el-nino
کاربر سایت
یه سایت مطمئن برای خرید بازی های BRUNER MAX معرفی کنید
اگر هم کسی تو تهران جایی رو میشناسه به جز توپخونه معرفی کنه
سایت های Tle و 360shop خوبند.
آخرین ویرایش:
یه سایت مطمئن برای خرید بازی های BRUNER MAX معرفی کنید
اگر هم کسی تو تهران جایی رو میشناسه به جز توپخونه معرفی کنه
15 تومنلطفا یه سایت معتبر بگین واسه خرید مایکروسافت پوینت این matrix game هم فکر کنم سایتش جمع شده دیگه......الان 800پوینت چنده حدودا؟
سایت های Tle و 360shop خوبند.
یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟

یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟![]()
15 تومن
---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------
یکی هست تو همین فروم نام کاربریش اینهmohsen!
---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------
اینم لینک محسندوست عزیز درست ادرس بدین اگه میشه...
یعنی چی محسن؟
ادرس یا لینک لطفا ارائه بدین....یا یک سایت مطمئن...منم خودم شدیدا به 800 پوینت نیاز دارم
از تو سایت XBOX.COM برو به اکانتت وصل شو و بزن که پس رو فراموش کردی و اون هم پس رو برای ادرس ایمیلی که دادی میفرسته اگه هم نشه بازم مشکلی نیست اگه واسش گلد و پوینت نگرفتی اصلا می تونی بی خحیال شی یکی جدید بسازی ! کی به کیه !
دوستان یه سوال کسی می دونه چه طور میشه با bridge نت share کرد و vipppin هم وصل کرد تا خرید کرد ؟
گلد باید بخریمن به لایو وصل شدم ولی نمیزاره بازی کنم مثلا تو mw3 میخوام برم قسمت لایوش میگه این پروفایل اجازه ورود به لایو رو نداره
چی کار باید بکنم؟؟؟