همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
من 2 تا سوال دارم که فکر کنم یه جواب داشته باشن:
1. من گیمرتگ ایکس باکسم رو گذاشتم تو بازی سنتر ولی تو پروفایلم آخرین بازی ها رو نشون نمیده. حتی با اینکه دیشب وقتی به لایو وصل بودم بازی هم آوردم!(در ضمن من گلد نیستم،فری هستم)
2.توی سایت raptr وقتی میخوام گیمر تگ ایکس باکسم رو شیر کنم این ارور رو میده:
Cannot access this gamer ID, check privacy settings on xbox.com
اگه یه گیمرتگی که برای خودم نیست بزنم قبول می کنه ولی این رو نه!
مشکل از کجاست؟
راستی فکر کنم اکانت من teen هستش

ویرایش:الان درستش کردم رفتم از تو سایت ایکس باکس با ایمیل بابام وارد شدم به خودم اجازه هر کاری رو دادم درست شد!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من 2 تا سوال دارم که فکر کنم یه جواب داشته باشن:
1. من گیمرتگ ایکس باکسم رو گذاشتم تو بازی سنتر ولی تو پروفایلم آخرین بازی ها رو نشون نمیده. حتی با اینکه دیشب وقتی به لایو وصل بودم بازی هم آوردم!(در ضمن من گلد نیستم،فری هستم)
2.توی سایت raptr وقتی میخوام گیمر تگ ایکس باکسم رو شیر کنم این ارور رو میده:
اگه یه گیمرتگی که برای خودم نیست بزنم قبول می کنه ولی این رو نه!
مشکل از کجاست؟
راستی فکر کنم اکانت من teen هستش

ویرایش:الان درستش کردم رفتم از تو سایت ایکس باکس با ایمیل بابام وارد شدم به خودم اجازه هر کاری رو دادم درست شد!:d

ویرایش2: درست بود ولی بعد از چند دقیقه دوباره نشون نمیده بازی هام رو از تو تنظیمات privacy سایت ایکس باکس از طریق parent ام اکانتم رو a.dult کردم ولی دیگه درست نشد!!!!!
چرا اینطوریه؟
در ضمن با اینکه a.dult شده ولی هنوز وقتی میخوام چیزی از سایت دانلود کنم میگه اکانت شما teen هست و نمیشه!!!

کمک کنید با مودم لینک اس وای اس سیسکو به لایو وصل شم
فقط با تی پی لینک وصل شدم من با هیچ مودم دیگه ای نتونستم
یکی کمک کنه لطفا

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

همش mtu میده

با سلام آقا راسته که میگن رو اسلیم ۴ گیگ یک ماه اکانت رایگان داره ؟!؟!!؟
یعنی من الان وصل شم دیگه لازم نیست گلد بخرم راحت میتونم بازی کنم ؟!
لطفا جواب بدید

سلام اقايون..من يه پروفايل دارم كه با اون وصل به لايو نميشم.يه بروفايل هم دلرم كه با اون وصل ميشم.ميخام اچييومنت ها و سيو هاي بروفايل اولي رو كه قديمي تره به بروفايل و يا گيمير تگ لايوم منتقل كنم.مييييييييشه؟

یکی از دوستای منم امروز بن شد
اما من سالمم

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

کنسول من به خاطر همین Halo 4 بن شده. هیچ راهی برای برگشت نیست؟
مثل اینکه چند تا از دوستان یه مدت بعد ان بن شدن ولی معلوم نیست ماکروسافت بازم از این کارا بکنه
فقط باید دعا کنی ..

یکی از دوستای منم امروز بن شد
اما من سالمم

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

مثل اینکه چند تا از دوستان یه مدت بعد ان بن شدن ولی معلوم نیست ماکروسافت بازم از این کارا بکنه
فقط باید دعا کنی ..
دوست شما هم halo4 بازی کرده بود؟؟؟

دوست شما هم halo4 بازی کرده بود؟؟؟
آٰره فکر کنم
من یه سوالی دارم از دوستان دیگه نخواستم تای\ک بزنم گفتم اینجا مطرح کنم بازی pes 2013 قابلیت آنلاین داره ؟؟؟ چیکارا میشه باهاش کرد ؟! مستر لیگ آنلاین اینا هم میشه ؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or