shahroozs2
کاربر سایت
والا احتمال هیچ چیزی صفر نیست ولی الان دوستان با 97% تو لایو هم بازی میکنن ولی بن نمیشن پس زیاد جای نگرانی نیست
من نمیخوان باهاش لایو برم.فقط منظورم اینه که بازی 97% تو هارد باشه بن میشم تو لایو؟
والا احتمال هیچ چیزی صفر نیست ولی الان دوستان با 97% تو لایو هم بازی میکنن ولی بن نمیشن پس زیاد جای نگرانی نیست
آقا من دیشب یه کد برای 800 پوینت مجانی اومد دستم redeem کردمش ... حالا امروز میخواستم online pass برای Mass effect 3 بخرم (که قیمتش همون 800 پوینته که الان تو اکانتم دارم) ولی این ارورو میده
Can't retrieve the information from xbox live, please try again later
status code of 80153410
مشکلش چیه؟
یکمی بیشتر توضیح میدی؟شما یا باید چیز پی ان رو شیر کنید رو ایکس باکس بعد خرید کنید یا با کامپیوتر برید تو سایت ایکس باکس اونجا خرید رو انجام بدید خود ایکس باکس دانلود میکنه
سلام بچه ها ... من Ps3 دارم که کپی حورش نکردم و اورجینال بازی میخرم و راحت به psn وصل میشم و برای مثال فیفا آنلاین بازی میکنم!
حالا میخوام ببینم اگر ایکس باکس بخرم, با توجه به اینکه بازیهای همه کپی هستن و کنسول کپی خور شده میتونم آنلاین بازی کنم یا نه!؟
چجوری وقتی اون کد امنیتی که مربوط به هر بازی اورجینال میشه رو ندارم ولی میتونم آنلاین بازی کنم؟!
ممنون
سلام
بله میتونی بازی کنی
این از خصوصیات 360ه
بعضی از بازیها که عین هلو میره تو لایو بعضیهاشونم آنلاین پس میخواد که باید از طریق چیز پی ان به لایو وصل بشی و کدو وارد کنی و بعدش راحت بری تو بازی و آنلاین بزنی
ممنون ... فقط یه سوال ... ینی ایکس باکس یه قسمت مخصوص پـــراکسی داره که بشه با وی پی ان وصل شد؟!
اونوقت این کاری که گفتی با وی پی ان وارد شم ! دقیقا چه کدی رو وارد میکنم؟! متوجه نشدم منظورت از کد چیه؟
آها, که اینطور :-؟خواهش
برای وصل شدن به لایو کافیه 360 به اینترنت وصل کنی.همین.بعد میتونی بازیهایی که آنلاین پس نمیخوانو راحت لایو بزنی مثل red dead-max payne-pes , ..............
ولی بعضی از بازیها مثل fifa -dead space-*********** و.......نیاز به آنلاین پس میخواد.این کدو میتونی از فروشگاهای اینترنتی بخری و بهت یه کد میدن
برای وارد کردن این کد نیاز به چیز پی ان داری که آموزش شیر کردن چیز پی ان به 360 تو این فروم هست
در کل اگه بازیهایی که کد ندارنو میخوای لایو بزنی فقط فقط وصل شو به اینترنت بدون چیز پی ان و راحت آنلاین بزن
شما یا باید چیز پی ان رو شیر کنید رو ایکس باکس بعد خرید کنید یا با کامپیوتر برید تو سایت ایکس باکس اونجا خرید رو انجام بدید خود ایکس باکس دانلود میکنه
منم همین مشکلو دارم
با Pc هم رفتم وقتی Buy Now رو میزنم میگه
Sorry
Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts. If the Parental Settings for your Xbox LIVE account allow you to make purchases, you can purchase this content using your Xbox console.
صدای کسایی که باهاشون صحبت میکنیبچه ها اون هدست که همراه خود کنسول میدن فقط برای حرف زدن تو لایو هست ؟
صدا ازش در نمیاد ؟؟؟ چون یه چیزی شبیه بلندگو داره اون چیه ؟؟؟
قبلا به لایو وصل میشدم ولی بعد از چند وقت و با عوض کردن ISP به یه مشکل برخوردمHCP مودم فعاله و وقتی قسمت IP رو روی اتوماتیک میذارم خودش IP میده ولی وقتی به قسمتی که باید یوزر و پس نت رو وارد کنم میرم و اونارو وارد میکنم قسمت IP به هم ریخته و IP داده شده تبدیل به 0.0.0.0 میشه همچنین subnet و gateway هم به چهار صفر تبدیل میشن و در قسمت تست در همون تست اول ارتباط بین کنسول و مودم ارور میده و همچنین اینو بگم که وقتی دستی هم IP میدم باز هم ارور میده.مودم رو هم نمیشه روی pppoe بزارم پس در راهنمایی این مورد رو نگین.ممنون میشم راهنماییم کنین!
بچه ها اون هدست که همراه خود کنسول میدن فقط برای حرف زدن تو لایو هست ؟
صدا ازش در نمیاد ؟؟؟ چون یه چیزی شبیه بلندگو داره اون چیه ؟؟؟