همه چیز درباره ی Xbox Live

چند وقته پینگم خیلی بد شده واسه فیفا و جهاد 3 بازی کردن خیلی اذیت میشم...اصولا اصلا میشه کاری کرد که پینگ بهتر بشه ؟

اینترنتم پیشگامان 1 مگ هست افت سرعت اصلا نداشتم ولی پینگم هرچی میاد بدتر میشه...

چند وقته پینگم خیلی بد شده واسه فیفا و جهاد 3 بازی کردن خیلی اذیت میشم...اصولا اصلا میشه کاری کرد که پینگ بهتر بشه ؟

اینترنتم پیشگامان 1 مگ هست افت سرعت اصلا نداشتم ولی پینگم هرچی میاد بدتر میشه...

یه اموزشی هست تو قسمت اموزشای XBOX که چطوری پینگو بهتر کرد اونو بخونین شاید کمکتون کرد .

سلام دوستان.
من ميخوام بازي هايي كه انلاين بازي ميكنم رو به صورت برنرمكس بگيرم و بقيه بازيها به صورت ٩٧٪ و بريزمش رو هارد و از طريق پخش كردن اهنگ بازي كنم.
حالا يه سوال دارم:احتمال داره بن بشم به خاطر اينكه بازي هاي ٩٧٪ رو هارد دارم؟

آقا من دیشب یه کد برای 800 پوینت مجانی اومد دستم redeem کردمش ... حالا امروز میخواستم online pass برای Mass effect 3 بخرم (که قیمتش همون 800 پوینته که الان تو اکانتم دارم) ولی این ارورو میده

Can't retrieve the information from xbox live, please try again later
status code of 80153410

مشکلش چیه؟

سلام دوستان.
من ميخوام بازي هايي كه انلاين بازي ميكنم رو به صورت برنرمكس بگيرم و بقيه بازيها به صورت ٩٧٪ و بريزمش رو هارد و از طريق پخش كردن اهنگ بازي كنم.
حالا يه سوال دارم:احتمال داره بن بشم به خاطر اينكه بازي هاي ٩٧٪ رو هارد دارم؟

کسی نبود؟
میخوام امروز برم بازی بخرم.

آقا من دیشب یه کد برای 800 پوینت مجانی اومد دستم redeem کردمش ... حالا امروز میخواستم online pass برای Mass effect 3 بخرم (که قیمتش همون 800 پوینته که الان تو اکانتم دارم) ولی این ارورو میده

status code of 80153410

مشکلش چیه؟
شما یا باید چیز پی ان رو شیر کنید رو ایکس باکس بعد خرید کنید یا با کامپیوتر برید تو سایت ایکس باکس اونجا خرید رو انجام بدید خود ایکس باکس دانلود میکنه

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:35 AM ارسال شده بود ----------

کسی نبود؟
میخوام امروز برم بازی بخرم.
والا احتمال هیچ چیزی صفر نیست ولی الان دوستان با 97% تو لایو هم بازی میکنن ولی بن نمیشن پس زیاد جای نگرانی نیست

اقا دو سوال داشتم.
1-از کجا میشه فهمید که باید پوینت اروپا بخرم یا امریکا.وقتی میرم تو سایت لایو و میخام اکانتمو چک کنم ببینم مال کجاست یه صفحه ای میاد که شماره تلفن ازم میخاد و از اینجور چیزا هرچی هم میزنم ارور میده
2-اگر با وی پی ان با pc برم سایت xbox.com و اونجا کد پوینت رو در قسمت Redeem Code بزنم حله یا نه؟

status code of 80153410

مشکلش چیه؟
شما یا باید چیز پی ان رو شیر کنید رو ایکس باکس بعد خرید کنید یا با کامپیوتر برید تو سایت ایکس باکس اونجا خرید رو انجام بدید خود ایکس باکس دانلود میکنه
یکمی بیشتر توضیح میدی؟
(این آنلاین پسشو نمیشه تو xbox.com خرید گزینش نیست)

سلام بچه ها ... من Ps3 دارم که کپی حورش نکردم و اورجینال بازی میخرم و راحت به psn وصل میشم و برای مثال فیفا آنلاین بازی میکنم!
حالا میخوام ببینم اگر ایکس باکس بخرم, با توجه به اینکه بازیهای همه کپی هستن و کنسول کپی خور شده میتونم آنلاین بازی کنم یا نه!؟
چجوری وقتی اون کد امنیتی که مربوط به هر بازی اورجینال میشه رو ندارم ولی میتونم آنلاین بازی کنم؟!
ممنون

سلام بچه ها ... من Ps3 دارم که کپی حورش نکردم و اورجینال بازی میخرم و راحت به psn وصل میشم و برای مثال فیفا آنلاین بازی میکنم!
حالا میخوام ببینم اگر ایکس باکس بخرم, با توجه به اینکه بازیهای همه کپی هستن و کنسول کپی خور شده میتونم آنلاین بازی کنم یا نه!؟
چجوری وقتی اون کد امنیتی که مربوط به هر بازی اورجینال میشه رو ندارم ولی میتونم آنلاین بازی کنم؟!
ممنون

سلام
بله میتونی بازی کنی
این از خصوصیات 360ه :)
بعضی از بازیها که عین هلو میره تو لایو بعضیهاشونم آنلاین پس میخواد که باید از طریق چیز پی ان به لایو وصل بشی و کدو وارد کنی و بعدش راحت بری تو بازی و آنلاین بزنی

سلام
بله میتونی بازی کنی
این از خصوصیات 360ه :)
بعضی از بازیها که عین هلو میره تو لایو بعضیهاشونم آنلاین پس میخواد که باید از طریق چیز پی ان به لایو وصل بشی و کدو وارد کنی و بعدش راحت بری تو بازی و آنلاین بزنی

ممنون ... فقط یه سوال ... ینی ایکس باکس یه قسمت مخصوص پـــراکسی داره که بشه با وی پی ان وصل شد؟!
اونوقت این کاری که گفتی با وی پی ان وارد شم ! دقیقا چه کدی رو وارد میکنم؟! متوجه نشدم منظورت از کد چیه؟

ممنون ... فقط یه سوال ... ینی ایکس باکس یه قسمت مخصوص پـــراکسی داره که بشه با وی پی ان وصل شد؟!
اونوقت این کاری که گفتی با وی پی ان وارد شم ! دقیقا چه کدی رو وارد میکنم؟! متوجه نشدم منظورت از کد چیه؟

خواهش
برای وصل شدن به لایو کافیه 360 به اینترنت وصل کنی.همین.بعد میتونی بازیهایی که آنلاین پس نمیخوانو راحت لایو بزنی مثل red dead-max payne-pes , ..............
ولی بعضی از بازیها مثل fifa -dead space-*********** و.......نیاز به آنلاین پس میخواد.این کدو میتونی از فروشگاهای اینترنتی بخری و بهت یه کد میدن
برای وارد کردن این کد نیاز به چیز پی ان داری که آموزش شیر کردن چیز پی ان به 360 تو این فروم هست
در کل اگه بازیهایی که کد ندارنو میخوای لایو بزنی فقط فقط وصل شو به اینترنت بدون چیز پی ان و راحت آنلاین بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or