همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا من lts دارم . اینترنتم شاتل 2 مگ هست . وقتی test xbox live می زنم به اینترنت که وصل نمیشه . می گه MTU ارور . چی کار کنم وصل شه ؟
اگر هم وصل بشه (دیروز میشد امروز نم شه )
یه کم سر لایو لود می گیره بعد میگه یه آپدیتی هست که باید بزنی برا وصل شدن به لایو . .قتی که می زنمش یه ارور می ده که این جوریه (:d) :
یه سری عددن که بینشون خط فاصله هست . ببخشید یادم نیست چی بودن ولی فک کنم برا همه یکسانه . فرمش اینجوری بود بقیشم بعدن می زارم .
xxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-
فک کنم همه بدونن چیه . فقط جان خودتون زود جواب بدین من منتظرم .|-)
ف.ک

آقا ببخشید مودم خاموش روشن کردم به اینتر نت که هیچی ، آپدیتم داره می زنه :d .
آگه مشکل دیگه ای بود سری می زنیم .

سلام دوستان شاید جای این سوالم اینجا نباشه
سوالم این بود ایا سایت matrixgame.ir سایت قابل احتمادی استش چون من یک گلد 12 ماه ازش خریدم و حالا که ریدمش میکنم میگه از قبل استفاده شده

سلام دوستان شاید جای این سوالم اینجا نباشه
سوالم این بود ایا سایت matrixgame.ir سایت قابل احتمادی استش چون من یک گلد 12 ماه ازش خریدم و حالا که ریدمش میکنم میگه از قبل استفاده شده
من تا حالا 3-4 بار خریدم مشکلی نبوده

با سلام.
من چند روز پیش cod:mw2 رو گذاشتم که برای اولین بار اونو multi بازی کنم ولی Searchesh هیچوقت تموم منیشه و تعداد بازیکنای آنلاین رو هم صفر زده بود! باید چی کار کنم؟ فقط آپدیت اول بازی رو دانلود کردم. یعنی همونی که وقتی لوگوی شرکت نمایش داده میشه .قبل از این که وارد منو بشه پیغام میده که برای همه بازی ها وجود داره که در صورت دانلود نکردن به LIVE وصل نمیشه.256 نبود خیلی کم تر بود.توی منوی بازی هم پیغامی جداگونه0(مثلBF3) نداد.
لطفا جواب بدید.:|
یه سوال دیگه: gears of war3 برای online مثل بازی های دیگه pass code داره یا نداره؟

با سلام.
من چند روز پیش cod:mw2 رو گذاشتم که برای اولین بار اونو multi بازی کنم ولی Searchesh هیچوقت تموم منیشه و تعداد بازیکنای آنلاین رو هم صفر زده بود! باید چی کار کنم؟ فقط آپدیت اول بازی رو دانلود کردم. یعنی همونی که وقتی لوگوی شرکت نمایش داده میشه .قبل از این که وارد منو بشه پیغام میده که برای همه بازی ها وجود داره که در صورت دانلود نکردن به LIVE وصل نمیشه.256 نبود خیلی کم تر بود.توی منوی بازی هم پیغامی جداگونه0(مثلBF3) نداد.
لطفا جواب بدید.:|
یه سوال دیگه: gears of war3 برای online مثل بازی های دیگه pass code داره یا نداره؟

موقعی که سرچ می کنی تعداد مچ های موجود (avalibale games ) رو جند تا می زنه ؟ اصولا باید یه عدد بین 10 12 تا نهایتا 50 بنویسه بعد هم اگه dlc ها رو نخریده باشی بازی برات کسایی مثل خودت رو پیدا می کنه که اونا هم dlc رو نداشته باشن ( البته این حدس منه و خیلی هم روش فکر کردم !!!! D: ) به همین خاطر اصولا خیلی طول می کشه تا برات یه مچ پیدا کنه و پیشنهاد میشه که با بقیه ی ایرانی ها ( مثل مدرن 3 ) بازی کنی !

