همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان زود جواب ده :d
من الان 360 lt3 شده دارم . (پسر داییم داره حالا اومدیم بازی کنیم ) بعد من کینکتم رو بش می زنم ولی می خوام بیارمش میگه دستگاه رو خاموش روشن کن یه آپدیتی رو بکن .
حالا اگه من این اپدیت رو بکنم اتفاق بدی برام نمی یفته ؟ اگه می یفته چی کار کنم ؟
با تشکر از این که زود جواب می دین . چون ما همین الان منتظریم .
ف.ک

سلام دوستان زود جواب ده :d
من الان 360 lt3 شده دارم . (پسر داییم داره حالا اومدیم بازی کنیم ) بعد من کینکتم رو بش می زنم ولی می خوام بیارمش میگه دستگاه رو خاموش روشن کن یه آپدیتی رو بکن .
حالا اگه من این اپدیت رو بکنم اتفاق بدی برام نمی یفته ؟ اگه می یفته چی کار کنم ؟
با تشکر از این که زود جواب می دین . چون ما همین الان منتظریم .
ف.ک
آپدیت کن هیچی نمیشه .

دوستان من بيشتر بازى هايى رو كه دارم ٩٧ درصد رايت شدن ميخواستم بپرسم اشكالى نداره بدون برنر مكس برم لايو ؟ مثلا با بازيه MW3 اشكالى نداره ؟ ( البته با فورزا نميرم چون كه مشكلات داره و خودم درموردش ميدونم )

كسى جواب نميده ؟؟؟

كسى جواب نميده ؟؟؟
مشکلی نداره ! فقط احتمال بن شدن شدنت رو 500 % زیاد می کنی !

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

آقا خبری از xbox Live رایگان نشد
تو سایت مایکروسافت میگفتن از اول جولای رایگان میشه...
کسی خبر داره؟؟
لینک بده از اون جایی که گفتی !

رایگان نمیشه:| 4000 پوینت یه بازی مجانی داره
من از وقتی 360 ـمو دیروز با لایو آپدیت کردم 2 تا اساسینز revelation که خریدم ارور میده که دیسک رو نمیشناسه! اسکایریم هم همینطور:|
مشکل از چیه؟

مشکلی نداره ! فقط احتمال بن شدن شدنت رو 500 % زیاد می کنی !

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

لینک بده از اون جایی که گفتی !

خب مگه ال تى ٣ بازى هاى كپى را كارى نميكرد كه مثل بازيه اوريجينال شناسايى شن ؟

مگه هنوز هم بن ميكنن؟

رایگان نمیشه:| 4000 پوینت یه بازی مجانی داره
من از وقتی 360 ـمو دیروز با لایو آپدیت کردم 2 تا اساسینز revelation که خریدم ارور میده که دیسک رو نمیشناسه! اسکایریم هم همینطور:|
مشکل از چیه؟
برنرمکسشو تهیه کن مشکلت حل می شه.

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

خب مگه ال تى ٣ بازى هاى كپى را كارى نميكرد كه مثل بازيه اوريجينال شناسايى شن ؟

مگه هنوز هم بن ميكنن؟

عزیز نه هیچ خطری نداره شما با اوون دیسکا برو لایو

یه ا÷دیت جدید اوده . کسی خبر نداره چیه؟

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

امشب رفتم لایو ا÷دیت می خواد کسی اپدیت کرده؟

آقا اگه LT3 داری آپدیت کن مشکلی واست پیش نمیاد.من آپدیت کردم.آپدیتشم یکی دو ساعت کار داره.;)

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

با بازی هایی که پچ LT3 شدن میشه رفت لایو و بن نشد؟؟؟؟؟
من با PES رفتم بازیم هم دی ویدی 97% رایت بود ولی بن نشدم.ممکنه که فلگ شده باشم؟؟؟؟:-sالبته آپدیتم LT3 هست.

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

ولی به نظر من فعلا دیگه بن نمیکنن.;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or