همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من بيشتر بازى هايى رو كه دارم ٩٧ درصد رايت شدن ميخواستم بپرسم اشكالى نداره بدون برنر مكس برم لايو ؟ مثلا با بازيه MW3 اشكالى نداره ؟ ( البته با فورزا نميرم چون كه مشكلات و خودم درموردش ميدونم )

سلام دوستان زود جواب ده :d
من الان 360 lt3 شده دارم . (پسر داییم داره حالا اومدیم بازی کنیم ) بعد من کینکتم رو بش می زنم ولی می خوام بیارمش میگه دستگاه رو خاموش روشن کن یه آپدیتی رو بکن .
حالا اگه من این اپدیت رو بکنم اتفاق بدی برام نمی یفته ؟ اگه می یفته چی کار کنم ؟
با تشکر از این که زود جواب می دین . چون ما همین الان منتظریم .
ف.ک

سلام دوستان زود جواب ده :d
من الان 360 lt3 شده دارم . (پسر داییم داره حالا اومدیم بازی کنیم ) بعد من کینکتم رو بش می زنم ولی می خوام بیارمش میگه دستگاه رو خاموش روشن کن یه آپدیتی رو بکن .
حالا اگه من این اپدیت رو بکنم اتفاق بدی برام نمی یفته ؟ اگه می یفته چی کار کنم ؟
با تشکر از این که زود جواب می دین . چون ما همین الان منتظریم .
ف.ک
آپدیت کن هیچی نمیشه .

دوستان من بيشتر بازى هايى رو كه دارم ٩٧ درصد رايت شدن ميخواستم بپرسم اشكالى نداره بدون برنر مكس برم لايو ؟ مثلا با بازيه MW3 اشكالى نداره ؟ ( البته با فورزا نميرم چون كه مشكلات داره و خودم درموردش ميدونم )

كسى جواب نميده ؟؟؟

كسى جواب نميده ؟؟؟
مشکلی نداره ! فقط احتمال بن شدن شدنت رو 500 % زیاد می کنی !

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

آقا خبری از xbox Live رایگان نشد
تو سایت مایکروسافت میگفتن از اول جولای رایگان میشه...
کسی خبر داره؟؟
لینک بده از اون جایی که گفتی !

رایگان نمیشه:| 4000 پوینت یه بازی مجانی داره
من از وقتی 360 ـمو دیروز با لایو آپدیت کردم 2 تا اساسینز revelation که خریدم ارور میده که دیسک رو نمیشناسه! اسکایریم هم همینطور:|
مشکل از چیه؟

مشکلی نداره ! فقط احتمال بن شدن شدنت رو 500 % زیاد می کنی !

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

لینک بده از اون جایی که گفتی !

خب مگه ال تى ٣ بازى هاى كپى را كارى نميكرد كه مثل بازيه اوريجينال شناسايى شن ؟

مگه هنوز هم بن ميكنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or