همه چیز درباره ی Xbox Live

خوب مگه تا 1ماه اول نمیشه با این سیلور بازی کرد ؟؟ اگه اینجوریه پس به چه دردی میخوره ؟ با سیلور چه کار میشه کرد ؟؟

تقریبا میشه گفت با سیلور هیچ کاری نمیشه کرد اون یک ماه رایگان هم باید کارت اعتباری بین المللی داشته باشید

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام من میخوام به ایکس باکس لایو وصل شم بعد هم میخوام از دیال اپ استفاده کنک باید چیکار کنم

با دایال آپ کلا دور لایو رو بهتره خط بکشید چون هیچکاری نمیتونید انجام بدید

اگه آنلاین پس بخوای بخری نیاز به شیر هست در غیر اینصورت میتونی تو سایت xbox.com با چیز پی ان موردی رو که میخوای بخری بعد موقع روشن کردن کنسول به صورت اتوماتیک دانلود میشه!
اینجا هم آموزش هست!
http://forum.bazicenter.com/thread63202/page20/#post2101336

من میخوام دی ال سی های فورزا رو بخرم. این قضیه ی این که خودش دانلود میشه رو میشه بگید؟

من میخوام دی ال سی های فورزا رو بخرم. این قضیه ی این که خودش دانلود میشه رو میشه بگید؟
ببین حسین تو برو از توی سایت ایکس باکس با چیز پی ان بخرشون بعد دانلود رو اتوماتیک می فرسته توی کنسولت.(یعنی وقتی کنسولتو روشن می کنی توی Active Download در حال دانلود کردنه.)

دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...

دوستان کسی یعنی نمیدونه واقعا؟ فکر میکردم حداقل یه نفر جواب بده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or