همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوالی دارم. از کجا میشه فهمید xbox داره دانلود میکنه. نه اینکه از Active Downloads ببینم. من ME 3 Extended Cut رو گذاشته بودم برا دانلود. تا 77% رفته ولی دو روزه مونده رو این درصد. تو لیست دانلودم فقط این هست. فعال گذاشتمش برای دانلود ولی صبح دیدم یه درصدم نرفته بالا.
برای منم خیلی اینجوری میشه و من خودم میذارم از اول دانلود شه آخریشم deadlight بود که تا 92 درصد رفت بعد دیگه گیر کرد یه دوروزی هم صبر کردم ولی نشد دوباره دانلودش کردم

من میخوام اکانتم رو گلد کنم بعد پوینت بگیرم واسه دانلود dlc وقتی گرفتم نیاز به چیز پی هست یا نه اخه من مستقیم مودم رو وصل میکنم به دستگاه

برای منم خیلی اینجوری میشه و من خودم میذارم از اول دانلود شه آخریشم deadlight بود که تا 92 درصد رفت بعد دیگه گیر کرد یه دوروزی هم صبر کردم ولی نشد دوباره دانلودش کردم

کی حوصله داره 2 گیگ رو از اول دانلود بکنه آخه؟ :| راهی نداره اینو بشه درستش کرد؟

من میخوام اکانتم رو گلد کنم بعد پوینت بگیرم واسه دانلود dlc وقتی گرفتم نیاز به چیز پی هست یا نه اخه من مستقیم مودم رو وصل میکنم به دستگاه
احتمالا جدیدا باشه چون ترحیم ها بیشتر شده و الان هم دیگه نمی تونی online pass یه سری از بازی ها مثل b3 رو بگیری ! کلا می خوای هر کار غیر بازی بکنی با چیز وصل شو .

من چند روز پیش cod:mw2 رو گذاشتم که برای اولین بار اونو multi بازی کنم ولی Searchesh هیچوقت تموم منیشه و تعداد بازیکنای آنلاین رو هم صفر زده بود! باید چی کار کنم؟

دوستان من میخوام دموی قابل بازی alan wake 2 رو دانلود کنم.فکر کنم یه یه هفته ای هر شب باید بذارم.به نظر شما ارزششو داره؟؟ممکنه دانلود منم به خاطر قطع و وصل شدن خراب بشه دیگه وسطاش کار نکنه

اپدیتا شو کردی؟ 256 مگ اپدیت داره یا به منظوری dlc
فقط آپدیت اول بازی رو دانلود کردم. یعنی همونی که وقتی لوگوی شرکت نمایش داده میشه .قبل از این که وارد منو بشه پیغام میده که برای همه بازی ها وجود داره که در صورت دانلود نکردن به LIVE وصل نمیشه.256 نبود خیلی کم تر بود.توی منوی بازی هم پیغامی جداگونه0(مثلBF3) نداد.

سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید من با یک پروفایل تو لایو که 400 پوینت داشت یک avatar خریدم الان این لباس تو حافظه کنسولم هست ولی وقتی با یک پروفایل دیگه که پروفایل اصلی من هست میخوام لباس رو باز کنم نمیشه و لباس اصلا تو edit پروفایلم نیست چطوری لباس رو تو پروفایل اصلیم باز کنم؟؟؟

سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید من با یک پروفایل تو لایو که 400 پوینت داشت یک avatar خریدم الان این لباس تو حافظه کنسولم هست ولی وقتی با یک پروفایل دیگه که پروفایل اصلی من هست میخوام لباس رو باز کنم نمیشه و لباس اصلا تو edit پروفایلم نیست چطوری لباس رو تو پروفایل اصلیم باز کنم؟؟؟
تو توضیحات مراحل دانلود اگه دقت میکردین نوشته شده که avatar iteme رو فقط با پروفایلی که دانلود شده میشه استفاده کرد.پروفایل اصلی بهتره پروفایل لایو باشه چون برای همیشه این پروفایل میمونه و تو شبکه ثبت میشه. البته ممکنه با کمک این برنامه هایی که id سیو و... رو تغییر میدن بشه کاری کرد ولی من تا حالا امتحان نکردم.

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

با سلام. من چند روز پیش cod:mw2 رو گذاشتم که برای اولین بار اونو multi بازی کنم ولی Searchesh هیچوقت تموم منیشه و تعداد بازیکنای آنلاین رو هم صفر زده بود! باید چی کار کنم؟ فقط آپدیت اول بازی رو دانلود کردم. یعنی همونی که وقتی لوگوی شرکت نمایش داده میشه .قبل از این که وارد منو بشه پیغام میده که برای همه بازی ها وجود داره که در صورت دانلود نکردن به LIVE وصل نمیشه.256 نبود خیلی کم تر بود.توی منوی بازی هم پیغامی جداگونه0(مثلBF3) نداد. لطفا جواب بدید.

با سلام.
من چند روز پیش cod:mw2 رو گذاشتم که برای اولین بار اونو multi بازی کنم ولی Searchesh هیچوقت تموم منیشه و تعداد بازیکنای آنلاین رو هم صفر زده بود! باید چی کار کنم؟ فقط آپدیت اول بازی رو دانلود کردم. یعنی همونی که وقتی لوگوی شرکت نمایش داده میشه .قبل از این که وارد منو بشه پیغام میده که برای همه بازی ها وجود داره که در صورت دانلود نکردن به LIVE وصل نمیشه.256 نبود خیلی کم تر بود.توی منوی بازی هم پیغامی جداگونه0(مثلBF3) نداد.
لطفا جواب بدید.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or