rogersniper
کاربر سایت
برادر من شما باید اکانتت گلد باشه . الان سیلوره برای همین این پیغامو میده.
خوب مگه تا 1ماه اول نمیشه با این سیلور بازی کرد ؟؟ اگه اینجوریه پس به چه دردی میخوره ؟ با سیلور چه کار میشه کرد ؟؟
برادر من شما باید اکانتت گلد باشه . الان سیلوره برای همین این پیغامو میده.
مرد مومن خيلياش كه adsl دارن تو live بازي كردنش موندن !!! بهتره از خيرش بگذريسلام من میخوام به ایکس باکس لایو وصل شم بعد هم میخوام از دیال اپ استفاده کنک باید چیکار کنم
خوب مگه تا 1ماه اول نمیشه با این سیلور بازی کرد ؟؟ اگه اینجوریه پس به چه دردی میخوره ؟ با سیلور چه کار میشه کرد ؟؟
سلام من میخوام به ایکس باکس لایو وصل شم بعد هم میخوام از دیال اپ استفاده کنک باید چیکار کنم
دوستان یک سایت مطمئن و مناسب برای خرید پوینت آمریکا میخواستم. فقط مطمئن باشه.
بعدش ایکس باکس رو با چیز پی ان چجوری شیر میکنن؟

اگه آنلاین پس بخوای بخری نیاز به شیر هست در غیر اینصورت میتونی تو سایت xbox.com با چیز پی ان موردی رو که میخوای بخری بعد موقع روشن کردن کنسول به صورت اتوماتیک دانلود میشه!هیشکی نیست؟![]()
اگه آنلاین پس بخوای بخری نیاز به شیر هست در غیر اینصورت میتونی تو سایت xbox.com با چیز پی ان موردی رو که میخوای بخری بعد موقع روشن کردن کنسول به صورت اتوماتیک دانلود میشه!
اینجا هم آموزش هست!
http://forum.bazicenter.com/thread63202/page20/#post2101336
ببین حسین تو برو از توی سایت ایکس باکس با چیز پی ان بخرشون بعد دانلود رو اتوماتیک می فرسته توی کنسولت.(یعنی وقتی کنسولتو روشن می کنی توی Active Download در حال دانلود کردنه.)من میخوام دی ال سی های فورزا رو بخرم. این قضیه ی این که خودش دانلود میشه رو میشه بگید؟
من ميخام اكانت ٣٦٠ لايو بسازم ولي نميشه.راهنمايي دارين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه مشکل جالب: من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...
چرا نمیشه؟