RaZoR00224
کاربر سایت
دوستان قیمت 1200 و 800 پوینت آمریکا رو برام لطف کنن ممنون میشم.
آمریکا 1200 یا 800 نداره فقط 1600 به بالا ! eu 800 و 1200 داره !
دوستان قیمت 1200 و 800 پوینت آمریکا رو برام لطف کنن ممنون میشم.
آمریکا 1200 یا 800 نداره فقط 1600 به بالا ! eu 800 و 1200 داره !
وای..... چیکار کن! یکی یه کمکی کنه.قیمت همون 800 پوینت و 1200 و 1600 پوینت رو لطف کنید. راه حلی هم بگید که من بتونم 800 پوینت بخرم.
تا جایی که من می دونم اون یک ماه گلد را شما باید 1 دلار بابتش پرداخت کنی.دوستان من تازه وارد لایو شدم ولی هر کار کردم نتونستم این 1 ماه گلد مجانی رو بگیرم. اطلاعات حساب می خواد چه کنم؟
دوست عزیز پوینت us در هر مدلی بخوای هست کی گفته که نیست؟
800 پوینت آمریکا بخوای 28000 به پول ایران میشه....
1600 پوینت امریکا هم میشه 40 هزار تومان....
دلار اگر بره بالاتر مطمئن باشید قیمتها از این هم بیشتر خواهد شد.
---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال؟ گیمر تگ خودمو موقع ثبت نام جزو رجیون آمریکا ساختم میخواستم بدونم میشه گیمرتگ خودمو پاک کنم یدونه جدید با رجیون اروپا بسازم؟
اخه پوینت و اکانتای گلد اروپا خیلی ارزونتر و قابل دسترس تر از اکانتهای آمریکا هست.
دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...
دوستان جواب مارو هم بدید ممنون میشم !دوستان من یه مدت XBL نبودم ، ولی آخرین باری که چک کردم بدون نیاز به چیز پی ان میشد از Marketplace خرید کرد ، مثل اینکه دیگه نمیشه !
میخواستم بدونم الان هنوز باید با V*N خرید کرد یا مثل قبل بدون مشکل میشه ؟؟
دوستان جواب مارو هم بدید ممنون میشم !
سلام دوستان . یه مشکل جالب و آموزنده !!!
.
من DVD BURNMAX گرفتم. وقتی داخل بازی قسمت multiplayer میرم xbox live رو میزنم این پیغامو میده :
Your gamer profile does not have the correct permisions to access xbox live functionality
چرااااااا....؟ واسه چی این پیغام میاد ؟؟ مشکل از کجاست ؟
کمک کنید . دمتون گرم !!!
دوست عزیز پوینت us در هر مدلی بخوای هست کی گفته که نیست؟
800 پوینت آمریکا بخوای 28000 به پول ایران میشه....
1600 پوینت امریکا هم میشه 40 هزار تومان....
دلار اگر بره بالاتر مطمئن باشید قیمتها از این هم بیشتر خواهد شد.
---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال؟ گیمر تگ خودمو موقع ثبت نام جزو رجیون آمریکا ساختم میخواستم بدونم میشه گیمرتگ خودمو پاک کنم یدونه جدید با رجیون اروپا بسازم؟
اخه پوینت و اکانتای گلد اروپا خیلی ارزونتر و قابل دسترس تر از اکانتهای آمریکا هست.