همه چیز درباره ی Xbox Live

من Mass Effect 3 رو میخوام انلاین بزنم اما دیسک 97% دارم .
البته فردا MaxBurner دستم میرسه . حالا میخواستم بدونم اگه امروز با همین دیسک 97% بازی کنم ممکنه بن بشم ؟

من Mass Effect 3 رو میخوام انلاین بزنم اما دیسک 97% دارم .
البته فردا MaxBurner دستم میرسه . حالا میخواستم بدونم اگه امروز با همین دیسک 97% بازی کنم ممکنه بن بشم ؟

ما که mw3 رو مدت هاست غیر برنرمکس بازی می کنیم چیزی نشده

سلام دوستان عزیز
من تازه وصل شدم لایو میخوام فیفا 12 رو بازی کنم نمیدونم چی کار کنم
حیلی گزینه داره از کجا برم چه گزینه ای رو بزنم؟ چه جوری یکی رو انتخاب کنم و با اون بازی کنم
بلد نیستم یکی توضیح میده
ممنون

آقایون من با یه اکانتم به ایکس باکس لایو وصل شدم و یک ماه مجانی رو استفاده کردم حالا می خوام با یه اکانت دیگه وصل بشم و یک ماه مجانی دیگه استفاده کنم ببینم حالا اگه وصل بشم دوباره فریمور دستگاهم از بین میره (آخه اون دفعه از بین رفت) راستی LT3 هستش؟

هرکاری می‌کنم من اروره MTU می‌گیرم! MTU رو تغییر دادم از تنظیمات مودم و 1370 کردمش. باز همین ارورو داد. خونده بودم مودم باید بره رو حالت Bridge اینکارم کردم باز همین ارورو داد. مودمم عوض کردم بازم همین ارورو میده! تمام توصیه های خود بخش Help سایت Xbox.com رو هم که مربوط به این ارور بود انجام دادم بازم همین ارورو گرفتم و هیچی تغییر نکرد. نمی‌دونم چیکار کنم دیگه! یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم.

هرکاری می‌کنم من اروره MTU می‌گیرم! MTU رو تغییر دادم از تنظیمات مودم و 1370 کردمش. باز همین ارورو داد. خونده بودم مودم باید بره رو حالت Bridge اینکارم کردم باز همین ارورو داد. مودمم عوض کردم بازم همین ارورو میده! تمام توصیه های خود بخش Help سایت Xbox.com رو هم که مربوط به این ارور بود انجام دادم بازم همین ارورو گرفتم و هیچی تغییر نکرد. نمی‌دونم چیکار کنم دیگه! یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم.

شما از کدوم شرکت ADSL داری؟ مقدار MTU معمولا 1492 هست ولی برای بعضی از موارد باید 1500 گذاشت شما این دو عدد رو امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه

شما از کدوم شرکت ADSL داری؟ مقدار MTU معمولا 1492 هست ولی برای بعضی از موارد باید 1500 گذاشت شما این دو عدد رو امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه
ممنون از جوابتون.
من از پارس‌آنلاین سرویس می‌گیرم. هر دوتارو امتحان کردم ولی نتیجه فرقی نکرد و دوباره همون ارور رو می‌ده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or