همه چیز درباره ی Xbox Live

هرکاری می‌کنم من اروره MTU می‌گیرم! MTU رو تغییر دادم از تنظیمات مودم و 1370 کردمش. باز همین ارورو داد. خونده بودم مودم باید بره رو حالت Bridge اینکارم کردم باز همین ارورو داد. مودمم عوض کردم بازم همین ارورو میده! تمام توصیه های خود بخش Help سایت Xbox.com رو هم که مربوط به این ارور بود انجام دادم بازم همین ارورو گرفتم و هیچی تغییر نکرد. نمی‌دونم چیکار کنم دیگه! یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم.

هرکاری می‌کنم من اروره MTU می‌گیرم! MTU رو تغییر دادم از تنظیمات مودم و 1370 کردمش. باز همین ارورو داد. خونده بودم مودم باید بره رو حالت Bridge اینکارم کردم باز همین ارورو داد. مودمم عوض کردم بازم همین ارورو میده! تمام توصیه های خود بخش Help سایت Xbox.com رو هم که مربوط به این ارور بود انجام دادم بازم همین ارورو گرفتم و هیچی تغییر نکرد. نمی‌دونم چیکار کنم دیگه! یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم.

شما از کدوم شرکت ADSL داری؟ مقدار MTU معمولا 1492 هست ولی برای بعضی از موارد باید 1500 گذاشت شما این دو عدد رو امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه

شما از کدوم شرکت ADSL داری؟ مقدار MTU معمولا 1492 هست ولی برای بعضی از موارد باید 1500 گذاشت شما این دو عدد رو امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه
ممنون از جوابتون.
من از پارس‌آنلاین سرویس می‌گیرم. هر دوتارو امتحان کردم ولی نتیجه فرقی نکرد و دوباره همون ارور رو می‌ده.

سلام یکم کمکم کنید این همه میگید بازی سنتر اینه الان من دو رو ی سوال کدم هیچ کس جواب نداده سوالمو اینجا میگم تا شاید جوابی بگیرم
من وقتی می خوام کانکت بشم ارور ای پی ادرس میده چی کار کنم
تو قسمت هاست نام و ماسک چیزی باید وارد کنم

سلام
من وقتی میخوام به لایو وصل بشم همون اول ارور میده ای پی ادرس اشتباه هست و وقتی دکمه وای رو میزنم اینها میاد
w:0000-000b
x:8001-600b
y:0000-0000
z:0000-0000
id:ffff-ffff
l:8015-0002
q:8007-0435
t:wired
a:0.0.0.0/0.0.0.0
g:0.0.0.0
d:0.0.0.0/0.0.0.0
لطفا راهنمایی کنید من 3 سال پیش یکبار وصل شدم و حالا دیگه نمیتونم وصل بشم
بگید که تو هر قسمت چی وارد کنم و ای دی اس الم رو چگونه تنظیم کنم

منتظر راهنمایی هاتون هستم

HELP:
یه مشکل:من وقتی دکمه رو می زنم بعد از مدت کوتاهی تاثیرش رو می بینم یعنی بلافاصله تاثیرش دیده نمی شه!!که با این وضع هیچ کاری نمی شه کرد!!! کسی از دوستان می دونه که چجور میشه اصلاحش کرد؟؟دوستان کمک کنن ممنون میشم.

دوستان ببخشید دو تا سوال درباره ی مایکروسافت پوینت ها داشتم.
1. در اولین اتصال به ایکس باکس لایو اصلا پوینت نداریم؟
2. از راه بازی کردن هم میشه پوینت به دست آورد یا فقط باید خرید؟

HELP:
یه مشکل:من وقتی دکمه رو می زنم بعد از مدت کوتاهی تاثیرش رو می بینم یعنی بلافاصله تاثیرش دیده نمی شه!!که با این وضع هیچ کاری نمی شه کرد!!! کسی از دوستان می دونه که چجور میشه اصلاحش کرد؟؟دوستان کمک کنن ممنون میشم.
اگه منظورت توی بازی هست که اون برمیگرده به پینگ و یا سرور بازی
اگه پینگت مشکل داشته باشه از این مسائل اتفاق میوفته

دوستان ببخشید دو تا سوال درباره ی مایکروسافت پوینت ها داشتم.
1. در اولین اتصال به ایکس باکس لایو اصلا پوینت نداریم؟
2. از راه بازی کردن هم میشه پوینت به دست آورد یا فقط باید خرید؟
1- خیر نداری. اگه گلد بزنی به ازای اوون مدت زمانی که گلد زدی مایکرو بهت جایزه می ده مثلا اگه 1 ساله بزنی 100 تا بهت میده.
2- خیر فقط خرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or