همه چیز درباره ی Xbox Live

دردسر نداره خیلی آسونه فقط میترسم
از بینگ چطور میشه گرفت؟

چجوری؟؟؟

وقتی وصلی به لایو میری تو پروفایلت و تو قسمت گیمر پیکچرت دانلود گیمر پیکچرو میزنی بعد یه صفحه میاد(دقیق یادم نیست)که 4تا گزینه بالاشه.بعد گزینه ای که شبیه تقویمه رو میزنی که یه لیست از گیمر پیکچرهای مجانی و بهت میده که همشونو میتونی دانلود کنی.(90% مجانی هستن)

1.دوستان این PES2013 هم آنلاین پس میخواد؟ یا میشه با اکانت گلد بازی کرد مسترلیگشو؟؟؟
باو دهنه ما رو سرویس کرد فیفا 800 پوینت ام جایی نمیفروشن :|
علی رقم اینکه فیفا رو خیلی دوس دارم و pes رو جدیدا قبول ندارم میخوام آنلاین بازی کنم برم توو کاره pes تا دلار ثابت شه پوینت بخریم...
میشه pes رو بازی کرد؟

1.دوستان این PES2013 هم آنلاین پس میخواد؟ یا میشه با اکانت گلد بازی کرد مسترلیگشو؟؟؟
باو دهنه ما رو سرویس کرد فیفا 800 پوینت ام جایی نمیفروشن :|
علی رقم اینکه فیفا رو خیلی دوس دارم و pes رو جدیدا قبول ندارم میخوام آنلاین بازی کنم برم توو کاره pes تا دلار ثابت شه پوینت بخریم...
میشه pes رو بازی کرد؟

نه.تو pes 2013 باید 800 تا پوینت بدی تا بتونی بازی کنی.تو 2012 اینجوری نبود.ولی 2013 پوینتی شد.

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

البته سایتایی هستن که پوینت بفروشن ولی چیز پی ان شر کردن دردسره

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 PM ارسال شده بود ----------

50 تا 60 مگ اگه 1 ساعت بازی کنی

ولی فک کنم بستگی به نوع نت و بازی داشته باشه.چون واسه من بعضی وقتا خیلی رفته.بدون اینکه دانلود کنم

ای بابا کونامی ام دیگه آدم شده چه بد بختیه ها...
به یکی از دوستام که تو کاناداس گفتم برام پوینت بخره کدشو بفرسته :| آخه اونور 10 دلار پول خورده اینجا 80 تومن باید بده براش.... :|
تازه اگه بفرسته ام کلی دردسره شر کردنش...

چی میشه کرد ؟
دوستان کسی اینجا نیست رفاقتی برام با 800 پوینت آنلاین پس بخره ؟
یکی از دوستان میگه 20 تومن میگیره که اینکارو بکنه یکم عجیبه... he'ey baba

خب ببین دوتا 400 تا میتونی گیر بیاری بخری
یه یه دونه 1200 پوینت بخر
یه سر به سایت های همسایه بزن بازارچه دارند اونجا افرادی هستند با اودلار واسه ادم چیز میخرن و دلار رو به نرخ روز تعیین میکنند و شما باید واریز کنید اونهاهم میخرن واسط

اقا سلام اين گلد ١٤ روزه رايگان فقط ١٤ روزه؟يعني بايد حتما يه بروفايل ديگه داشته باشيم؟خب اون امتيازها و اچيومنتىهاي گيمير تك قبلي چي ميشن؟بعد از ١٤ روز ميشه بتز ١٤ روز مجاني خريد؟

اقا سلام اين گلد ١٤ روزه رايگان فقط ١٤ روزه؟يعني بايد حتما يه بروفايل ديگه داشته باشيم؟خب اون امتيازها و اچيومنتىهاي گيمير تك قبلي چي ميشن؟بعد از ١٤ روز ميشه بتز ١٤ روز مجاني خريد؟

شما کد رو که گرفتی هر بار بزن تو پروفایل اصلی ات

دوستان یه سوال داشتم
من قبلا ثبت نام کردم از کجا بفهمم اکانتم مال آمریکاست یا انگلیس؟

توی قسمت account باید نوشته باشه

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

میشه کامل واسم توضیح بدی که چجوری باید لاو شم؟

تو همین تاپیک کامل توضیح داده.

دوستان گلم كسي ميدونه چطوري ميتونم زمان باقي مانده اكانت گلدمو ببينم؟

سوال ديگم اينه كه من جكونه ميتونماجيومنت هاي و اسكورهاي بروفايل قبليمو كه لايو نممميرفتمو منتقل كنم به بروفايل لايو(كيمير تكم)...كسي ميدونه؟

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

سلام بچها ميخام نظرتونو بدونم راجع به ١٠ بازي خوبي كه ارزش انلاين بازي كردن و طبيعتا انلاين پسس خريدنشو داشته باشه..

من كه فقط فيفا ١٣. رو امتحان كردم..

دوستان گلم كسي ميدونه چطوري ميتونم زمان باقي مانده اكانت گلدمو ببينم؟

سوال ديگم اينه كه من جكونه ميتونماجيومنت هاي و اسكورهاي بروفايل قبليمو كه لايو نممميرفتمو منتقل كنم به بروفايل لايو(كيمير تكم)...كسي ميدونه؟

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

سلام بچها ميخام نظرتونو بدونم راجع به ١٠ بازي خوبي كه ارزش انلاين بازي كردن و طبيعتا انلاين پسس خريدنشو داشته باشه..

من كه فقط فيفا ١٣. رو امتحان كردم..
تو قسمت setting--account--gold member ship نوشته تا کی گلد هستی
نمیشه منتقل کرد دوتا اکانت جدا هستند
بیشتر بازهای خوب آنلانش احتیاجی به آنلاین پس نداره مثل سری کال آف دیتی سری گیرز آف وار سری هیلو
اکثرا بازیهای EA آنلاین پس میخواد که میشه فیفا مدال و عشق من بتل*فیلد که بهترین مولتی رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or