همه چیز درباره ی Xbox Live

امروز برای من پیغام اکانت یک ماهه گلد به صورت فری و مجانی اومد....

دستگاهم 250 گیگ اسلیم هست و از امریکا خریدم و تا حالا فقط پول بابت اکانت دادم و از یک ماهه رایگان استفاده نکردم...

قیمت رو زده بود free و مدت محدودیت رو هم یک ماهه قید کرده بود... نه کارت اعتباری میخواست نه کدی میخواست نه هیچ چیز دیگه....

فقط دکمه تایید رو باید بزنی و خلاص....

در طول روز هر زمان من رفتم سراغ این گزینه ارور یه مشت عدد رو میده بعدشم میگه بعدا سر بزنید....

حالا سوال اینجاست این مشکل بخاطر پیلتر بودنه یا کلا قضیه سرکاریه؟

فقط نگید کارت اعتباری میخواد و بهتون تعلق نمیگیره چون هیچ شواهدی بابت اینکه باید با کارت اعتباری پول بدیم یا کدی را وارد کنیم نیست...همه گزینه ها خاموشه و فقط باید تایید کنی ولی ارور میده و نمیشه؟؟؟!!!!

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

اینم مدرک خدمت دوستان تا بفهمید این قضیه یک ماه اکانت گلد رایگان درسته و سر کاری نیست فقط من نمیدونم مشکل این ارور از چیه؟امکان داره پیلترشکن بخواد؟

82330007881175650019.jpg

80680822641501340616.jpg

17354380984870459063.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان ي برنامه اي هس ب اسم جونووالت.برا اي او اس هس ولي اندرويد رو نميدونم.شما با دانلود كردن اپ هايي ك اون ميگه ميتونيد گيفت كارت ايتيونز امازون و اكس باكس بگيريد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا من 5 سال پیش که دستگاهمو خریدم برا اولین بار که می خواستم به لایو وصل شم یه ایمیل آدرس قدیمی با یه پسوردی که یادم نمی یاد بهش دادم ، الان مشکلم اینه که نمی دونم چه جوری باید ایمیل و پسورد جدیدُ بهش بدم ؟
ممنون میشم کسی کامل توضیح بده باید چیکار کنم

کلاً ممنون از همه ی جوابایی که ندادین :d

کلاً ممنون از همه ی جوابایی که ندادین :d

از تو سایت XBOX.COM برو به اکانتت وصل شو و بزن که پس رو فراموش کردی و اون هم پس رو برای ادرس ایمیلی که دادی میفرسته اگه هم نشه بازم مشکلی نیست اگه واسش گلد و پوینت نگرفتی اصلا می تونی بی خحیال شی یکی جدید بسازی ! کی به کیه !

دوستان یه سوال کسی می دونه چه طور میشه با bridge نت share کرد و vipppin هم وصل کرد تا خرید کرد ؟

سلام
اقا من یه مشکلی دارم اون هم اینه که نمیتونم چیز پی ان رو با کانکشنم شیر کنم البته قبلا رو xp این کار رو بارها کردن ولی الان 7 دارم و نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام
اقا من یه مشکلی دارم اون هم اینه که نمیتونم چیز پی ان رو با کانکشنم شیر کنم البته قبلا رو xp این کار رو بارها کردن ولی الان 7 دارم و نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

از اموزش زیر کمک بگیرید :

http://forum.bazicenter.com/thread60466/

سلام به همگی!
یک کمک خیلی فوری لازم دارم؟؟؟
من بازی dead light و blood forge رو دانلود کردم ولی وقتی با برنامه horizon اونارو میریزم رو فلش xbox ام نمیخونه!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟(ایک باکسم jtag نیست)
بهم گفتن به live ربط داره!!!:-o
مرسی
.................................................. .................................................. .................................................. .................
یه سوال مهمتر :::::x
چه جوری با چی چی ان به live وصل شم؟؟؟:-/

سلام به همگی!
یک کمک خیلی فوری لازم دارم؟؟؟
من بازی dead light و blood forge رو دانلود کردم ولی وقتی با برنامه horizon اونارو میریزم رو فلش xbox ام نمیخونه!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟(ایک باکسم jtag نیست)
بهم گفتن به live ربط داره!!!:-o
مرسی
.................................................. .................................................. .................................................. .................
یه سوال مهمتر :::::x
چه جوری با چی چی ان به live وصل شم؟؟؟:-/
برای اجرای بازیهای لایو روی کنسول غیر jtag باید پروفایل مربوط به بازی رو دانلود کنی و با اون به لایو وصل شی . بعد اجرا میشه.
برای چی چی ان هم باید کنسولتو به pc وصل کنی یعنی share کنی بعد چی چی ان رو رو pc فعال کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or