همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام . امروز که دستگاه رو روشن کردم وارد پروفایلم نشد و پروفایل جدید ساخت. برای پروفایل قبلیم مینویسه:
[h=1]CORRUPTED PROFILE[/h]چیکار باید بکنم . خیلی ممنون

سلام . امروز که دستگاه رو روشن کردم وارد پروفایلم نشد و پروفایل جدید ساخت. برای پروفایل قبلیم مینویسه:
CORRUPTED PROFILE

چیکار باید بکنم . خیلی ممنون

از این راه استفاده کنید.http://forum.bazicenter.com/thread29686/
---------------------------------------------------------------------------------------------
XboxLive اون یه ماهه مجانی رو برداشتن نامردا!

سلام دوستان من اون مشکل مربوط به پروفایلم حل نشد.
تصمیم گرفتم با یه پروفایل دیگه بازی کنم و بعد سیو ها رو به پروفایل خودم انتقال بدم.
آیا میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟

من توی کنسولم وقتی می خوام سیو یک پروفایل رو کپی یا move کنم یه پیغام خطا میده.
از طریق cloud save games نمی تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون از جواب :دی

سلام دوستان من اون مشکل مربوط به پروفایلم حل نشد.
تصمیم گرفتم با یه پروفایل دیگه بازی کنم و بعد سیو ها رو به پروفایل خودم انتقال بدم.
آیا میشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟

من توی کنسولم وقتی می خوام سیو یک پروفایل رو کپی یا move کنم یه پیغام خطا میده.
از طریق cloud save games نمی تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون از جواب :دی
خواهش میکنم:d

سیو هر پروفایل مربوط به خودشه و نمیشه انتقالش بدی! مشکل پروفایلت چی بوده ؟؟

سلام کمک میخوام نمی دونم چی کنم من نتمو به دستگاه زدم(ip- dns همه چی درسته ) زمانی که میخوام به xbox live وصل شم میگه نتت باید تست شه بد میرم واسه تست تو تست نتورکم تیک میخوره اینتر نتم هم تیک میخوره اما xbox live تیک نمیخوره یه ارور میده چی کار باید کنم

سلام

یک سوال داشتم درباره بازیهای Arcade

من تعداد زیادی بازی Arcade دانلود کردم. می خواستم ببینمه میشه از این اکانتم روی یک کنسول دیگه فعال کنم و بازیها رو دوباره دانلود کنم. به شکلی که روی اون کنسول هم در زمان افلاین بازیها اجرا بشه ؟

من با PSN این کار رو انجام میدم و مشکلی نداره. روی XBox Live هم میشه این کار رو انجام داد؟

سلام کمک میخوام نمی دونم چی کنم من نتمو به دستگاه زدم(ip- dns همه چی درسته ) زمانی که میخوام به xbox live وصل شم میگه نتت باید تست شه بد میرم واسه تست تو تست نتورکم تیک میخوره اینتر نتم هم تیک میخوره اما xbox live تیک نمیخوره یه ارور میده چی کار باید کنم

کسی نبوود؟

آقا قضیه این تولد microsoft و 6000 تا چیه؟!
ما رو هم کچل کردن تو لایو !
فک کنم چرته . توی سایت xbox و reward رفتم چیزی نبود .
-------------------
دوستان من اکانتم ماله اروپاست . برای تعطیلات castle crasher تخیف خورده . من هم خریدم به امید اینکه با دوستم ( که اکانتش ماله امریکاست ) تمومش کنم . ولی اون اصلا چنین تخفیفی نداشت !‌ برای امریکا میاد این تخفیفا ؟
ویراش : خودم از support شون پرسیدم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or