همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بچه ها ممنونم از اينكه منو پذيرفتين..من سهيل هستم از رشت و اميدوارم در كنار هم بحث هاي خوبي كنيم.

من يه سوال دارم راجع به لايوء...من مدتي بود بن بودم كه ديروز فهميدم ان بن شدم.رفتم واسه اينكه فيفا ١٣ بازي كنم انلاين يه گلد موقتي ٤٨ صاعته خريدم.اون redeem code رو تو داشبورد وارد كردم و درست بود و منو قبول كرد.رفتم فيفا ١٣ ديدم كفته دو روز trial داري و بعد بايد ٨٠٠ تا بوينت بدي..رفتم ٨٠٠ تا بوينت usa گرفتم(يه سال قبل كه بن شدم ٤٠٠ تا بوينت داشتم و مايكروسافت حواسش بودودو باىاين ٨٠٠ تا ١٢٠٠ تا ريخت تو balance من...اما تو فيفا ١٣ و اون گزينه ايي كه ميگه بايد ٨٠٠ تا بدي تا online pass شما فعال بشه(purchase online pass 800 point) دكمه purchase روكه ميزنم ميگه:cant retrieving from marketplace please try later.....از يه دوستي پرسيدم گفت:خريد از لايو سخت تر شده...ميخام بدونم بايد چيكار كنم.بلد نيستم.
ممنونم.

salam
باید با چیز پی ان بری

دوستان چند روزی هست می خوام به لایو وصل شم ولی وصل نمیشه . با سیم لن هم می زنم . شما می دونید قضیه چیه ؟
البته اینم بگم مودم جدید خریدم و اینکه اینترنت به صورت کانکشنی نیست که قطع و وصل بشه .

1 نفر لطفا جوابمو بده !!

دوستان اگه توی live بن بشیم تا ابد بن میمونیم یا اینکه بعد از یه مدت بازمون میکنن:d
یکی از دوستان گفت که برای خرید از live باید *** داشت!آیا در مورد تمام بازیها و امکانات از جمله تم صدق میکنه!
من وقتی بخوام ثبت نام کنم بهترین ریجن واسه ثبت نام چی هستش؟آیا باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟
آیا فقط دستگاهی که اوریج میشه بازی کرد توانایی ورود به xblive رو داره!منظورم بازی کردن آنلاین نیستا!

دوستان اگه توی live بن بشیم تا ابد بن میمونیم یا اینکه بعد از یه مدت بازمون میکنن:d
یکی از دوستان گفت که برای خرید از live باید *** داشت!آیا در مورد تمام بازیها و امکانات از جمله تم صدق میکنه!
من وقتی بخوام ثبت نام کنم بهترین ریجن واسه ثبت نام چی هستش؟آیا باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟
آیا فقط دستگاهی که اوریج میشه بازی کرد توانایی ورود به xblive رو داره!منظورم بازی کردن آنلاین نیستا!

خب دانه به دانه جواب میدم :دی

تا ابد بن میشید متاسفانه
باز هم متاسفانه باید V-PN شیر کرد و یا از طریق سایت Xbox.com خریداتون رو انجام بدین و از طریق کنسول دانلود کنین.
مهم نیست ریجنتون با دستگاه یکی باشه. پیشنهاد من آمریکا هستش به دو دلیل. کمتر گیر داره تو ثبت نام. پوینتش ارزونتره!
نه ربطی نداره. ما و خیلی از دوستان مثل من با بازی کپی وارد لایو میشیم. مهم اینه که دیسکتون BurnerMax باشه یا به اصطلاح Stealth باشه. دیگه مشکلی نیست برای Live رفتن.

