همه چیز درباره ی Xbox Live

عناوین قدیمی یعنی از چه بازی به قبل؟
سبک؟ هر چی شد فقط مولتی خوبی داشته باشه و رایگان باشه:d

یعنی از ال تی 1 به قبل.

بله.بهترین مولتی را عناوینی همچون Red dead redemprion و Batlle# Bad company 2 و Max Payne 3 و Foza 4 و MW3 و Black ops و GTA IV. البته باز هم سبک مورد نظرت رو بگو تا بهتر راهنماییت کنم.

با سلام .
من xbox 360 slim دارم. چند روز پیش دادم lt3+ برام نصب کردن !!
الا من میتونم به live وصل شم ؟ xbox بن نمیشه ؟؟؟؟
فقط همین ! مرسی !!

بله میتونید به لایو وصل بشید و مشکل و خطری کنسولتون رو تحدید نخواهد کرد،فقط باید اکانت با ایمیل و هاتمیل آمریکا یا جایی غیر از ایران بسازید.

بچه ها سلام.
ارور 80153410 توی لایو یعنی چی؟
منظورم اینه که چه جوری رفع میشه.
وقتی که می خوام بازی یا هر چیز دیگه که پولی باشه رو دانلود کنم این ارور میاد.
البته مطالب free رو میتونم دانلود کنم.
هم کارت پوینت و هم کارت گلد دارم.
فعال هم هست
لطفا کمکم کنید

بچه ها سلام.
ارور 80153410 توی لایو یعنی چی؟
منظورم اینه که چه جوری رفع میشه.
وقتی که می خوام بازی یا هر چیز دیگه که پولی باشه رو دانلود کنم این ارور میاد.
البته مطالب free رو میتونم دانلود کنم.
هم کارت پوینت و هم کارت گلد دارم.
فعال هم هست
لطفا کمکم کنید

سلام
احتمال زیاد باید با وی پی ان بری

دوستان من Dead Light رو خریدم. می خواستم بدونم اگر یوزر و پس پرفایلم رو بدم به یکی از دوستام و از رو کنسول اون وصل شیم به لایو با پروفایل من می تونیم یه بار این بازی رو دانلود کنیم رو کنسول اون یا نه!؟

دوستان من Dead Light رو خریدم. می خواستم بدونم اگر یوزر و پس پرفایلم رو بدم به یکی از دوستام و از رو کنسول اون وصل شیم به لایو با پروفایل من می تونیم یه بار این بازی رو دانلود کنیم رو کنسول اون یا نه!؟

اره . البته هر 4 ماه یک بار میشه این کارو انجام داد . و اون با این کار میتونه هرچی خریدیو رو کنسولش استفاده کنه .

دوستان من 15 اکانت 2 روزه دارم به قیمت 15 تومن میفروشم هر کی خواست بگه (در واقع اکانت 30 روزه دیگه میشه گفت) برا اعتماد هم اول من 15 کدو میفرستم بعد بلافاصله شما پول رو میریزین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or