سلام
اقا من یه مشکلی دارم اون هم اینه که نمیتونم چیز پی ان رو با کانکشنم شیر کنم البته قبلا رو xp این کار رو بارها کردن ولی الان 7 دارم و نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

برای اجرای بازیهای لایو روی کنسول غیر jtag باید پروفایل مربوط به بازی رو دانلود کنی و با اون به لایو وصل شی . بعد اجرا میشه.سلام به همگی!
یک کمک خیلی فوری لازم دارم؟؟؟
من بازی dead light و blood forge رو دانلود کردم ولی وقتی با برنامه horizon اونارو میریزم رو فلش xbox ام نمیخونه!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟(ایک باکسم jtag نیست)
بهم گفتن به live ربط داره!!!:-o
مرسی
.................................................. .................................................. .................................................. .................
یه سوال مهمتر ::::
چه جوری با چی چی ان به live وصل شم؟؟؟![]()
یه سایت مطمئن برای خرید بازی های BRUNER MAX معرفی کنید
اگر هم کسی تو تهران جایی رو میشناسه به جز توپخونه معرفی کنه
15 تومنلطفا یه سایت معتبر بگین واسه خرید مایکروسافت پوینت این matrix game هم فکر کنم سایتش جمع شده دیگه......الان 800پوینت چنده حدودا؟
سایت های Tle و 360shop خوبند.
یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟سلام دوستان من امروز یک اکانت XBOX LIVE ساختم بعد توی یک مرحله گفت که چه اکانتی می خوای؟ که من زدم NO THANKS بعدش یه صفحه باز شد و ازمن خواست که می خوای از اکانت مجانی 1 ماهه GOLD استفاده کنی؟ که من روی اون کلیک کردم بعد هم تلفن و ایمیل رو وارد کردم اما بعدش یه صفحه باز میشه میگه اطلاعات کارت اعتباریت رو وارد کن که من نمیدونم چی وارد کنم هرچی میزنم میگه INVALID CODE .
اگه این راه استفاده از گلد مجانی نیست پس چجوری باید فعالش کنم؟

یعنی هیچکس نیست جواب سوالم رو بده ؟![]()