همه چیز درباره ی Xbox Live

یکی از دوستان میشه جواب این دو تا سوالات بنده رو دقیق بگه:

1- سابقا اینطوری بود که هر سال پاییز که می شد یه موج بن (Ban Wave) میومد و کنسولایی که از قبل شناسایی شده بودند رو بن می کرد. در حال حاضر آیا چنین سیستمی وجود داره؟ پاییز سال گذشته چنین اتفاقی افتاد یا بعد از قضیه LT+2 خبری نشد؟

2-بنده دستگام الان LT+3 روش نصبه و ورژن داشبورد هم 2.0.14699 . الان بخوام برم لایو باید یه اپدیت انجام بدم درسته ؟ اپدیت رو بزنم؟(بازی برنرمکس هم دارم)

اگر سوالاتم تکراریه معذرت می خوام چون خیلی وقته به XboxLive وصل نشدم، گفتم قبل از هر کاری یه پرس و جویی بکنم ممنون.

یکی از دوستان میشه جواب این دو تا سوالات بنده رو دقیق بگه:

1- سابقا اینطوری بود که هر سال پاییز که می شد یه موج بن (Ban Wave) میومد و کنسولایی که از قبل شناسایی شده بودند رو بن می کرد. در حال حاضر آیا چنین سیستمی وجود داره؟ پاییز سال گذشته چنین اتفاقی افتاد یا بعد از قضیه LT+2 خبری نشد؟

2-بنده دستگام الان LT+3 روش نصبه و ورژن داشبورد هم 2.0.14699 . الان بخوام برم لایو باید یه اپدیت انجام بدم درسته ؟ اپدیت رو بزنم؟(بازی برنرمکس هم دارم)

اگر سوالاتم تکراریه معذرت می خوام چون خیلی وقته به XboxLive وصل نشدم، گفتم قبل از هر کاری یه پرس و جویی بکنم ممنون.

داود چطوری ؟!:d

اینجا چیکار میکنی ؟:d

در مورد سوال اولت که بعد از موج بن سال 2009 هیچ موج دیگه ای نیومده !:d

در مورد سوال دومت lt 3 رو که نصب داری میتونی بری با خیال راحت به لایو وصل شی یه آپدیت هم میاد که آپدیت کن مشکلی نیست :d

سوالاتم تکراری بودن , ولی خوب بود که پرس و جو کردی !:d

دوستان یه سوال داشتم. من این پروفایلم و همه اچیومنت هام و کد های بازیم مثل فیفا رو اگه بخوام یه هارد دیگه بگیرم چجوری می تونم منتقل کنم؟

دوستان یه سوال داشتم. من این پروفایلم و همه اچیومنت هام و کد های بازیم مثل فیفا رو اگه بخوام یه هارد دیگه بگیرم چجوری می تونم منتقل کنم؟

اگه به لایو وصلی که کلا مشکلت حل شد. تو هارد جدیدت ریکاور می کنی تمام آچیومنتات و Statusت بر می گرده ولی سیو هاتو باید اول انتقال بدی به یه فلش بعد بریزی تو هارد جدیدت.

سلام.

دوستان من امروز رفتم LT3 رو ریختم بعد آوردم به XBOX LIVE وصلش کردم و داشبورد جدید رو هم ریختم.
بعد که اومدم اکانت بسازم اصلا اون سوالات مربوط به آدرس و اینا رو ازم نپرسید

حالا هم که میرم توی membership زده free اولین بارم هم هست که به لایو وصل شدم لطفا تو رو خدا سریع تر کمک کنید...
مگه سه ماه گلد رایگان نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.

دوستان من امروز رفتم LT3 رو ریختم بعد آوردم به XBOX LIVE وصلش کردم و داشبورد جدید رو هم ریختم.
بعد که اومدم اکانت بسازم اصلا اون سوالات مربوط به آدرس و اینا رو ازم نپرسید

حالا هم که میرم توی membership زده free اولین بارم هم هست که به لایو وصل شدم لطفا تو رو خدا سریع تر کمک کنید...
مگه سه ماه گلد رایگان نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. نه دوست عزیز. فقط یک ماه رایگان به ازای هر اکانت.
انگار می تونی 3 تا اکانت بسازی و برای هر کدومشون یک ماه Gold رایگان بگیری!

سلام. نه دوست عزیز. فقط یک ماه رایگان به ازای هر اکانت.
انگار می تونی 3 تا اکانت بسازی و برای هر کدومشون یک ماه Gold رایگان بگیری!
سلام می دونستم ولی نمی دونم چجوری اون یک ماهو فعال کنم.

دوستان لطفا کمک کنید یک ماه گلد رو چه طوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام می دونستم ولی نمی دونم چجوری اون یک ماهو فعال کنم.

شما وقتی برای اولین بار بخوای به شبکه لایو وصل بشی یه منو میاد جلوت و باید مراحل ثبت نام و ثبت پروفایلت رو تو Live تکمیل کنی بعد از اتمام مراحل ثبت گیمرتگ در آخر خودش خودکار مینویسه که 1 ماه به صورت Trial یا رایگان میتونی بازی آنلاین کنی به همین سادگی من همین یک هفته پیش پروفایل رفیقم رو به همین شکل ثبت کردم داخل لایو بعد از تمام شدن کار 1 ماه رایگان برای پروفایلش فعال شد

شما وقتی برای اولین بار بخوای به شبکه لایو وصل بشی یه منو میاد جلوت و باید مراحل ثبت نام و ثبت پروفایلت رو تو Live تکمیل کنی بعد از اتمام مراحل ثبت گیمرتگ در آخر خودش خودکار مینویسه که 1 ماه به صورت Trial یا رایگان میتونی بازی آنلاین کنی به همین سادگی من همین یک هفته پیش پروفایل رفیقم رو به همین شکل ثبت کردم داخل لایو بعد از تمام شدن کار 1 ماه رایگان برای پروفایلش فعال شد
بابا من وقتی ثبت نام می کردم اصلا گیمر تگ رو هم ازم نپرسید و خودش برام یکی انتخاب کرد بعد منم تغییرش دادم
الانم که میرم توی membership زده free چه طوری الان باید فعالش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or