سلام دوستان من lt 3+ دارم و برای اولین بار کنسول رو وصل کردم به اینترنت گفت آپدیت باید شه زدم آپدیت. دانلود تمون شد کنسول ریست شد و بوت شد باز یک چیز جدید داشت دانلود می کرد دیدم خیلی طول کشید کنسلش کردم. ولی داشبردم آپدیت شد. این آپدیت دوم چی بود؟لازمه؟
یک سوال دیگه data pack بازی pes 2012 رو چه جوری می شه تو xbox آپدیت کرد؟ در ضمن کسی pes 2012 می زنه؟ اصلا می شه با نت ایران بازیش کرد؟

سلام دوستان من lt 3+ دارم و برای اولین بار کنسول رو وصل کردم به اینترنت گفت آپدیت باید شه زدم آپدیت. دانلود تمون شد کنسول ریست شد و بوت شد باز یک چیز جدید داشت دانلود می کرد دیدم خیلی طول کشید کنسلش کردم. ولی داشبردم آپدیت شد. این آپدیت دوم چی بود؟لازمه؟
یک سوال دیگه data pack بازی pes 2012 رو چه جوری می شه تو xbox آپدیت کرد؟ در ضمن کسی pes 2012 می زنه؟ اصلا می شه با نت ایران بازیش کرد؟
داداش سه تا آپدیت پشت سر هم انجام میده که دومی از همه بیشتر طول میکشه
pes 2012 هم منو add کن هروقت بخوای پایهم.گیمرتگم Bahram B.با نت ایرانم میشه بازیش کرد تازه مسابقاتش تو بازی سنترم قرار بود برگذار بشه که استقبال نشد.دیتا پکم میتونی از خود بازی دانلود کنی.فکر کنم اولین گزینه تو extra...بقیش یادم نیبست همون جا نوشته دیتا پک آخریشو دانلود کن فکر کنم ماله آپریل باشه

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 PM ارسال شده بود ----------

:|
نه نداره

نه نداره

مشکلی برای online بازی کردن نداره؟

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

موقعی که سرچ می کنی تعداد مچ های موجود (avalibale games ) رو جند تا می زنه ؟ اصولا باید یه عدد بین 10 12 تا نهایتا 50 بنویسه بعد هم اگه dlc ها رو نخریده باشی بازی برات کسایی مثل خودت رو پیدا می کنه که اونا هم dlc رو نداشته باشن ( البته این حدس منه و خیلی هم روش فکر کردم !!!! D: ) به همین خاطر اصولا خیلی طول می کشه تا برات یه مچ پیدا کنه و پیشنهاد میشه که با بقیه ی ایرانی ها ( مثل مدرن 3 ) بازی کنی !

تعداد بازیکنارو صفر زده بود.
برای کامل کردم Gamerscore هاش میخوام MW2 بازی کنم s. ops.

من تا حالا چند بار خواستم که به LIVE وصل بشم ولی هر دفعه یا ارور MTU میده یا DNS و هر بار می نویسه: unplog the power from modem for 30 seconds&nbsp;<br>چند بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم ولی فایده نداشته. من دقیقا باید چیکار کنم؟

من تا حالا چند بار خواستم که به LIVE وصل بشم ولی هر دفعه یا ارور MTU میده یا DNS و هر بار می نویسه: unplog the power from modem for 30 seconds&nbsp;<br>چند بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم ولی فایده نداشته. من دقیقا باید چیکار کنم؟

تنضیمات ای پی و دی ان اس باید روی اتوماتیک باشه در این صورت راحت خودش پیدا می کنه ! اگه حل نشد احتمالا مشکل از خوده نت شماست !

صفحه اول ایکس باکس لایو یه تبلیغ اومده بود واسم زده بود
go gold1 month for free
price free
زدم روش که تایید کنم ارور میده نمیذاره ثبت بشه بخاطر اینکه چیز پی ان ندارم
چطوری شیر کنم ؟من قسمت ای پی کنفیگ مشکل دارم:((

دوستان عزیز منم مشکل mtu دارم چجوری باید این مشکل رو حل کنم از وقتیکه مودمم و سرویس اینترنتم رو از پارس آنلاین گرفتم این مشکل بوجود اومده راستی توی سایت xbox قسمت ساپورت مودم ها رو چک کردم متاسفانه مودمم من کهd-link 2640u هستش رو ساپورت نمیکنه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or