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

================================
منم یه سوال بپرسم :دی

وقتی که Online Pass رو روی یک Profile فعال می کنیم، برای Profile های دیگه دستگاه هم فعال میشه یا باید برای هر کدوم جداگانه بخریم؟

سلام به همه دوستان. من یه دوتا مشکل دارم. ممنون می شم اگه دوستان یه کمکی بکنن.
این داداش کوچیک ما می خواد به XBL وصل بشه و مولتی بازی کنه. من هم تقریبا همه کارها رو براش کردم. اما دوتا مشکل داریم:
1- ما تو خونه دو تا اینترنت داریم. یکی ADSL از شرکت پارس آنلاین که سرعت خوبی داره. مارک مودمم هم ZyXEL هست. یکی هم یه WiMAX مبین نت که سرعتش معمولیه. اما مشکل من اینه که Xbox به هیچ صورتی با ADSL که سرعتش بهتره به اینترنت وصل نمی شه. نه با LAN و نه با wireless. اما با WiMAX به اینترنت وصل می شه و مشکلی نداره. به نظر شما با ZyXEL سازگاری نداره؟ چون سرعت ADSL خیلی بهتر هست و قاعدتاً با اون راحت تر می شه بازی کرد.
2- مشکل اصلی من مشکل دومه. خب به هر حال من با اون WiMAX به اینترنت وصل می شم و می رم توی XBL. داداشم هم رفته و یه اکانت سه ماهه خریده و اکانت هم ساخته. حالا با Gears Of War 3 اورجینالی که روی دستگاهش بوده می خواد مولتی بازی کنه. توی مودهای مولتی که می ره و یه چیزی انتخاب می کنه، دستگاه اول Read Skill رو با موفقیت انجام م یده و می ره سراغ Find Matches. اما توی این مرحله می مونه و هیچ چیزی پیدا نمی کنه. مشکل از چیه؟ چه طوری برطرف می شه؟ با این که سرعت WiMAXـم به خوبی ADSLـم نیست اما فکر نکنم از سرعت باشه چون به هر حال بد نیست.
ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن.

================================
منم یه سوال بپرسم :دی

وقتی که Online Pass رو روی یک Profile فعال می کنیم، برای Profile های دیگه دستگاه هم فعال میشه یا باید برای هر کدوم جداگانه بخریم؟

رنه نمیشه باید واسه هر پروفایل جدا بخری. ولی برای بعضی از بازیا راهایی هست که فقط یه بار بخری بعد از همون یه دونه روی بقیه پروفایلام استفاده کنی فقط چون غیر قانونینه ممکنه بن کنن ...:d

تو یوتیوب بزنی روشاش زیاده ...

اقا یه سوال دارم عزیزانم...این نوشته ایی که راجع به شیر چیز بی انه...اول گفته کامبویتر رو به کنسول وصل کنید...یعنی اول باید کنسول رو از اینترنت قطع کرد((چون مال من یک دونه لن انترنت داره))و با همون کابل وصلش کرد به کامبیوتر؟

---------- نوشته در 01:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 AM ارسال شده بود ----------

Set up a home or small office network

این ماله کجای کنترل بنل هستش؟تو اموزش شیر کردن گفته برین اینجا...من هرچی میگردم نمیتونم بیداش کنم...

ممکنه اسم دیگه ایی داشته باشه این قسمت سرچ هم میکنم تو کامبیوترم نمیتونم بیداش کنم

تا از طریق سایت Xbox.com خریداتون رو انجام بدین و از طریق کنسول دانلود کنین.
اینجوری دیگه share نمیخواد؟
میتونیم کد رو از دستگاه وارد کنیم بعد با pc تو سایت خرید کنیم بعدش هم دانلود از طریق دستگاه؟ حله؟
اگه اینطوریه چرا دیگه دنبال share کردن میرید؟ :d
---------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم :d
یه هدست نوکیا دارم که رو ps3 برای voice استفاده میکنم، رو 360 هم میتونم؟

آخرین ویرایش:
میتونیم کد رو از دستگاه وارد کنیم بعد با pc تو سایت خرید کنیم بعدش هم دانلود از طریق دستگاه؟ حله؟
---------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم :d
یه هدست نوکیا دارم که رو ps3 برای voice استفاده میکنم، رو 360 هم میتونم؟

نه اون هدست از بلوتوث استفاده می کنه 360 بلوتوث ساپورت نمی کنه .

