همه چیز درباره ی Xbox Live

بابا من وقتی ثبت نام می کردم اصلا گیمر تگ رو هم ازم نپرسید و خودش برام یکی انتخاب کرد بعد منم تغییرش دادم
الانم که میرم توی membership زده free چه طوری الان باید فعالش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی خیال 3 ماه فری شو و برو گلد بخر

سلام خسته نباشید دوستان یک مشکلی دارم راهنمایی میخوام امیدوارم کمک کنید. من کابل کراس رو از پشت ایکس باکس به لپتاپ وصل کردم من مودم وایفای هست بعد میخوام اینترنت رو از پی سی بگیرم یک اموزش هم تو سایت هست که برا ویندوز ایکس پی هست من ویندوزم 7 هست الان باید چی کار کنم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین .

سلام دوستان،من به تازگی XBox خریدم،فروشنده گفت فعلاً به Live وصل نشو،میخواستم بدونم اگه وصل بشم ممکنه دستگاه از کار بیفته؟اگه از کار بیفته باید چیکار کرد؟

بابا من وقتی ثبت نام می کردم اصلا گیمر تگ رو هم ازم نپرسید و خودش برام یکی انتخاب کرد بعد منم تغییرش دادم
الانم که میرم توی membership زده free چه طوری الان باید فعالش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان لطفا کمکم کنید چه طوری 1 ماه free رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علی جان. بعد از این ثبتنام و گیمرتگی که حودش بهت می ده یه منو میاد که میپرسه ازت کارت لایو چند ماهه می خوای . درسته ؟
اونجا گزینه No Thanks یا Later باید داشته باشه (دقیق جمله اش یادم نیست) اون رو که میزنی بهت میگه که آقا شما یه ماه میتونی مجانی استفاده کنی.
سلام دوستان،من به تازگی XBox خریدم،فروشنده گفت فعلاً به Live وصل نشو،میخواستم بدونم اگه وصل بشم ممکنه دستگاه از کار بیفته؟اگه از کار بیفته باید چیکار کرد؟

اگر دستگاهتون رو LT+3 نکرده به هیچ وجه وصل نشو که FW ات میپره. برو بهش بگو LT+3 رو با آخرین اپدیت داشبورد برات بزنه، بعدش با خیال راحت می تونی وصل شی.

علی جان. بعد از این ثبتنام و گیمرتگی که حودش بهت می ده یه منو میاد که میپرسه ازت کارت لایو چند ماهه می خوای . درسته ؟
اونجا گزینه No Thanks یا Later باید داشته باشه (دقیق جمله اش یادم نیست) اون رو که میزنی بهت میگه که آقا شما یه ماه میتونی مجانی استفاده کنی.
آقا به من اصلا همچین صفحه ای نداد.

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

دوست من برای من اصلا این طور صفحه ای نیومد.

دوستان یعنی هیچ راهی نداره بعد از این که اکانت ساخته شد ممبرشیپ رو به گلد تبدیل کنیم؟؟؟ ( البته Gold free )

آخرین ویرایش:
آقا به من اصلا همچین صفحه ای نداد.

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

دوست من برای من اصلا این طور صفحه ای نیومد.

دوستان یعنی هیچ راهی نداره بعد از این که اکانت ساخته شد ممبرشیپ رو به گلد تبدیل کنیم؟؟؟ ( البته Gold free )
دوستان تو رو خدا کمک کنید

قیمت گلد الان چنده؟

همین الان توی یه سایت دیدم نوشته بود 3 ماهه 4500 تومن راسته؟؟؟؟؟؟؟

سلام.آقا یه چند روزه وقتی mw3 بازی میکنم و به دوستان جوین میشم بعد از چند دقیقه میزنه finding the best host و بعد که لود کرد از بازی میام بیرون.در صورتی که اون دوستانی که بهشون جوین شدم هنوز تو بازی هستن.مشکل از کجاست؟

سلام.آقا یه چند روزه وقتی mw3 بازی میکنم و به دوستان جوین میشم بعد از چند دقیقه میزنه finding the best host و بعد که لود کرد از بازی میام بیرون.در صورتی که اون دوستانی که بهشون جوین شدم هنوز تو بازی هستن.مشکل از کجاست؟

بخاطر بالا بودن پینگته. قبلا منم این مشکل رو داشتم. اگه امکانش رو داری اینترنتت رو ارتقاء بده.

سلام
من میخوام برم بازی انلاین چرا نمی ذاره؟ :(
میگه این گیمر تگ اجازه نداره

شما بایست به شبکه live جوین شی و ...

آقا یه سوال اساسی:مسخره ها چرا دیگه اون 1 ماه مفت اول رو کردن 1 دولار؟؟؟!!!! خب اینجوری که نمی شه ازش استفاده کرد مگر اینکه credit card یا paypal داشته باشی!!
یه سوال دیگه : آیا میشه با خرج کردن microsoft point ها gold خرید؟

اگر دستگاهتون رو LT+3 نکرده به هیچ وجه وصل نشو که FW ات میپره. برو بهش بگو LT+3 رو با آخرین اپدیت داشبورد برات بزنه، بعدش با خیال راحت می تونی وصل شی.[/QUOTE]

ممنون از راهنماییت،دستگاه رو LT+3 کرده،راهی نیست که خودم بتونم بفهمم آخرین آپدیت داشبورد نصبه یا نه؟

ممنون از راهنماییت،دستگاه رو LT+3 کرده،راهی نیست که خودم بتونم بفهمم آخرین آپدیت داشبورد نصبه یا نه؟

میری داخل System (منو آخری) بعد وارد Console Setting میشی. بعد میای روی System Info . همون سمت راست ورژن داشبوردت رو نوشته. آخرینش 2.0.14719 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or