اقا سلام اين گلد ١٤ روزه رايگان فقط ١٤ روزه؟يعني بايد حتما يه بروفايل ديگه داشته باشيم؟خب اون امتيازها و اچيومنتىهاي گيمير تك قبلي چي ميشن؟بعد از ١٤ روز ميشه بتز ١٤ روز مجاني خريد؟
دوستان یه سوال داشتم
من قبلا ثبت نام کردم از کجا بفهمم اکانتم مال آمریکاست یا انگلیس؟
میشه کامل واسم توضیح بدی که چجوری باید لاو شم؟
تو قسمت setting--account--gold member ship نوشته تا کی گلد هستیدوستان گلم كسي ميدونه چطوري ميتونم زمان باقي مانده اكانت گلدمو ببينم؟
سوال ديگم اينه كه من جكونه ميتونماجيومنت هاي و اسكورهاي بروفايل قبليمو كه لايو نممميرفتمو منتقل كنم به بروفايل لايو(كيمير تكم)...كسي ميدونه؟
---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------
سلام بچها ميخام نظرتونو بدونم راجع به ١٠ بازي خوبي كه ارزش انلاين بازي كردن و طبيعتا انلاين پسس خريدنشو داشته باشه..
من كه فقط فيفا ١٣. رو امتحان كردم..
عزيزم بتلفيلد انلاين بسس خريدنشةمكافاتةداره مثل فيفا؟
كاال اف الاينش باحاله؟
Contact Us - Xbox.comیکی لطف کنه لینک ساپورت مایکروسافت رو بده میخوام باهاشون حرف بزنم.
داداش یه سوال داشتم.برای AC III نیاز به UPLAY PASS هست؟
setting--->system--->storage device--->profile برای حذف پروفایلهای اضافی برای حذف save بازیها همین مراحل ولی به جای profile میری تو قسمت game حذف میکنیسلام آقا من 3 تا پروفیل دارم فقط یکیشو میخوام
اون دوتای دیگه رو چطوری پاکشون کنم ؟
و یه سوال دیگه هم اینکه save بازی هارو از کجا باید پاک کنم ؟؟
تو فیفا یه ultimate team دارم که نمیخوامش .میخوام از اول شروع کنم قبلی رو چطوری پاک کنم ؟؟؟
ممنون یمشم جوابمو بدید