همه چیز درباره ی Xbox Live

نه عزیز پارس آنلاین نیست.حالا راهکاری داری شما؟

راهکار که خیر. دقیقا من هم چنین مشکلی رو داشتم و از وقتی ISP رو عوض کردم نتونستم به لایو وصل شم. برای همین اول پرسیدم پارس آنلاین هست یا نه. من هر راهی که وجود داشت رو امتحان کردم. ساپورت مایکروسافت رو هم زیر و رو کردم ولی حتی یه قدم هم پیشرفت نکردم. ولی بعد از تعویض ISP همه مشکلا حل شد. خیلی ها هستن تو ایران با پارس انلاین همین مشکل رو دارن که نمیتونن به لایو وصل شن.

اساتید من یه 1600 پوینت خریدم و وارد کردم و اوکی هست . حالا که میخوام online pass برای fifa یا mass effect یا هرچی دیگه بگیرم یه ارور میده ! ارور80153410 میده و میگه بعدا امتحان کنید ! از دیروز تا حالا میزنم و نمیشه ! پوینت دارم و مشکلی از اون لحاظ نیست فقط نمیتونم خرجش کنم ! تو سایتای خارجی چند نفر این مشکلو داشتن اما تنها راه پیشنهادی عوض کردن اکانت لایو بود ! اون کارم کردم نشد ! Helllllp :(((((((

به جای *** شیر کردن از طریق یک Vp-n بر روی کامپیوتر وارد سایت Xbox 360 - Official Site - Xbox.com بشین و بعد از وارد شدن به اکانتتون از اون قسمت بالا چیزی رو که می خواین سرچ کنین و خریدتون رو از طریق کامپیوتر انجام بدین. بعد از اینکه خریدتون انجام شد، تشریف می برید داخل کنسول و وارد Account میشین (آخرین صفحه سمت راست) بعدش Download History رو می زنین و چیزی که از طریق کامپیوتر خریدین رو دوباره از تو کنسول دانلود می کنین.

این جواب نمیده ... چون منم دقیقا میخوام آنلاین پس مس افکت 3 رو بخرم و دقیقا همین ارورو میگیرم ... آنلاین پسم جزو آیتمای فروش بازی نیستش توی اون سایته. تنها راهش اینه که بازیو بذاریم تو دستگاهو از همون منوی اول گرینه خرید پسوردو انتخاب کنیم که وقتیم این کارو میکنیم همون ارورو میده ... (من نمدونم چطوری برا xbox چیز پی ان شیر کنم اگه لینکه آموزششو داره کسی بذاره ممنون میشم)

کسی راه دیگه نداره ... این 800 پوینه حیفه رو دستم باد کرده ...:d

راهکار که خیر. دقیقا من هم چنین مشکلی رو داشتم و از وقتی ISP رو عوض کردم نتونستم به لایو وصل شم. برای همین اول پرسیدم پارس آنلاین هست یا نه. من هر راهی که وجود داشت رو امتحان کردم. ساپورت مایکروسافت رو هم زیر و رو کردم ولی حتی یه قدم هم پیشرفت نکردم. ولی بعد از تعویض ISP همه مشکلا حل شد. خیلی ها هستن تو ایران با پارس انلاین همین مشکل رو دارن که نمیتونن به لایو وصل شن.

پارس انلاین چون بدهکار هستش اونم چه بدهکاری یکی از اشنایان ما میگفت خیلی بدهکاره و یسری خدماتو نداره کلا و بدهکارن به شاهد و تا پولشونو ندن همین مشکلات هستش .

این جواب نمیده ... چون منم دقیقا میخوام آنلاین پس مس افکت 3 رو بخرم و دقیقا همین ارورو میگیرم ... آنلاین پسم جزو آیتمای فروش بازی نیستش توی اون سایته. تنها راهش اینه که بازیو بذاریم تو دستگاهو از همون منوی اول گرینه خرید پسوردو انتخاب کنیم که وقتیم این کارو میکنیم همون ارورو میده ... (من نمدونم چطوری برا xbox چیز پی ان شیر کنم اگه لینکه آموزششو داره کسی بذاره ممنون میشم)

کسی راه دیگه نداره ... این 800 پوینه حیفه رو دستم باد کرده ...:d

خو عزیزم آخر پستم رو نخوندی؟:دی گفتم که برای خرید Online Pass باید از طریق خود بازی اقدام کرد.
http://forum.bazicenter.com/thread5873/

سلام
من میخوام لایو وصل بشم ولی Wireless Adapter ندارم
الایت دارم .تو جعبه بازی که نبود .از کجا باید تهیه کنم?
مودم وایرلس رو نمیشه برای 360 به کار برد مثل ps3 ?

