همه چیز درباره ی Xbox Live

شما تو برنامه درجه رو روی high بزار و چک کن دیسک رو.هیچ ارور زرد و قرمزی نباید داشته باشه.دیگه انتخاب با خودت هست

ممنونم.میشه بیشتر توضیح بدی؟کار با abgx360 رو زیاد بلد نیستم.
tnx

---------- نوشته در 04:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 AM ارسال شده بود ----------

آپديت جديد رو وقتى ميزنم no. كينكتم خاموش ميشه !!!؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟

کینکتو نزن اولش ببین آپدیت میخواد یا نه؟بعدش کینکتو بزن اگه خواست بزن آپدیت بشه طوریش نمیشه چون این آپدیت مخصوص کینکت هست

این بازیه ghost recon مگه redeem code میخواد؟؟!!!! چون وقتی میخوام بازی کنم uplay ازم میخواد ثبت نام کنم منم ثبت نام نکردم اونوقت برام زد 5 لول بیشتر نمیتونی بازی کنی.!!!

این بازیه ghost recon مگه redeem code میخواد؟؟!!!! چون وقتی میخوام بازی کنم uplay ازم میخواد ثبت نام کنم منم ثبت نام نکردم اونوقت برام زد 5 لول بیشتر نمیتونی بازی کنی.!!!
دقیقا
برا منم همینه
بعد میری uplay میگه ثبت نام کن
من هنگ کردم لطفا کمک

دقیقا
برا منم همینه
بعد میری uplay میگه ثبت نام کن
من هنگ کردم لطفا کمک
کلا چه برای Co-Op بازی کردن و چه برای انلاین بازی کردن باید 800 پوینت پیاده شی.همچنین باید ثبت نام هم انجام بدید.

من خودم چند روز پیش از این خریدم: البته الان یه مقدار اومده رو قیمتاش : game-ir.com
البته این یکی ارزون تر میده ولی فک کنم 1 ماهه تموم کرده: matrixgame.ir

من خودم چند روز پیش از این خریدم: البته الان یه مقدار اومده رو قیمتاش : game-ir.com
البته این یکی ارزون تر میده ولی فک کنم 1 ماهه تموم کرده: matrixgame.ir
خیلی ممنون عزیز.

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز چندتا بازی جدید و خوب برای لیو میشه معرفی کنید ؟ من بیشتر crysis 2 بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or