همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان شاید سوالم آماتوری باشه ولی جواب بدید لطفا

برای بازی در لایو هم باید کارت گلد خریداری بشه و هم پوینت؟ یا این که هر کدوم خریداری بشه کفایت می کنه؟؟

همچین چیزی امکان نداره ونخواهد داشت؟/:)
داداشی این طرف شاید یه ماه اولشه داره بازی میکنه به خاطر همین مفتیه

---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 PM ارسال شده بود ----------

از دوستان خواهشمندم هر چه زودتر روش خریدن گلد رو بگن فقط زود بگید مایکروسافت پوینت هم بگید بهتر میشه

ba arze salam.../.man 3 rooz pish be xbox live vasl shodam har 3 rooz ro ham bazi kardam..................amma hameja shenide boodam 1 mah majani ast vali emrooz miram mige your current profile is not allowed .............. mva mige ya bayad gold bekharid ya fimily setting ro disable konid..................ba voojood inke 1 mah majani hast va mansabt nam zadam va aln 3 rooz bishtar bahash bazi nakardam.

سلام,من ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم که lt3 هم اپدیت کردم (کپی خوره),دیروز به سرم زد برم xbox live با ترس و لرز تست رو زدم ولی بعد تست گفت دستگاتون به اپدیت نیاز داره,نمیدونستم چی کار کنم می ترسیدم اگه بزنم بن شه دستگام,cd بازی من burnur max است چی کار کنم؟ راهنمایی کنید لطفا.میخوام pes2012 بازی کنم, خسته شدم انقد با داداشم بازی کردم.یه حریف قوی میخوام.

سلام,من ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم که lt3 هم اپدیت کردم (کپی خوره),دیروز به سرم زد برم xbox live با ترس و لرز تست رو زدم ولی بعد تست گفت دستگاتون به اپدیت نیاز داره,نمیدونستم چی کار کنم می ترسیدم اگه بزنم بن شه دستگام,cd بازی من burnur max است چی کار کنم؟ راهنمایی کنید لطفا.میخوام pes2012 بازی کنم, خسته شدم انقد با داداشم بازی کردم.یه حریف قوی میخوام.

آپدیت کن مشکلی نیست
آپدیت داشبورد هست

ba arze salam.../.man 3 rooz pish be xbox live vasl shodam har 3 rooz ro ham bazi kardam..................amma hameja shenide boodam 1 mah majani ast vali emrooz miram mige your current profile is not allowed .............. mva mige ya bayad gold bekharid ya fimily setting ro disable konid..................ba voojood inke 1 mah majani hast va mansabt nam zadam va aln 3 rooz bishtar bahash bazi nakardam.
یه ماهه اول مجانی دیگه رفت پی کارش:p منم تازه یک و نیم هفته بود ثبت نام کردم الان همون پیام رو به من میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or