همه چیز درباره ی Xbox Live

شما یک بار مودم رو روشن و وصل شده به اینترنت قبل از اینکه ایکس باکس رو روشن کنید بزنید به ایکس باکس و بعدش ساین این بشید.به احتمال قوی خواهد شد.

من که نفهمیدم ولی مودم رو خاموش کردم ایکس باکسو خاموش کردم مودم رو روشن کردم و ایکس باکسو روشن کردم و بازم نشد من مودم رو عوض کردم تنظیمات رو که اعمال کردم روی این مودم نشد
قبلیه tp-link بود ولی اینsymphony زیاد بلد نیستم تنظیماتشو ولی nat و dns رو زدم بازم مشکل داره سر Mtu راستی mtu من 1650 لطفا کمک
روی مودم قبلیه سریع تا میزدم اون تنظیمات رو وصل میشد به لایو الان به اینترنتم وصل نمیشه توی ایکس باکس چه برسه به لایو بخواد وصل شه(اینترنتش درسته با pc و ایپد

بچه ها من افلاین 1300تا پوینت دارم الان وصل شدم که این deadlight که 1200تا پوینت میخواد رو دانلود کنم ولی مینویسه پوینتام ۰ و باید پوینت بخرم!!!قضیه چیه,چیکار کنم?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
احتمالا شما 1300 تا اچیومنت دارین.(گیمر اسکور)

من که نفهمیدم ولی مودم رو خاموش کردم ایکس باکسو خاموش کردم مودم رو روشن کردم و ایکس باکسو روشن کردم و بازم نشد من مودم رو عوض کردم تنظیمات رو که اعمال کردم روی این مودم نشد
قبلیه tp-link بود ولی اینsymphony زیاد بلد نیستم تنظیماتشو ولی nat و dns رو زدم بازم مشکل داره سر Mtu راستی mtu من 1650 لطفا کمک
روی مودم قبلیه سریع تا میزدم اون تنظیمات رو وصل میشد به لایو الان به اینترنتم وصل نمیشه توی ایکس باکس چه برسه به لایو بخواد وصل شه(اینترنتش درسته با pc و ایپد

شما مودمتون وایرلسه؟

عجب!چجوری میشه خرید یا بدون پوینت این بازی های لایو رو بازی کرد؟
راستی این گیم اسکورها که میگیریم به چه درد میخوره پس؟!

عجب!چجوری میشه خرید یا بدون پوینت این بازی های لایو رو بازی کرد؟
راستی این گیم اسکورها که میگیریم به چه درد میخوره پس؟!

از طریق یه سری سایت میشه خرید.باید با پوینت بخری حتما.قیمت پوینت هم مثلا 1600 پوینت 46 هزار تومن ـه.البته میتونی از طریق بینگ پوینت مجانی بدست بیاری که یکم طول میکشه.
گیمراسکور برای کل کل ـه ولی مایکروسافت اعلام کرده در آینده میشه یه استفاده هایی کرد.

دوستان یه سوال داشتم اگه می شه سریع راهنماییم کنید.

من با پروفایل لایوم با کنسول الایت یه سری DLC و ... خریداری کردم. حالا پروفایلمو داخل یه کنسول جدید ریکاور کردم و 5 ماه هم حق ترانسفر لایسنس رو ندارم. حالا میخوام ببینم توی کنسول جدیدم می تونم از توی Download History دوباره دانلودش کنم و بازی کنم؟؟؟؟

دوستان یه سوال داشتم اگه می شه سریع راهنماییم کنید.

من با پروفایل لایوم با کنسول الایت یه سری DLC و ... خریداری کردم. حالا پروفایلمو داخل یه کنسول جدید ریکاور کردم و 5 ماه هم حق ترانسفر لایسنس رو ندارم. حالا میخوام ببینم توی کنسول جدیدم می تونم از توی Download History دوباره دانلودش کنم و بازی کنم؟؟؟؟

اره از همون پروفایل میتونی دوباره رایگان دان کنی

Send from HtC One X using tapatalk 2

اره از همون پروفایل میتونی دوباره رایگان دان کنی

Send from HtC One X using tapatalk 2

حالا یه سوال دیگه اگه من بخوام با یه پروفایل دیگه بازی کنم چی؟ باید 2 کنترلر بازی کنم یا ...؟؟؟ می شه توضیح بدید؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using taptalk2

یه سوالی دارم. از کجا میشه فهمید xbox داره دانلود میکنه. نه اینکه از Active Downloads ببینم. من ME 3 Extended Cut رو گذاشته بودم برا دانلود. تا 77% رفته ولی دو روزه مونده رو این درصد. تو لیست دانلودم فقط این هست. فعال گذاشتمش برای دانلود ولی صبح دیدم یه درصدم نرفته بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or