-

بله به نکته جالی اشاره کردی :دی خب همه چیز رو از طریق سایت نمیشه خرید کرد و یکی از این مسائل هم Online Pass بازی ها هست که فقط از داخل خود بازی میشه خریداری کرد. این دلیلش هست که دنبال شیر کردن میریم. :دی

پ.ن: در مورد قسمت اول صحبتات هم بله درسته. تازه می تونی کد رو از طریق سایت هم وارد کنی.
اقا یه سوال دارم عزیزانم...این نوشته ایی که راجع به شیر چیز بی انه...اول گفته کامبویتر رو به کنسول وصل کنید...یعنی اول باید کنسول رو از اینترنت قطع کرد((چون مال من یک دونه لن انترنت داره))و با همون کابل وصلش کرد به کامبیوتر؟

---------- نوشته در 01:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 AM ارسال شده بود ----------

Set up a home or small office network

این ماله کجای کنترل بنل هستش؟تو اموزش شیر کردن گفته برین اینجا...من هرچی میگردم نمیتونم بیداش کنم...

ممکنه اسم دیگه ایی داشته باشه این قسمت سرچ هم میکنم تو کامبیوترم نمیتونم بیداش کنم

اون راهی که گذاشته شده و این Set up a home or small office network تو ویندوز اکس پی هست و من تو 7 نتونستم پیداش کنم.

سلام به همه دوستان. من یه دوتا مشکل دارم. ممنون می شم اگه دوستان یه کمکی بکنن.
این داداش کوچیک ما می خواد به XBL وصل بشه و مولتی بازی کنه. من هم تقریبا همه کارها رو براش کردم. اما دوتا مشکل داریم:
1- ما تو خونه دو تا اینترنت داریم. یکی ADSL از شرکت پارس آنلاین که سرعت خوبی داره. مارک مودمم هم ZyXEL هست. یکی هم یه WiMAX مبین نت که سرعتش معمولیه. اما مشکل من اینه که Xbox به هیچ صورتی با ADSL که سرعتش بهتره به اینترنت وصل نمی شه. نه با LAN و نه با wireless. اما با WiMAX به اینترنت وصل می شه و مشکلی نداره. به نظر شما با ZyXEL سازگاری نداره؟ چون سرعت ADSL خیلی بهتر هست و قاعدتاً با اون راحت تر می شه بازی کرد.
2- مشکل اصلی من مشکل دومه. خب به هر حال من با اون WiMAX به اینترنت وصل می شم و می رم توی XBL. داداشم هم رفته و یه اکانت سه ماهه خریده و اکانت هم ساخته. حالا با Gears Of War 3 اورجینالی که روی دستگاهش بوده می خواد مولتی بازی کنه. توی مودهای مولتی که می ره و یه چیزی انتخاب می کنه، دستگاه اول Read Skill رو با موفقیت انجام م یده و می ره سراغ Find Matches. اما توی این مرحله می مونه و هیچ چیزی پیدا نمی کنه. مشکل از چیه؟ چه طوری برطرف می شه؟ با این که سرعت WiMAXـم به خوبی ADSLـم نیست اما فکر نکنم از سرعت باشه چون به هر حال بد نیست.
ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن.
کسی راه حل این مشکل من رو نمی دونست؟ ممنون می شم اگه دوستان کمک کنند. این داداشم کشته منو!

کسی راه حل این مشکل من رو نمی دونست؟ ممنون می شم اگه دوستان کمک کنند. این داداشم کشته منو!
راجب سوا اول ببین کانکشنت رو حالت بریج نیست اگه بود باید یوزر پستو به ایکس باکس بدی seting.network connection
سوال دوم دوست من با اینترنت ما نمیشه سرچ کرد البته گلیچ داره برو روي Quick صفر از 15 back بزن دوباره برو رو Quick ميره داخل اولش بات هست ولي يواش يواش join ميشن

دوستان من الان آپدیت lt 3 دارم و میخوام توسط کنسول کپی خور به live متصل بشم!!نمیخوام بازی کنم فقط میخوام اکانت بسازم و به اینترنت وصل بشم!!
دقیقا راهنماییم کنید که مشکلی پیش نیاد!!
خواهشا سریعتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or