که هیچی نشده .

آقا یه سوال من یه بار halo 4 رو گذاشتم توی دستگاه و فقط رفتم توی بازی و اومدم بیرون حالا اگه وصل شم به لایو و یه بازی دیگه بازی کنم بن میشم؟

اگه شما تو یک پروفایل که مال لایو نبوده بازی کردی فکر نمی کنم مشکلی باشه ( مطمئن نیستم) البته موقعی که لایو میری بازی نباید رو هارد نصب باشه. اگر هم رو پروفایل لایو بازی کردی ولی موقع بازی آفلاین بودی باید صبر کنی تا ریلیز جهانی بازی لایو نری بعدش مشکلی نیست اگر هم موقعی که اجرا کردی بازیو آنلاین بودی که متاسفانه به احتمال زیاد بن می شی. در کل اگه می تونی تا ریلیز جهانی بازی لایو نرو

http://forum.bazicenter.com/thread69441/

اول میری توی Setting بعد language and local بعد میری locale رو میکنی japan.حالا creat new profile میزنی بعد یه ایمیل الکی میزنی مثلا abcnds@jp ول حتما باید بعد @ کلمه jp بزار .بعد پسورد میزنی .بعد اکانت ساختی تو قسمت بازی ها mhf رو سرچ میکنی .بعد که دانلود شد طبق اون تاپیک که بالا گزاشتم کد امنیتی رو وارد میکنی/
سلام من همه کارها رو کردم بعد از پسورد یه سزی مطالب به زبون ژاپنی میاد که دیگه نمیدونم چیکار کنم
راستی یه سوال دیگه من یه اکانت فری ساختم امریکا از سایت game.ir فکر کنم باشه میخوام گلد بخرم و پوینت بعد از خرید باید چیکار کنم
کمک کنید لصفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or