همه چیز درباره ی Xbox Live

رایگان نمیشه:| 4000 پوینت یه بازی مجانی داره
من از وقتی 360 ـمو دیروز با لایو آپدیت کردم 2 تا اساسینز revelation که خریدم ارور میده که دیسک رو نمیشناسه! اسکایریم هم همینطور:|
مشکل از چیه؟
برنرمکسشو تهیه کن مشکلت حل می شه.

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

خب مگه ال تى ٣ بازى هاى كپى را كارى نميكرد كه مثل بازيه اوريجينال شناسايى شن ؟

مگه هنوز هم بن ميكنن؟

عزیز نه هیچ خطری نداره شما با اوون دیسکا برو لایو

یه ا÷دیت جدید اوده . کسی خبر نداره چیه؟

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

امشب رفتم لایو ا÷دیت می خواد کسی اپدیت کرده؟

آقا اگه LT3 داری آپدیت کن مشکلی واست پیش نمیاد.من آپدیت کردم.آپدیتشم یکی دو ساعت کار داره.;)

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

با بازی هایی که پچ LT3 شدن میشه رفت لایو و بن نشد؟؟؟؟؟
من با PES رفتم بازیم هم دی ویدی 97% رایت بود ولی بن نشدم.ممکنه که فلگ شده باشم؟؟؟؟:-sالبته آپدیتم LT3 هست.

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

ولی به نظر من فعلا دیگه بن نمیکنن.;;)

سه روزه نرفتم لایو یکی به من بگه این آپدیت از خود ایکس باکس لایو میگن 200 مگه ولی توی سایتش برای فلش 88 مگه !گیج شدم چه فرقی دارن!!!!!!؟اونم زده 15574 برای فلش.

سه روزه نرفتم لایو یکی به من بگه این آپدیت از خود ایکس باکس لایو میگن 200 مگه ولی توی سایتش برای فلش 88 مگه !گیج شدم چه فرقی دارن!!!!!!؟اونم زده 15574 برای فلش.

من با سرعت 512 دانلود کردم 30 دقیقه بیشتر طول نکشید! ( از خود لایو )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or