همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد... کسی میتونه بگه چیکار کنم؟!!!!!!!!!

سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟

آخرین ویرایش:
لطفا یه سایت معتبر بگین واسه خرید مایکروسافت پوینت این matrix game هم فکر کنم سایتش جمع شده دیگه......الان 800پوینت چنده حدودا؟
15 تومن

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

یکی هست تو همین فروم نام کاربریش اینه
mohsen!

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------

سایت های Tle و 360shop خوبند.

این سایت هم خوبه خودم خرید کردم . قیمتاش هم عالیه .
فروشگاه بزرگ و ارزان بازی و نرم افزار و شبکه جام جم

سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟
یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟ :(

یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟ :(

اون اکانت پولی شده و باید با کارت اعتباری بپردازی که نداری!
پس هیچ اکانتی رو انتخاب نکن تا خودش به تو یک ماه اکانتی میده که نمیشه باهاش بازی کرد، باید گلد بخری از سایت های ایرانی. ok?

15 تومن

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

یکی هست تو همین فروم نام کاربریش اینه
mohsen!

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز درست ادرس بدین اگه میشه...

یعنی چی محسن؟

ادرس یا لینک لطفا ارائه بدین....یا یک سایت مطمئن...منم خودم شدیدا به 800 پوینت نیاز دارم

من به لایو وصل شدم ولی نمیزاره بازی کنم مثلا تو mw3 میخوام برم قسمت لایوش میگه این پروفایل اجازه ورود به لایو رو نداره
چی کار باید بکنم؟؟؟

از تو سایت XBOX.COM برو به اکانتت وصل شو و بزن که پس رو فراموش کردی و اون هم پس رو برای ادرس ایمیلی که دادی میفرسته اگه هم نشه بازم مشکلی نیست اگه واسش گلد و پوینت نگرفتی اصلا می تونی بی خحیال شی یکی جدید بسازی ! کی به کیه !

دوستان یه سوال کسی می دونه چه طور میشه با bridge نت share کرد و vipppin هم وصل کرد تا خرید کرد ؟

آقا مشکل همینجاست که چون نمی دونم چه ایمیل و پسی وارد کردم از سایت xbox.com هم نمی تونم وصل شم به لایو.
پروفایلمم خیلی قدیمیه دلم نمی یاذ 27000 تا گیمر تگ رو بدم به باد یه پروفایل دیگه بسازم.

سلام دوستان.
کسی میدونه بدون چیز پی ان چطور باید از لایو آواتار خرید؟
من بازی ها و دی ال سی ها رو با گوشیم با یو سی بروزر میتونم بخرم اما آواتار نه.
توی کامپیوترم با چیز پی ان میری نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or