همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا به من اصلا همچین صفحه ای نداد.

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

دوست من برای من اصلا این طور صفحه ای نیومد.

دوستان یعنی هیچ راهی نداره بعد از این که اکانت ساخته شد ممبرشیپ رو به گلد تبدیل کنیم؟؟؟ ( البته Gold free )
دوستان تو رو خدا کمک کنید

قیمت گلد الان چنده؟

همین الان توی یه سایت دیدم نوشته بود 3 ماهه 4500 تومن راسته؟؟؟؟؟؟؟

سلام.آقا یه چند روزه وقتی mw3 بازی میکنم و به دوستان جوین میشم بعد از چند دقیقه میزنه finding the best host و بعد که لود کرد از بازی میام بیرون.در صورتی که اون دوستانی که بهشون جوین شدم هنوز تو بازی هستن.مشکل از کجاست؟

سلام.آقا یه چند روزه وقتی mw3 بازی میکنم و به دوستان جوین میشم بعد از چند دقیقه میزنه finding the best host و بعد که لود کرد از بازی میام بیرون.در صورتی که اون دوستانی که بهشون جوین شدم هنوز تو بازی هستن.مشکل از کجاست؟

بخاطر بالا بودن پینگته. قبلا منم این مشکل رو داشتم. اگه امکانش رو داری اینترنتت رو ارتقاء بده.

سلام
من میخوام برم بازی انلاین چرا نمی ذاره؟ :(
میگه این گیمر تگ اجازه نداره

شما بایست به شبکه live جوین شی و ...

آقا یه سوال اساسی:مسخره ها چرا دیگه اون 1 ماه مفت اول رو کردن 1 دولار؟؟؟!!!! خب اینجوری که نمی شه ازش استفاده کرد مگر اینکه credit card یا paypal داشته باشی!!
یه سوال دیگه : آیا میشه با خرج کردن microsoft point ها gold خرید؟

اگر دستگاهتون رو LT+3 نکرده به هیچ وجه وصل نشو که FW ات میپره. برو بهش بگو LT+3 رو با آخرین اپدیت داشبورد برات بزنه، بعدش با خیال راحت می تونی وصل شی.[/QUOTE]

ممنون از راهنماییت،دستگاه رو LT+3 کرده،راهی نیست که خودم بتونم بفهمم آخرین آپدیت داشبورد نصبه یا نه؟

ممنون از راهنماییت،دستگاه رو LT+3 کرده،راهی نیست که خودم بتونم بفهمم آخرین آپدیت داشبورد نصبه یا نه؟

میری داخل System (منو آخری) بعد وارد Console Setting میشی. بعد میای روی System Info . همون سمت راست ورژن داشبوردت رو نوشته. آخرینش 2.0.14719 هست.

سلام . امروز که دستگاه رو روشن کردم وارد پروفایلم نشد و پروفایل جدید ساخت. برای پروفایل قبلیم مینویسه:
[h=1]CORRUPTED PROFILE[/h]چیکار باید بکنم . خیلی ممنون

سلام . امروز که دستگاه رو روشن کردم وارد پروفایلم نشد و پروفایل جدید ساخت. برای پروفایل قبلیم مینویسه:
CORRUPTED PROFILE

چیکار باید بکنم . خیلی ممنون

از این راه استفاده کنید.http://forum.bazicenter.com/thread29686/
---------------------------------------------------------------------------------------------
XboxLive اون یه ماهه مجانی رو برداشتن نامردا!

سلام دوستان من اون مشکل مربوط به پروفایلم حل نشد.
تصمیم گرفتم با یه پروفایل دیگه بازی کنم و بعد سیو ها رو به پروفایل خودم انتقال بدم.
آیا میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟

من توی کنسولم وقتی می خوام سیو یک پروفایل رو کپی یا move کنم یه پیغام خطا میده.
از طریق cloud save games نمی تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون از جواب :دی

سلام دوستان من اون مشکل مربوط به پروفایلم حل نشد.
تصمیم گرفتم با یه پروفایل دیگه بازی کنم و بعد سیو ها رو به پروفایل خودم انتقال بدم.
آیا میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟

من توی کنسولم وقتی می خوام سیو یک پروفایل رو کپی یا move کنم یه پیغام خطا میده.
از طریق cloud save games نمی تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون از جواب :دی
خواهش میکنم:d

سیو هر پروفایل مربوط به خودشه و نمیشه انتقالش بدی! مشکل پروفایلت چی بوده ؟؟

سلام کمک میخوام نمی دونم چی کنم من نتمو به دستگاه زدم(ip- dns همه چی درسته ) زمانی که میخوام به xbox live وصل شم میگه نتت باید تست شه بد میرم واسه تست تو تست نتورکم تیک میخوره اینتر نتم هم تیک میخوره اما xbox live تیک نمیخوره یه ارور میده چی کار باید کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or