همه چیز درباره ی Xbox Live

17354380984870459063.jpg

دوستان سلام.منم همچین مشکلی دارم.ولی برای من ارور 80153410 میده.مشکل از چیه دوستان؟؟

سلام
اقا من یه مشکلی دارم اون هم اینه که نمیتونم چیز پی ان رو با کانکشنم شیر کنم البته قبلا رو xp این کار رو بارها کردن ولی الان 7 دارم و نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام
اقا من یه مشکلی دارم اون هم اینه که نمیتونم چیز پی ان رو با کانکشنم شیر کنم البته قبلا رو xp این کار رو بارها کردن ولی الان 7 دارم و نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

از اموزش زیر کمک بگیرید :

http://forum.bazicenter.com/thread60466/

سلام به همگی!
یک کمک خیلی فوری لازم دارم؟؟؟
من بازی dead light و blood forge رو دانلود کردم ولی وقتی با برنامه horizon اونارو میریزم رو فلش xbox ام نمیخونه!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟(ایک باکسم jtag نیست)
بهم گفتن به live ربط داره!!!:-o
مرسی
.................................................. .................................................. .................................................. .................
یه سوال مهمتر :::::x
چه جوری با چی چی ان به live وصل شم؟؟؟:-/

سلام به همگی!
یک کمک خیلی فوری لازم دارم؟؟؟
من بازی dead light و blood forge رو دانلود کردم ولی وقتی با برنامه horizon اونارو میریزم رو فلش xbox ام نمیخونه!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟(ایک باکسم jtag نیست)
بهم گفتن به live ربط داره!!!:-o
مرسی
.................................................. .................................................. .................................................. .................
یه سوال مهمتر :::::x
چه جوری با چی چی ان به live وصل شم؟؟؟:-/
برای اجرای بازیهای لایو روی کنسول غیر jtag باید پروفایل مربوط به بازی رو دانلود کنی و با اون به لایو وصل شی . بعد اجرا میشه.
برای چی چی ان هم باید کنسولتو به pc وصل کنی یعنی share کنی بعد چی چی ان رو رو pc فعال کنی.

دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد... کسی میتونه بگه چیکار کنم؟!!!!!!!!!

سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟

آخرین ویرایش:
لطفا یه سایت معتبر بگین واسه خرید مایکروسافت پوینت این matrix game هم فکر کنم سایتش جمع شده دیگه......الان 800پوینت چنده حدودا؟
15 تومن

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

یکی هست تو همین فروم نام کاربریش اینه
mohsen!

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------

سایت های Tle و 360shop خوبند.

این سایت هم خوبه خودم خرید کردم . قیمتاش هم عالیه .
فروشگاه بزرگ و ارزان بازی و نرم افزار و شبکه جام جم

سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟
یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟ :(

یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟ :(

اون اکانت پولی شده و باید با کارت اعتباری بپردازی که نداری!
پس هیچ اکانتی رو انتخاب نکن تا خودش به تو یک ماه اکانتی میده که نمیشه باهاش بازی کرد، باید گلد بخری از سایت های ایرانی. ok?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or