best player
کاربر سایت
برو از این سایت خرید کن امنه امنه من خودم از این خرید کردمmatrixgames.irدوستان دو تا سایت هست برا دادن پوینت.ببینید این دو معتبرن یا کاسه ای زیر نیم کاسشونه:
Xbox Exploit v2
XBL Goodies
برو از این سایت خرید کن امنه امنه من خودم از این خرید کردمmatrixgames.irدوستان دو تا سایت هست برا دادن پوینت.ببینید این دو معتبرن یا کاسه ای زیر نیم کاسشونه:
Xbox Exploit v2
XBL Goodies
چه طوری؟ کلا میشه توضیح بدید من اصلا سر در نمیارم از اکس باکس لایو!يه آواتاره جديد دانلود كن و با يه ايميل ديگه اكانت بساز درضمن سن وسلت يادت باشه زير ١٨ نباشه چون اين ايميل پارنت كه ميگه بزنين براى اونايى كه سنشون رو زير ١٨ سال ميزارن .
برو تو سایت xbox.com از اونجا بساز بعدش با xbox دانلود کن.اگر بازم نشد ایمیلتو بده من برات بسازم بعد با xbox دانلود کننميشه.ميگه ايميل پرنت بده ميدم باز نميشه.كسي ميتونه برا من ي اكانت باز كنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk ������
برو از این سایت خرید کن امنه امنه من خودم از این خرید کردمmatrixgames.ir
سلام دوستان
من به live وصل هستم ولی وقتی میخوام به قسمتهای marketplace در بازی forzA یا خرید ماشین برم این پیامو میده . آپدیت لایو forza هم که 8 مگ بود دانلود کردم.
.Sprry . the game cannot cuttently connect to Xbox live. This feature cannot be used at this time
منظورم داخل بازی FORZA4 نه محیط لایو
وقتی وارد بازی میشم اتصال با لایو قطع میشه
این پیغام میگه در حال حاضر نمیتونی به لایو وصل شی . من نمیدونم شما از چه دیسکس استفاده میکنی(97% یا burner max)?
اگه 97% هست که احتمال 99% ماله اونه.
burner max
از سایتی هم که خریدم میگفت بازی های ما هیچ مشکلی با لایو ندارن حتی forza 4 رو فقط burnermaxمیفروخت
دوستان دو تا سایت هست برا دادن پوینت.ببینید این دو معتبرن یا کاسه ای زیر نیم کاسشونه:
Xbox Exploit v2
XBL Goodies
دوستان امکان اینکه گیمر اسکورهای یه اکانت به اکانت دیگه بره هست؟!چجوری؟