سلام به همه دوستان. من یه دوتا مشکل دارم. ممنون می شم اگه دوستان یه کمکی بکنن.
این داداش کوچیک ما می خواد به XBL وصل بشه و مولتی بازی کنه. من هم تقریبا همه کارها رو براش کردم. اما دوتا مشکل داریم:
1- ما تو خونه دو تا اینترنت داریم. یکی ADSL از شرکت پارس آنلاین که سرعت خوبی داره. مارک مودمم هم ZyXEL هست. یکی هم یه WiMAX مبین نت که سرعتش معمولیه. اما مشکل من اینه که Xbox به هیچ صورتی با ADSL که سرعتش بهتره به اینترنت وصل نمی شه. نه با LAN و نه با wireless. اما با WiMAX به اینترنت وصل می شه و مشکلی نداره. به نظر شما با ZyXEL سازگاری نداره؟ چون سرعت ADSL خیلی بهتر هست و قاعدتاً با اون راحت تر می شه بازی کرد.
2- مشکل اصلی من مشکل دومه. خب به هر حال من با اون WiMAX به اینترنت وصل می شم و می رم توی XBL. داداشم هم رفته و یه اکانت سه ماهه خریده و اکانت هم ساخته. حالا با Gears Of War 3 اورجینالی که روی دستگاهش بوده می خواد مولتی بازی کنه. توی مودهای مولتی که می ره و یه چیزی انتخاب می کنه، دستگاه اول Read Skill رو با موفقیت انجام م یده و می ره سراغ Find Matches. اما توی این مرحله می مونه و هیچ چیزی پیدا نمی کنه. مشکل از چیه؟ چه طوری برطرف می شه؟ با این که سرعت WiMAXـم به خوبی ADSLـم نیست اما فکر نکنم از سرعت باشه چون به هر حال بد نیست.
ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن.