همه چیز درباره ی Xbox Live

اره . البته هر 4 ماه یک بار میشه این کارو انجام داد . و اون با این کار میتونه هرچی خریدیو رو کنسولش استفاده کنه .

یعنی اگر من امروز Dead Light رو بخرم، مثلا طرف فردا نمیتونه بره دوباره دانلودش کنه؟ باید حتما 4 ماه فاصله بینش باشه؟

دوستان!!! من یه سوال دارم!!!! من از مخابرات سرویساینترنت می گیرم، می خواستم اکانت گلد بخرم که یادم افتاد مزخرفترین پینگ ماله مخابرات!!! کسی اینجا هست که از مخابرات سرویس بگیره؟؟؟ پینگش با ایرانی ها چطوره؟؟ با خارجی ها چطوره؟؟

یعنی اگر من امروز Dead Light رو بخرم، مثلا طرف فردا نمیتونه بره دوباره دانلودش کنه؟ باید حتما 4 ماه فاصله بینش باشه؟
نه اینطوری نیست !
مثلا شما الان Deadlight رو خریدی .
حالا من با کنسولم میان پروفالتونو ریکاوری میکنم ( هر وقت ریکاوری کنم میتونم Deadlight رو بازی کنم ... یعنی لازم نیست 4 ماه صبر کنم . همین الانهم که اونو خریده باشین من میتونم بازی کنم) . حالا من میتونم هر چی شما تا حالا خریدی ( DLC ، online pas و کلا هرچی ) رو دانلود کنم . و وقتی اینکارو کردم دیگه شما تا 4 ماه نمیتونین پروفایلتونو به کس ـه دیگه ای بدید که ریکاوری کنه .

نه اینطوری نیست !
مثلا شما الان Deadlight رو خریدی .
حالا من با کنسولم میان پروفالتونو ریکاوری میکنم ( هر وقت ریکاوری کنم میتونم Deadlight رو بازی کنم ... یعنی لازم نیست 4 ماه صبر کنم . همین الانهم که اونو خریده باشین من میتونم بازی کنم) . حالا من میتونم هر چی شما تا حالا خریدی ( DLC ، online pas و کلا هرچی ) رو دانلود کنم . و وقتی اینکارو کردم دیگه شما تا 4 ماه نمیتونین پروفایلتونو به کس ـه دیگه ای بدید که ریکاوری کنه .

ایول دمت گرم. پس با این حساب از این به بعد پروفایلم رو میدم به این دوستم امروز و بازی هایی که می خوایم بخریم رو شریکی می گیرم. به صرفه تر میشه اینطوری! :دی

ممنون بابت پاسخ گویی!

من اگه به لایو وصل بشم برای اولین بار و بازی نکنم وقط میخوام ببینم چه خبره دست گاهم بن نمیشه کنسولlt3هست.

پارسا جان خواهشا سوالاتون تو یه تاپیک بپرسین تشکر . چون زودتر جواب میگیرین من تو یه تاپیک دیگه جوابتونو دادم داداشم .

من آرزو دارم 1 روز اینترنتی با 1 نفر بازی کنم.کاش میشد.

کاری نداره ارداه کنین کمکتون کنم تا با خودم بازی کنین.

بچه ها من یه سئوال داشتم.
اونم این که من کارت پوینت خریدم و اون رو تو ایکس باکس لایو خودم فعال کردم. و حالا نمی شه ازش دانلود های پولی رو دانلود کنم. واسه همین یکی از دوستام بهم گفت:(خلاصه گفته ایشان): باید بری توی سایت ایکس باکس و از اونجا بازی رو دانلود کنی. و من رفتم و می خواستم این کارو بکنم. ولی باز هم کد کارت پوینتم رو می خواست و من هم وارد کردم. ولی یه ارور داد. "This code has already been used."
معنی اش این بود که "این کد در حال حاضر استفاده شده است." باید چیکار کنم؟ به نظرم میشه پروفایل ایکس باکسم که توش این کد رو فعال کردم رو پاک کنم چی؟درست میشه؟
لطفا کمکم کنید.:(:((

بچه ها من یه سئوال داشتم.
اونم این که من کارت پوینت خریدم و اون رو تو ایکس باکس لایو خودم فعال کردم. و حالا نمی شه ازش دانلود های پولی رو دانلود کنم. واسه همین یکی از دوستام بهم گفت:(خلاصه گفته ایشان): باید بری توی سایت ایکس باکس و از اونجا بازی رو دانلود کنی. و من رفتم و می خواستم این کارو بکنم. ولی باز هم کد کارت پوینتم رو می خواست و من هم وارد کردم. ولی یه ارور داد. "This code has already been used."
معنی اش این بود که "این کد در حال حاضر استفاده شده است." باید چیکار کنم؟ به نظرم میشه پروفایل ایکس باکسم که توش این کد رو فعال کردم رو پاک کنم چی؟درست میشه؟
لطفا کمکم کنید.:(:((

شما باید وی چی ان رو با دستگاه و PC همزمان شیر کنی و خرید کنی.ip های ایران رو بستن.

بچه ها من افلاین 1300تا پوینت دارم الان وصل شدم که این deadlight که 1200تا پوینت میخواد رو دانلود کنم ولی مینویسه پوینتام ۰ و باید پوینت بخرم!!!قضیه چیه,چیکار کنم?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or