همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من Dead Light رو خریدم. می خواستم بدونم اگر یوزر و پس پرفایلم رو بدم به یکی از دوستام و از رو کنسول اون وصل شیم به لایو با پروفایل من می تونیم یه بار این بازی رو دانلود کنیم رو کنسول اون یا نه!؟

دوستان من Dead Light رو خریدم. می خواستم بدونم اگر یوزر و پس پرفایلم رو بدم به یکی از دوستام و از رو کنسول اون وصل شیم به لایو با پروفایل من می تونیم یه بار این بازی رو دانلود کنیم رو کنسول اون یا نه!؟

اره . البته هر 4 ماه یک بار میشه این کارو انجام داد . و اون با این کار میتونه هرچی خریدیو رو کنسولش استفاده کنه .

دوستان من 15 اکانت 2 روزه دارم به قیمت 15 تومن میفروشم هر کی خواست بگه (در واقع اکانت 30 روزه دیگه میشه گفت) برا اعتماد هم اول من 15 کدو میفرستم بعد بلافاصله شما پول رو میریزین

اره . البته هر 4 ماه یک بار میشه این کارو انجام داد . و اون با این کار میتونه هرچی خریدیو رو کنسولش استفاده کنه .

یعنی اگر من امروز Dead Light رو بخرم، مثلا طرف فردا نمیتونه بره دوباره دانلودش کنه؟ باید حتما 4 ماه فاصله بینش باشه؟

دوستان!!! من یه سوال دارم!!!! من از مخابرات سرویساینترنت می گیرم، می خواستم اکانت گلد بخرم که یادم افتاد مزخرفترین پینگ ماله مخابرات!!! کسی اینجا هست که از مخابرات سرویس بگیره؟؟؟ پینگش با ایرانی ها چطوره؟؟ با خارجی ها چطوره؟؟

یعنی اگر من امروز Dead Light رو بخرم، مثلا طرف فردا نمیتونه بره دوباره دانلودش کنه؟ باید حتما 4 ماه فاصله بینش باشه؟
نه اینطوری نیست !
مثلا شما الان Deadlight رو خریدی .
حالا من با کنسولم میان پروفالتونو ریکاوری میکنم ( هر وقت ریکاوری کنم میتونم Deadlight رو بازی کنم ... یعنی لازم نیست 4 ماه صبر کنم . همین الانهم که اونو خریده باشین من میتونم بازی کنم) . حالا من میتونم هر چی شما تا حالا خریدی ( DLC ، online pas و کلا هرچی ) رو دانلود کنم . و وقتی اینکارو کردم دیگه شما تا 4 ماه نمیتونین پروفایلتونو به کس ـه دیگه ای بدید که ریکاوری کنه .

نه اینطوری نیست !
مثلا شما الان Deadlight رو خریدی .
حالا من با کنسولم میان پروفالتونو ریکاوری میکنم ( هر وقت ریکاوری کنم میتونم Deadlight رو بازی کنم ... یعنی لازم نیست 4 ماه صبر کنم . همین الانهم که اونو خریده باشین من میتونم بازی کنم) . حالا من میتونم هر چی شما تا حالا خریدی ( DLC ، online pas و کلا هرچی ) رو دانلود کنم . و وقتی اینکارو کردم دیگه شما تا 4 ماه نمیتونین پروفایلتونو به کس ـه دیگه ای بدید که ریکاوری کنه .

ایول دمت گرم. پس با این حساب از این به بعد پروفایلم رو میدم به این دوستم امروز و بازی هایی که می خوایم بخریم رو شریکی می گیرم. به صرفه تر میشه اینطوری! :دی

ممنون بابت پاسخ گویی!

من اگه به لایو وصل بشم برای اولین بار و بازی نکنم وقط میخوام ببینم چه خبره دست گاهم بن نمیشه کنسولlt3هست.

پارسا جان خواهشا سوالاتون تو یه تاپیک بپرسین تشکر . چون زودتر جواب میگیرین من تو یه تاپیک دیگه جوابتونو دادم داداشم .

من آرزو دارم 1 روز اینترنتی با 1 نفر بازی کنم.کاش میشد.

کاری نداره ارداه کنین کمکتون کنم تا با خودم بازی کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or