همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...

دوستان ما اکانت گلد یه ماهه گرفتیم بعد ادرس و شماره تلفن و پستال کد میخواد کسی سراغ داره بده ؟
برو سایت matrixgames.ir قسمت ادرس های معتبر کشوری که انتخاب کردی رو پیدا کن همش هست منم امروز همین مشکل رو داشتم و کم مونده بود که دیوونه بشم:d

سلام دوستان
من کنسولم پرمیوم هست(که 60 گیگ هارد داره) زمانی که گرفتم یارو گفت 3 ماه گلد رایگان داره راسته؟
و یه سوال اگه دستگاه بن شه چه اتفاقی میوفته؟

سلام دوستان
من کنسولم پرمیوم هست(که 60 گیگ هارد داره) زمانی که گرفتم یارو گفت 3 ماه گلد رایگان داره راسته؟
و یه سوال اگه دستگاه بن شه چه اتفاقی میوفته؟
گلد رایگان رفتش که رفتش باید بخری:dاگه هم بن بشی خدا نکنه دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی تا اونجایی که من میدونم

دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...

دوستان کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟!خیلی تو کف گیم انلاینم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or