همه چیز درباره ی Xbox Live

داش امیر توضیح بده چجوری گلد رایگان بگیرم؟چند جا توضیح داده سختهo:-)

http://forum.bazicenter.com/thread69441/

اول میری توی Setting بعد language and local بعد میری locale رو میکنی japan.حالا creat new profile میزنی بعد یه ایمیل الکی میزنی مثلا abcnds@jp ول حتما باید بعد @ کلمه jp بزار .بعد پسورد میزنی .بعد اکانت ساختی تو قسمت بازی ها mhf رو سرچ میکنی .بعد که دانلود شد طبق اون تاپیک که بالا گزاشتم کد امنیتی رو وارد میکنی/

اون موقع یه چند سوال دیگه
1-برای آنلاین بازی کردن بازی ها باید کدشو داشته باشیم یا این که فقط بازی برنر مکس باشه کافیه.؟
2-اینکه میگن برای بن نشدن باید دستگاه فریمور ixtereme lt باشه منظور همون lt3 هستش؟
3-کلا برای بن نشدن میشه بگید چه چیز هاییرو باید رعایت کنیم؟

پیشاپیش از جواب شما متشکرم

آخرین ویرایش:
با سلام آقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم ممنون میشم توضیح بدید
من الان 555 تا پوینت دارم ولی وقتی تو بازی pes 2013 وارد میشم تعداد پوینت هامو 0 مینویسه !!!
من چیکار کنم ؟؟؟
لطغا کمکم کنید

آقا یه سوال من یه بار halo 4 رو گذاشتم توی دستگاه و فقط رفتم توی بازی و اومدم بیرون حالا اگه وصل شم به لایو و یه بازی دیگه بازی کنم بن میشم؟

مونده به شانست چون بازو که میزاری اگه برنرمکس نباشه بهد چند ثانیه سکتوراشو میخونه . ایشالله که هیچی نشده .

آقا یه سوال من یه بار halo 4 رو گذاشتم توی دستگاه و فقط رفتم توی بازی و اومدم بیرون حالا اگه وصل شم به لایو و یه بازی دیگه بازی کنم بن میشم؟

اگه شما تو یک پروفایل که مال لایو نبوده بازی کردی فکر نمی کنم مشکلی باشه ( مطمئن نیستم) البته موقعی که لایو میری بازی نباید رو هارد نصب باشه. اگر هم رو پروفایل لایو بازی کردی ولی موقع بازی آفلاین بودی باید صبر کنی تا ریلیز جهانی بازی لایو نری بعدش مشکلی نیست اگر هم موقعی که اجرا کردی بازیو آنلاین بودی که متاسفانه به احتمال زیاد بن می شی. در کل اگه می تونی تا ریلیز جهانی بازی لایو نرو

اول میری توی Setting بعد language and local بعد میری locale رو میکنی japan.حالا creat new profile میزنی بعد یه ایمیل الکی میزنی مثلا abcnds@jp ول حتما باید بعد @ کلمه jp بزار .بعد پسورد میزنی .بعد اکانت ساختی تو قسمت بازی ها mhf رو سرچ میکنی .بعد که دانلود شد طبق اون تاپیک که بالا گزاشتم کد امنیتی رو وارد میکنی/
سلام من همه کارها رو کردم بعد از پسورد یه سزی مطالب به زبون ژاپنی میاد که دیگه نمیدونم چیکار کنم
راستی یه سوال دیگه من یه اکانت فری ساختم امریکا از سایت game.ir فکر کنم باشه میخوام گلد بخرم و پوینت بعد از خرید باید چیکار کنم
کمک کنید لصفا

سلام من همه کارها رو کردم بعد از پسورد یه سزی مطالب به زبون ژاپنی میاد که دیگه نمیدونم چیکار کنم
راستی یه سوال دیگه من یه اکانت فری ساختم امریکا از سایت game.ir فکر کنم باشه میخوام گلد بخرم و پوینت بعد از خرید باید چیکار کنم
کمک کنید لصفا
بعد از خرید یه کد بهت میده که باید اون رو تو کنسول یا سایت xbox وارد کنی بعد پوینت و گلد به اکانتت اضافه میشه!

سلام دوستان
استفاده از گیمرپیکچر هایی مجانی که مثلا با نرم افزار modio یا horizon میگیریم خطرناکه برای لایو؟
مثلا من الان از تم مجانی با همین نرم افزار ها استفاده میکنم لایو هم بازی میکنم هیچی نمیشه میخواستم بدونم گیمرپیکچر هم همینطوره؟

سلام دوستان
استفاده از گیمرپیکچر هایی مجانی که مثلا با نرم افزار modio یا horizon میگیریم خطرناکه برای لایو؟
مثلا من الان از تم مجانی با همین نرم افزار ها استفاده میکنم لایو هم بازی میکنم هیچی نمیشه میخواستم بدونم گیمرپیکچر هم همینطوره؟

حالا چرا اینهمه دردسر.از خود سایت bing هم کلی گیمر پیکچر مجانی میشه گرفت.

میخوام تازه وارد لایوشم چندتا سوال دارم:
1.برا لایو دستگاه باید ال تی 3 باشه؟
2.بازی حتما باید برنر مکس باشه؟
3.هزینه هر کارت لایو چقدره؟
4.فرق گلدبا سیلور چیه؟
5.آپدیت لایو رو اگه بکنم مشکلی پیش نمیاد؟
6.اگه بعد بازی تو لایو بخوام آفلاین بازی کنم باید باید حتما sign out شم؟
7.اگه بن بشم فقط نمیتونم لایو بازی کنم؟
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم.

میخوام تازه وارد لایوشم چندتا سوال دارم:
1.برا لایو دستگاه باید ال تی 3 باشه؟
2.بازی حتما باید برنر مکس باشه؟
3.هزینه هر کارت لایو چقدره؟
4.فرق گلدبا سیلور چیه؟
5.آپدیت لایو رو اگه بکنم مشکلی پیش نمیاد؟
6.اگه بعد بازی تو لایو بخوام آفلاین بازی کنم باید باید حتما sign out شم؟
7.اگه بن بشم فقط نمیتونم لایو بازی کنم؟
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم.

1- بله
2- بله ، البته الآن 97% هم دوستان بازی میکنن میشکلی پیش نمیاد ولی اگر دی وی دی شما 100% یا همون برنرمکس باشه خیالتون راحت باشه .
3- این رو من نمیدونم ، متاسفانه ولی 1 ماهه مثل اینکه 30 هزار تومان هست شما 1 ماهه بگیر ببین خوشت میاد بعدا اگر خواستی یه ساله یا 3 ماهه بگیر .
4- گلد میتونی از امکانات لایو و آنلاین بازی کردن بهره ببری ولی سیلور فقط میتونی بازی یا برنامه دانلود کنی اون هم نه همشون .
5- اگر دستگاهت رو LT3 کرده باشی خیر ، مشکلی پیش نمیاد .
6- این رو نمیدونم ولی من خودم سیم لایو رو از مودم میکشم بیرون خودش آفلاین میشه .
7- کلا از دیگه نمیتونی آنلاین شی فقط آفلاین میتونی کار کنی . که اگر این اتفاق اقتاد بهتره که جی تگ کنی یا دستگاهت رو بفروشی و جدید بگیری و آنلاین بشی و خوش باشی ( البته اگر به آنلاین علاقه داری ) .

از این تاپیک هم میتونی استفاده کنی ولی باید بدونی که فقط با این روش میتونی آنلاین بازی کنی فقط آنلاین بازی کنی .

سوالی داشتی در خدمتم ( لایک یادت نره :| :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or