PRINCE1376
کاربر سایت
سلام اقا مهدی,شما مطمئنی که مشکلی پیش نمیاد ؟ یا بن نمیشم.داشبور چی هست؟بعد اکانت ا ماهه GOLD چقدره؟
بعد می دونید حجم اپدیتش چقدره؟
بعد می دونید حجم اپدیتش چقدره؟
دوستان ما اکانت گلد یه ماهه گرفتیم بعد ادرس و شماره تلفن و پستال کد میخواد کسی سراغ داره بده ؟
برو سایت matrixgames.ir قسمت ادرس های معتبر کشوری که انتخاب کردی رو پیدا کن همش هست منم امروز همین مشکل رو داشتم و کم مونده بود که دیوونه بشم:dدوستان ما اکانت گلد یه ماهه گرفتیم بعد ادرس و شماره تلفن و پستال کد میخواد کسی سراغ داره بده ؟
گلد رایگان رفتش که رفتش باید بخری:dاگه هم بن بشی خدا نکنه دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی تا اونجایی که من میدونمسلام دوستان
من کنسولم پرمیوم هست(که 60 گیگ هارد داره) زمانی که گرفتم یارو گفت 3 ماه گلد رایگان داره راسته؟
و یه سوال اگه دستگاه بن شه چه اتفاقی میوفته؟
گلد رایگان رفتش که رفتش باید بخری:dاگه هم بن بشی خدا نکنه دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی تا اونجایی که من میدونم
دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...
من 2-3 سال پیش خریدم مطمـءنی نداره؟
بعد چند هست گلد؟[/QUOT
یه ماهه 23500
من 2-3 سال پیش خریدم مطمـءنی نداره؟
بعد چند هست گلد؟[/QUOT
یه ماهه 23500
سایت برا خرید گلد میخایین بهم پ.خ کنین اگه میخایین تا بدم .