دوستان من موقع اتصال لایو وقتی تست میکنم دستگاه رو تو همون مرحله اول که Network هست Faield میشه ایرادش چی میتونه باشه ؟؟
پیشاپیش ممنون

دوستان من موقع اتصال لایو وقتی تست میکنم دستگاه رو تو همون مرحله اول که Network هست Faield میشه ایرادش چی میتونه باشه ؟؟
پیشاپیش ممنون

وقتی که اونجا ارور میده یعنی که سیمت مشکل داره. یا درست وصل نیست یا قطعی داره یا کلا اشتباه وصل کردی (این که بعیده :دی)
تو این مرحله کلا اتفاق های زیادی می تونه افتاده باشه.

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

سلام
من میخوام لایو وصل بشم ولی Wireless Adapter ندارم
الایت دارم .تو جعبه بازی که نبود .از کجا باید تهیه کنم?
مودم وایرلس رو نمیشه برای 360 به کار برد مثل ps3 ?

اون Wireless Adapter که اصلا تو جعبه هیچ پکی نیست. جایی ندیدم بیاردش ولی اگر باشه باید بری پشت شهرداری اونجا آمارش رو بگیری. من جای شما بودم، جای مودم رو عوض می کردم. چون خریدش به صرفه نیست.

دوستان
از کجا بفهمم اکانتم گلده یا نه ؟
من اولین بار یه اکانت ساختم یه ماه رایگان بهم داد
حالا دیشب یکی دیگه ساختم یه ماه دیگه هم داد فک کنم
ولی الان تو بازی آنلاین نمیره
میگه اکانت شما دسترسی به بازی کردن نداره...

مشکل از چیه ؟

وقتی که اونجا ارور میده یعنی که سیمت مشکل داره. یا درست وصل نیست یا قطعی داره یا کلا اشتباه وصل کردی (این که بعیده :دی)
تو این مرحله کلا اتفاق های زیادی می تونه افتاده باشه.
سیمم اتفاقا امروز عوض کردم ...:D

میخوام ببینم مشکل از isp نمیتونه باشه که :D?

دوستان
از کجا بفهمم اکانتم گلده یا نه ؟
من اولین بار یه اکانت ساختم یه ماه رایگان بهم داد
حالا دیشب یکی دیگه ساختم یه ماه دیگه هم داد فک کنم
ولی الان تو بازی آنلاین نمیره
میگه اکانت شما دسترسی به بازی کردن نداره...

مشکل از چیه ؟

خب وقتی میگه نمی تونی انلاین بازی کنی به خاطر اینه که اکانتت گلد نیست دیگه ! بعدشم اونا برای رضای خاطر خدا 1 ماهه نمی دن باید با چیز پی امریکا وصل شی و اکانتت هم us باشه تا بتونی 1 ماهه بگیری !

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

سیمم اتفاقا امروز عوض کردم ...:D

میخوام ببینم مشکل از isp نمیتونه باشه که :D?
ip رو هم چک کن و مطمئن باش که رو اتوماتیک هستش ! تنضمیات مودم رو هم با اون چیزی که تو ساپرت ئایکرو گفته چک کن 1

دوستان من در زمینه live تازه کارم یه مدتیه که xbox دارم ولی live نرفته بودم دیروز تصمیم گرفتم یه امتحانی بکنم . اما وقتی اکانت live ساختم نفهمیدم چرا اتومات ریجنمو انگلیس گذاشت منم یه آدرس از انگلیس پیدا کردم و وارد کردم ولی مگه نباید یه اکانت 1 ماهه گلد برام فعال بکنه ؟ پس چرا اکانتم گلد نیست؟ من اینجوری شنیده بودم.میشه راهنمایی کنید؟ درضمن اگه بخوام کارت گلد مثلا"3 ماهه بخرم مهمه که چه ریجنی باشه یا نه؟اگه راهنمایی کنید از کجا مطمئن تر وارزونتر میشه خرید ممنون میشم.

خب وقتی میگه نمی تونی انلاین بازی کنی به خاطر اینه که اکانتت گلد نیست دیگه ! بعدشم اونا برای رضای خاطر خدا 1 ماهه نمی دن باید با چیز پی امریکا وصل شی و اکانتت هم us باشه تا بتونی 1 ماهه بگیری !

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

ip رو هم چک کن و مطمئن باش که رو اتوماتیک هستش ! تنضمیات مودم رو هم با اون چیزی که تو ساپرت ئایکرو گفته چک کن 1

تخه وقتی رو اتوماتیک میزارم همه ی تنظیماتم به خودکار به حالت اولیه بر میگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or